Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 21  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 8 z 21]

176Panoramio 14 - Page 8 Empty Re: Panoramio 14 Wto Maj 03, 2011 12:30 am

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Dziewczynka podbiegła do Rayema, który leżał na kanpie.
-Prze pana ! Prze pana !
Yoh zaproponował jej trochę Coli.
-Chętnie !
Po chwili, Yoh wrzucił Rayemowi kostki lodu za koszulę, Hanako czekała na jego reakcję.
//Reakcję Rayema oczywiśćie... Bercik ma już jakieś głupie problemy...//

Ostatnio zmieniony przez Maxpayne1996 dnia Wto Maj 03, 2011 12:33 am, w całości zmieniany 1 raz

177Panoramio 14 - Page 8 Empty Re: Panoramio 14 Wto Maj 03, 2011 12:32 am

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Chłopak podniósł powoli głowę i spojrzał przed siebie. Po chwili wyskoczył z kanapy i zaczął biegać z prędkością dźwięku po całym domu, dziwnie wymachując rękami.
- Ni! Ni! Ni! Ni! ... - krzyczał cały czas.
Po chwili wybiegł z domu i wzbił się w powietrze. Zaczął latać po niebie bez celu jak mucha i wrócił po jakiejś minucie.
Ray wykończony, zrobił jedynie parę kroków i padł, zasypiając na dywanie w "kociej" pozie.

178Panoramio 14 - Page 8 Empty Re: Panoramio 14 Wto Maj 03, 2011 12:35 am

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Hanako patrzyła rozbawiona na Rayema, kiedy zasnął na dywanie powiedziała:
-Chyba mu dobrze, jest prawie jak prwadziwy kot. Może podmienisz go za Shiranuiego ?

179Panoramio 14 - Page 8 Empty Re: Panoramio 14 Wto Maj 03, 2011 12:40 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- To.. Było dosyć dziwne. - spojrzał na Rayema i podrapał się po głowie, wybuchając śmiechem.
Kiedy Hanako się odezwała, uśmiechnął się.
- Shuranui'ego Ci oddam jak się tamta pani wyśpi. Twojemu kotku jest przy niej ciepło.. - powiedział dosyć dziwnym tonem, gdyż całość była wymyślona na poczekaniu.
Nalał dziewczynce Coli i włączył na DVD jakąś kreskówkę. Wziął "zwłoki" Rayema i zaniósł na górę do pokoju Ayano. Następnie wrócił na kanapę na dół i usiadł.
[Może przy odrobinie szczęścia uśnie na kanapie. Zaniosę ją wtedy do sypialni i niech się wyśpi.]

180Panoramio 14 - Page 8 Empty Re: Panoramio 14 Wto Maj 03, 2011 12:44 am

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Hanako oglądała chwilę kreskówkę, potem opróżniła szklankę z Colą i spojrzała na Yoha.
-Prze pana pokaże mi pan swoją najpotężniejszą transformację ?
Dziewczynka zrobiła słodkie oczy... tak na wszelki wypadek.

181Panoramio 14 - Page 8 Empty Re: Panoramio 14 Wto Maj 03, 2011 12:47 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Nie. Wysadziłbym w powietrze całe to miasto.. - powiedział lekko się uśmiechając i pijąc zawartość puszki piwa.

182Panoramio 14 - Page 8 Empty Re: Panoramio 14 Wto Maj 03, 2011 12:51 am

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Do dziewczynki jakby słowa Yoha w ogóle nie dotarły.
-Ale ja na prawdę bardzo chcę ! Proszę ! Proszę ! Proszę !
Na szczęście lub nieszczęście dla Yoha, Hanako zainteresowała się czymś innym.
-Oprowadzi mnie pan po swoim domu ? Co pan pije ? Ja też mogę ?

183Panoramio 14 - Page 8 Empty Re: Panoramio 14 Wto Maj 03, 2011 1:04 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak zwyczajnie zaczynał mieć dość dziewczynki, ale nie pokazywał tego. Poszedł do szafy i wyjął z niej jakiś kwiat. Przekazał do niego odrobinę energii.
- Spójrz na to. To lepsze niż transformacje czy oprowadzanie po domu! - powiedział. Nagle z roślinki wystrzelił jakiś błękitny pył, który rozprzestrzenił się po całym domu. Dziewczynka oddychała, Yoh także. Ale tylko ona czuła się dziwnie.

