Chłopak po długiej medytacji, wstał i zaczął się rozciągać. Następnie zaczął rozgrzewke czyli pompki, brzuszki i inne ćwiczenia. Już po chwili młodzieniec przystąpił do szybkich ataków w powietrze oraz wystrzału całkiem silnych pocisków ki , które próbował odbijać. Za chwilę chłopak wszedł na poziom ssj i zaczął sprawdzać swoją szybkość. Zaraz po tym chłopak zaczął gwałtownie zwiększać swoją energię, włosy chłopaka zaczynały się coraz bardziej podnosić a ziemia pod nim zaczęła się trząść i łamać a fragmenty gleby unosić. Po chwili młodzieniec zaczął się drzeć, a jego aura zaczęła się zwiększać i emanować większym światłem. Po chwili nastąpił wielki błysk światła a chłopak stał w formie ssj2.
- No, w końcu opanowałem tą formę. Ta moc jest świetna. - powiedział zadowolony chłopak. Michass próbował się przyzwyczaić do nowej formy po przez ćwiczenia fizyczne jak i energii ki. Po 2 godzinach treningu na poziomie ssj2, chłopak stał się dużo silniejszy niż wcześniej.
Jeszcze tylko pełne opanowanie Dragon Form... Ale na dzisiaj już starczy. Pomyślał chłopak po czym wrócił do normalnej postaci, i teleportował się na ulicę Panoramio.
- No, w końcu opanowałem tą formę. Ta moc jest świetna. - powiedział zadowolony chłopak. Michass próbował się przyzwyczaić do nowej formy po przez ćwiczenia fizyczne jak i energii ki. Po 2 godzinach treningu na poziomie ssj2, chłopak stał się dużo silniejszy niż wcześniej.
Jeszcze tylko pełne opanowanie Dragon Form... Ale na dzisiaj już starczy. Pomyślał chłopak po czym wrócił do normalnej postaci, i teleportował się na ulicę Panoramio.