Chłopak usiadł na kanapie i oglądał kreskówkę.
- Dobrych snów. - powiedział. Dziewczynka padła na ziemię nieprzytomna, a właściwie.. Usnęła.
- Nie zadzieraj ze złodziejem Jigen Tankenka. - powiedział spokojnie i wziął małą na ręce. Położył ją między Silvią, a Ayano tak by mogła przytulić Shiranuiego.
Poszedł do salonu i wyłączył telewizję wzdychając.
- Jestem zdecydowanie za dobry.. - powiedział, zastanawiając się gdzie sam do cholery pójdzie spać. Co prawda, kanapa mu wystarczyła, ale była trochę za wąska. Yoh by z niej spadł.
Postanowił więc nie spać w ogóle i przeżyć noc na kawie i napojach energetyzujących. Pył który wystrzeliła roślina poszedł na cały dom, więc każdy miał tak samo mocny sen jak mała Hanako. Na Yoha nie działał z prostego powodu.. To on przekazał roślince energię potrzebną do jej stworzenia. Własna energia go nie uśpi, co innego innych.
Ten chwast uśpiłby nawet Ereba.
Młodzieniec chował go do szafy gdzie jego miejsce i usiadł na kanapie, mając na stole zapasy napojów energetycznych. Włączył na jakiś horror.

184Panoramio 14 - Page 8 Empty Re: Panoramio 14 Wto Maj 03, 2011 1:10 am

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Hanako przez sen objęła mocno Silvię.
-Onii-chan
Nie będzie jej miała ochoty puścić nawet w tedy gdy Silvia się już obudzi.
//Taka mała pułapka :awesomeface: //

185Panoramio 14 - Page 8 Empty Re: Panoramio 14 Wto Maj 03, 2011 8:36 am

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Przeszedłszy przez płot, Viego i Kaylin podeszli do drzwi, Viego zapukał. Czekali aż Yoh otworzy i Toshi przyjdzie.

186Panoramio 14 - Page 8 Empty Re: Panoramio 14 Wto Maj 03, 2011 10:27 am

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ray się obudził i rozejrzał po pokoju.
- But znowu przemalował i przemeblował mi pokój przez noc? - zapytał sam siebie, gdy skapnął się, że przecież zasnął u Yoha w domu. Ray wstał i otworzył drzwi, wychodząc na korytarz.
To chyba był pokój Ayano... Huh? A to co? Kluczyk w zamku...
Ray zauważył drzwi do gabinetu Yoha, a ponieważ kluczyk był w zamku, przekręcił i wszedł do środka.
- Wow! Ładny pokój. Sądząc po regałach i częściach, to pewno jakaś pracownia.
Ray zauważył jakieś pudło ze zużytymi lub uszkodzonymi częściami i narzędziami. Podszedł bliżej.
- Klocki! :D - krzyknął rzucając się do pudła. Używając jedynie starych części i narzędzi z jego zawartości, zaczął coś składać na podłodze.

Dopiero po jakimś czasie, gdy zaczął myśleć bardziej "trzeźwo" zauważył, że w pobliżu jest energia kilku znajomych osób.
Aj tam, na pewno ktoś otworzy :dub:
Ray zaczął dalej majsterkować z "częściami do recyklingu".

187Panoramio 14 - Page 8 Empty Re: Panoramio 14 Wto Maj 03, 2011 11:11 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh w pewnym momencie się obudził, zauważając że ktoś puka. Na stole stały napoje energetyczne i kartka:
"Jak uśniesz to strzel sobie KI Blastem w głowę."
Młodzieniec spojrzał na kartkę, wstał, podrapał się po głowie i poszedł na chwilę do kuchni nalać sobie wody. Otworzył drzwi.
- Hm? Kaylin i Viego? Co Was do mnie sprowadza? - zapytał wyglądając na takiego który dopiero wstał.

Silvia, Ayano, Gemmei i najwyraźniej Hanako dalej spały. Shiranui nawet jakby chciał wyjść, nie miałby jak.

188Panoramio 14 - Page 8 Empty Re: Panoramio 14 Wto Maj 03, 2011 11:22 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chwilę później, kiedy zaczął trzeźwiej myśleć nagle go oświeciło. Momentalnie pobiegł do kuchni, wziął jakiś plecak i zrobił dwie kanapki.
- KURNA! - krzyknął. W tym momencie przewrócił się przy zakładaniu butów. Silvia momentalnie wstała, orientując się że Hanako jest do niej przyczepiona. Z początku się wystraszyła, ale zorientowała się dosyć szybko że to siostra Maxa którą prawdopodobnie zostawił żeby wymyślić gdzie ma mieszkać.
- Yoh, obudziłeś mnie.. Co się stało? - zapytała przecierając oczy. Ayano również wstała, nie dziwne byłoby gdyby Hanako także otworzyła oczy.
- SPÓŹNIĘ SIĘ DO PIEPRZONEJ PRACY!! - krzyknął na cały głos, aż było słychać w sąsiedztwie. Wybiegł z domu nie słuchając nawet Viega i Kaylin, którzy musieli być zaskoczeni słowami "do pracy".

Silvia dalej leżała z przyczepioną do niej Hanako. Ayano wstała i podeszła do Viega i Kaylin.
- Chyba nie macie co dzisiaj na niego liczyć. To o co chodzi? - zapytała spokojnie.

189Panoramio 14 - Page 8 Empty Re: Panoramio 14 Wto Maj 03, 2011 11:36 am

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Chwilę temu wydawał się zmęczony, a teraz wybiegł do pracy.
- Powiedziałeś "pracy"?
- No tak, Yoh powiedział wyraźnie, że idzie do...
Viego i Kaylin zamilkli. Po chwili przyłożyli sobie dłonie do twarzy i sami w siebie puścili jeden ognisty pocisk. Gdy dym się rozwiał i starli sadzę...
- Jednak to nie sen.
- Jeśli komuś takiemu jak Yoh odwala z tytułu bycia ojcem...
- Hm?
- Nie, nic. Nieważne. Kaylin, może ty jej wyjaśnij, po co przyszliśmy.
- Toshi chwilę temu do nas przyszedł. Zaproponował, żebyśmy się całą ekipą zebrali i zrobili biwak. Wedle jego pomysłu miałby to być wypad bez używania jakichkolwiek naszych mocy, ale tą część już usunęliśmy z projektu.
- Toshi jest tam, chyba próbuje przejść przez płot. Możliwe, że Yoh go zrzucił swoim krzykiem. To jak, propozycja odpowiada? Hm, Ayano, Silvia? Ray chyba jest u was, więc jego przy okazji też zapytajcie. Yoha złapiemy później. Może pójdziecie teraz z nami, zapytamy jeszcze innych.
- Kogo jeszcze byśmy zapytali?
- Hmmm... Ray jest tutaj, Max mieszka naprzeciwko, Ketsu pod 17, na Sweet Street jest Smoku i Sameyaro, Maximus też, ale chyba znowu poszedł trenować, więc odpada. Oby tylko Yoh znalazł chwilę, ktoś będzie musiał schładzać napoje.
- A jaki właściwie transport? Wygoda przede wszystkim, trzeba jeszcze wziąć trochę rzeczy... No i choć do normalnych ludzi nie należymy, Silvia nie powinna się bawić w Bukujutsu, tak dla absolutnej pewności.
- Dok Latającego Miasta ma trochę pojazdów. Może weźmiemy Epsilona?
- Wciąż masz ten gruchot?...
- Jaki tam gruchot. To nowy Epsilon, zbudowany na podstawie poprzedniego, ale lepszy. Teraz to porządny latający van.
- Niech będzie...

//Ketsu właśnie przechodził//
- Widziałeś? Ketsu i Ayami.
- Dobrze wiedzieć, że są w mieście. Potem do nich pójdziemy.

Ostatnio zmieniony przez Viego dnia Wto Maj 03, 2011 11:59 am, w całości zmieniany 1 raz

190Panoramio 14 - Page 8 Empty Re: Panoramio 14 Wto Maj 03, 2011 11:44 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Ayano uśmiechnęła się i nie pytając o zgodę Rayema, śmiało powiedziała.
- Rayem się zgadza, jestem pewna że pójdzie.. Co do Silvii.. - pokazała wtuloną w nią Hanako. Po chwili Silvia wstała z Hanako na rękach. Dziewczynka nie była taka ciężka, ale Silvia uznała że skoro śpi, nie ma potrzeby jej budzić.
- Też pójdę.. Jeżeli chodzi o Yoha.. To nie wina ojcostwa. Zawsze taki był. Daję mu góra 30 minut, a coś spieprzy, szef go ochrzani i wróci. Zobaczycie. - powiedziała z uśmiechem, choć teraz rzeczywiście nie była niczego pewna.
Gemmei nagle pojawiła się kilka metrów za Viegiem i Kaylin.
- Gdzie będzie ten biwak? - zapytała spokojnie i jak to w jej przypadku bywa, podobnie do Nagato z innego, dobrze znanego Yohowi wymiaru. I zapewne nie tylko.

191Panoramio 14 - Page 8 Empty Re: Panoramio 14 Wto Maj 03, 2011 11:50 am

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ray skończył budować jakiś gadżet. O dziwo strasznie szybko mu to poszło prawda? I to w dodatku ze starych części. Chłopak spojrzał na swoje dzieło.
Panoramio 14 - Page 8 63270791621800484133
- Yay! Zegarek! :) - powiedział i próbował go włączyć.
- ...
- Nie działa ;O Przecież jest zbudowany z zepsutych części... ._.

Chłopak rzucił nim za drzwi gabinetu, a ten odbijając się od jakiejś ściany, poleciał na dół do salonu.
- Eh, dobra... Przecież nie będę śmiecił... - powiedział wstając. Zszedł na dół i podniósł urządzenie, zauważając Viega, Ayano i Kaylin.
- Dobry. - powiedział na przywitanie. W tym momencie urządzenie się załączyło.
User not found.
- Że kurde co?
Urządzenie prześwietliło chłopaka od góry do dołu.
Scanning...
Registration...
- Co ja do cholery zbudowałem? =.='
Registration complete.
Welcome Rayem.
Logged out.

Urządzenie się wyłączyło, a Ray podrapał się po głowie.
- Em... Aha...
Chłopak przypiął urządzenie do pasa i podszedł do reszty.
- Co się dzieje?

192Panoramio 14 - Page 8 Empty Re: Panoramio 14 Wto Maj 03, 2011 11:52 am

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Hanako się obudziła, nie bardzo wiedziała co się dzieje a do tego ktoś nieznany trzymał ją na rękach. Po chwili zauważyła, że jest cholernie głodna.
-Jestem głodna.

193Panoramio 14 - Page 8 Empty Re: Panoramio 14 Wto Maj 03, 2011 12:01 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Ray, robimy biwak, a ty jedziesz z nami, czyż nie?
- To może chodźmy najpierw do Maxa, mieszka w końcu naprzeciwko. Potem się rozdzielimy i powiemy innym.
- Dobra. Chodźcie.
Viego i Kaylin przeszli na drugą stronę ulicy.

194Panoramio 14 - Page 8 Empty Re: Panoramio 14 Wto Maj 03, 2011 12:04 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Silvia poszła z Hanako do kuchni i posadziła ją na stole.
- Yoh poszedł do pracy, ale za chwilę pewnie wróci.. - powiedziała spokojnie dziewczyna, robiąc małej kanapki.
- Przespałam się z tym tematem.. Jak chcesz, zabierz swojego kotka, ale odwiedź mnie z nim czasem, okey? - powiedziała, jednocześnie podając małej kanapki i pytając się.
- Jestem Silvia - dodała, nalewając sobie szklankę soku.

Ayano zobaczyła Rayema rzucającego czymś co jej raczej nie obchodziło.
- Hm? Rayem, idziemy na biwak. Fajnie, prawda? - zapytała spokojnie.
Gemmei czekała na odpowiedź.

195Panoramio 14 - Page 8 Empty Re: Panoramio 14 Wto Maj 03, 2011 12:06 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- He?
Chłopak nie był jednak jakoś specjalnie zaskoczony.
- T... Ta jasne... Spoko.
Kiedy Viego i Kaylin poszli, Ray spojrzał na Ayano.
- W coś ty mnie wkopała?! Oszalałaś?! Ja nie wiem co to jest!
Wiedział, ale nie wiedział nawet gdzie jadą i kiedy. Bał się, że nie zdąży zrobić tego co miał zamiar kiedy się obudził.

196Panoramio 14 - Page 8 Empty Re: Panoramio 14 Wto Maj 03, 2011 12:10 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Hanako siedziała na krześle machając nogami.
-Jestem Hanako. Jak będę odwiedzała pana Yoha to będę brała Shiranuiego ze sobą.
Hanako patrzyła chwilę na Silvię a później na kanapki, które przygotowuje.
-Ma pani keczup ?

197Panoramio 14 - Page 8 Empty Re: Panoramio 14 Wto Maj 03, 2011 12:12 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh pojawił się w swoim domu akurat w czasie gdy Silvia nalewała sobie soku.
- To co chciał Viego i Kaylin? - zapytał spokojnie, kładąc się na kanapie i włączając TV.
- Już Ci się znudziło? Nawet 15 minut nie minęło od kiedy wyszedłeś.. Jedziemy na biwak. - powiedziała spokojnie.
- Szef nie ujrzał we mnie potencjału więc zrezygnowałem. Na biwak powiadasz? Nie chce mi się.. - odezwał się spokojnie, przełączając kanały.
- Ale.. Każdy myśli już że będziesz.. Jedziesz i tyle. - skomentowała szybko wypowiedź Yoha, dziewczyna podając szklankę soku małej Hanako oraz ketchup o który poprosiła.
- Proszę. - powiedziała z uśmiechem.
- Jedziesz. Już każdemu obiecałyśmy. Rayem, powiedz mu coś.. - dodała Ayano. W tym momencie na Yohu pojawiła się Gemmei. Yoh szybko ją zrzucił.
- Nie masz wyjścia, musisz jechać. - dodała kolejna.

Yoh lekko zdenerwowany wstał i wyszedł z domu, znikając.
- Co mu? - zapytała Ayano.
- Dajmy mu chwilę. Naskoczyliśmy na niego z tym biwakiem, zaraz jak odszedł z roboty. A nastawiał się na to. Ale cóż.. Taki z niego typ. - odpowiedziała Silvia.

198Panoramio 14 - Page 8 Empty Re: Panoramio 14 Wto Maj 03, 2011 12:14 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Chłopak podrapał się po głowie.
- Już wiem, co miałem zrobić! Te! Yoh! Czekaj!
Chłopak krzycząc, wybiegł z domu. Miał szalony, ale za to dobry pomysł jak zarobić trochę funduszy.

199Panoramio 14 - Page 8 Empty Re: Panoramio 14 Wto Maj 03, 2011 12:17 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Hanako nie słuchała co robili inni, była tylko smutna, że Yoh tak szybko uciekł. Wzięła keczup i wylała pół butelki na kanapki. Zjadła wszystko bardzo szybko i popiła sokiem.
-Kiedy Pan Yoh wróci ? Chcę się z nim jeszcze pobawić.

200Panoramio 14 - Page 8 Empty Re: Panoramio 14 Wto Maj 03, 2011 12:22 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Nie wiem.. On ostatnio.. Dosyć dziwnie się zachowuje. - powiedziała. Lekko posmutniała kiedy to mówiła.
- Dojrzewa do bycia ojcem. - powiedziała bez zastanowienia Gemmei.
- Może..? Kto wie. - powiedziała, patrząc na drzwi. Po chwili wróciła do Hanako.
- Chcesz już iść do brata? - zapytała uśmiechając się i widząc że dziewczynka się nudzi. Na chwilę obecną nie było w tym domu za bardzo czego robić jeżeli chodzi o dzieci.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 8 z 21]

Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 21  Next

Pozwolenia na tym forum: