Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 22  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 8 z 22]

176Najdalsza część pustyni - Page 8 Empty Re: Najdalsza część pustyni Pon Lis 01, 2010 5:51 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
-Ciekawe kto będzie następny...
Chłopak zjadł senzu. Czuł się o wiele lepiej.
Podszedł do Viega i czekał na kolejną walkę.

177Najdalsza część pustyni - Page 8 Empty Re: Najdalsza część pustyni Pon Lis 01, 2010 6:04 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh spojrzał na Rayema uśmiechając się lekko, jednak było widać że jest co najmniej wściekły.
- Jak chcesz.. Ale gdybyś słyszał co Gemmei mówiła przez sen, myślę że miałbyś taką samą ochotę na zmasakrowanie go jak ja. Poza tym, jeżeli chodzi o twoją naturę, to wiem o czym mówisz, mam geny Saiya'jina.. Myślę jednak że choć Trenz jest jednym z najsilniejszych to nie można ignorować pozostałych, równie potężnych na których możesz zaspokoić swoją naturę. Ale.. Rób jak chcesz. - pokrótce wyjaśnił chłopakowi to co miał do powiedzenia i wrócił do patrzenia na dowódców Gidayu.
W sumie, nieważne kto by się na niego rzucił. Jego celem nadrzędnym było przede wszystkim zmasakrowanie twarzy Trenza. Nawet gdyby walczył z nim Smoku i go pokonał, chłopak tak by go po swojej walce zmasakrował że hej.

178Najdalsza część pustyni - Page 8 Empty Re: Najdalsza część pustyni Pon Lis 01, 2010 6:11 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- Który, który do cholery będzie ze mną walczyć, aż mnie rozpiera !!! Żądza krwi Smoka była coraz większa, prawdopodobnie brała się ona z uwolnionej mocy młodzieńca. Nie tylko sama wola zabijania rosła, rosły również zasoby energii, cóż dlaczego tak się działo ? Chyba tylko smok może odpowiedzieć na to pytanie //czyli ja XDDD ale i tak wam nie powiem :< //

179Najdalsza część pustyni - Page 8 Empty Re: Najdalsza część pustyni Pon Lis 01, 2010 6:33 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
//But ju ar a mónster X<!
Btw. fajnie mi kosteczka wylosowała xDDD//

Dowódcy chwilę na Was się przyglądali, Wy natomiast większą uwagę przykuwaliście do jedynej tam kobiety.
- Przenieśmy się w inne miejsca, nie lubię pustyni. - odezwał się Trenz. Następnie do każdego z Was ruszył każdy z wojowników. Nie ruszała się tylko kobieta. W pewnym momencie do każdego z Was podleciał ktoś inny i zniknęliście. Wszyscy poza Viegiem, który jak na złość musiał prawdopodobnie walczyć z kobietą.
- Noriko Gakusha. Zaczynajmy.. - odezwała się i czekała na ruch Viega.

Najdalsza część pustyni - Page 8 Xddco

//Ustalcie gdzie chcecie walczyć, napiszcie tam pierwszego posta. Wtedy powiem Wam kto z Wami walczy. Zdradzę jedynie:
Yoh - masywny.
Toshi - gogle.
Smoku - długi.
Rayem - ogonek.
Ketsu - czerwona farba.
xDD//

180Najdalsza część pustyni - Page 8 Empty Re: Najdalsza część pustyni Pon Lis 01, 2010 7:35 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Veritas.
//łac. prawda//
[Trzeba ją sprawdzić. Pytanie nie brzmi czy, ale jak oberwę.]
Wyjął z Dimenbookera jedną kartę //o, tą. Nie sugerujcie się tym, że przedstawiony jest Phoenix Mode. Jest do użytku w każdej formie.// i włożył do Jigendrivera...
ATTACK RIDE
... po czym przekręcił urządzenie.
ILLUSION
Pojawił się hologram symbolu Jigen Ridera V, po czym na lewo i na prawo od Viega rozeszły się dwie półprzezroczyste sylwetki, które się zmaterializowały w jego "klony". Wszystkie 3 kopie zebrały piorun w prawych rękach, zniknęły (Denkō Sekka) i pojawiły się nad Noriko, gotowi zadać uderzenie.
- Raiken.
Wszyscy trzej zadali cios.

//Wszyscy trzej są zdolni atakować, jednak obrażenia, których nie zdołają zablokować sprawią, że znikną. Ostatni, który nie zniknie, jest prawdziwy. Btw, zgadza się. Maksimum to 4 kopie, ale 2 w zupełności wystarczą. Z resztą, raz wykorzystana sztuczka raczej drugi raz się nie sprawdzi.//

181Najdalsza część pustyni - Page 8 Empty Re: Najdalsza część pustyni Pon Lis 01, 2010 11:44 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Kobieta zorientowała się że coś w pewnym momencie pojawiło się nad nią i niezwykle szybkim i zwinnym ruchem odskoczyła z miejsca nad którym były "klony".
- Hej.. Gdzieś widziałam podobny strój, ale jak na złość, zapomniałam gdzie po wstąpieniu do Gidayu. Ogólnie.. Mam wrażenie że wielu rzeczy zapomniałam kiedy wybrano mnie na jednego z dowódców.. Eh.. - odezwała się Noriko, widząc Viega w formie Jigen Ridera.
Zaraz po tych słowach ruszyła z niewyobrażalną szybkością na chłopaka i dwoma celnymi i niezwykle szybkimi ciosami sprawiła że te zniknęły. Wszak, nawet Ty nie zdążyłeś się zorientować skąd zaatakuje kobieta i dałeś się kopnąć wraz z klonami, upadając na ziemię.
- Zapomniałam.. Jestem szóstą w dowództwie Gidayu co do siły, jednakże drugą jeżeli chodzi o szybkość i manipulowanie energią. - odezwała się lądując kilka metrów dalej od Viega.

182Najdalsza część pustyni - Page 8 Empty Re: Najdalsza część pustyni Wto Lis 02, 2010 6:24 am

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Na wizjerze wyświetliły mu się informacje od Unicrona mówiące, że cała flota została zniszczona. Viego się uśmiechnął, czego nie było widać przez hełm.
[Dzięki, Unicronie.]
- Szósta co do siły, druga co do szybkości i energii? Patrząc, że Trenz musi być w pewien sposób waszym przywódcą, bo na takiego się przedstawia, ten gościu, któremu pojechałem z Shakunetsu Sengiri musi być trzeci. Yare yare daze... Gdyby chociaż Illusion miało jeszcze sens...
[Teraz zobaczymy, jak szybko umiem przełączać się między formami... Lewą zamykam, prawą naciskam przycisk i otwieram... To będzie optymalne.]
Wstał i zamknął lewą ręką Linker, po czym jednym płynnym ruchem prawą nacisnął czerwony przycisk i otworzył Linker.
LINK UP
(przemiana)
CHANGE PHOENIX
- Kontrola nad ogniem. Moja specjalność.
[Szkoda, że już jej pokazałem Raiken...]
//NPC, rób cokolwiek//

183Najdalsza część pustyni - Page 8 Empty Re: Najdalsza część pustyni Wto Lis 02, 2010 10:45 am

NPC

NPC
NPC
NPC
Kobieta jedynie się uśmiechnęła na widok zmiany formy przez Viega. Następnie nim się zorientował pojawiła się przed nim i zaczęła z niewyobrażalną szybkością uderzać go po twarzy i brzuchu. W dodatku, jej uderzenia nie były takie słabe.
Na koniec zadała chłopakowi potężnego kopa z kolanka w brzuch i uderzyła w plecy dzięki czemu spadł on na ziemię.

Mimo że były to dość potężne ataki, na Viegu nie wywarły wrażenia bowiem domyślał on się, iż kobieta nawet nie walczy na serio.

184Najdalsza część pustyni - Page 8 Empty Re: Najdalsza część pustyni Wto Lis 02, 2010 11:29 am

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Viego leżał w bezruchu, aż w pewnym momencie jego ciało pokryło się ogniem i zniknęło w płomieniach. //JTKB, drugi odcinek//
Nagle, wokół Noriko zaczęła rosnąć temperatura i w jednej chwili Viego się za nią zmaterializował w płomieniach, jedną ręką miał wokół jej szyi (jak do duszenia), drugą miał zbliżoną do jej pleców i z niej wystrzelił dość silne Jitsuhō.

185Najdalsza część pustyni - Page 8 Empty Re: Najdalsza część pustyni Wto Lis 02, 2010 11:51 am

NPC

NPC
NPC
NPC
Kobieta po ataku Viega dosłownie odleciała kilka metrów dalej, nie spodziewała się bowiem że chłopak potrafi coś takiego.
Kiedy wstała, uśmiechnęła się.
- To było do przewidzenia. - odezwała się, po czym jej energia zaczęła drastycznie wzrastać. W pewnym momencie się zatrzymała.
- Kamon No Eri... - nagle obok niej pojawiły się trzy klony, co ciekawsze, dysponujące taką samą energią jak ich stwórca.

Wszystkie kobiety ruszyły na Viega i zaczęły go szaleńczo okładać. Nie było nawet szans na unik, bowiem ataki Noriko były zbyt szybkie. Co za tym idzie, Viego obrywał za każdym razem nie unikając czy blokując nawet jednego ataku. W pewnym momencie kobiety odleciały i z czterech stron puściły na ledwo przytomnego chłopaka pocisk KI o naprawdę dużej mocy, której Noriko miała mimo wszystko ogromne rezerwy.

Viego upadł na ziemię jednak nie powrócił do normalnej formy.

*Jesteś cały obolały. Teraz wiesz że nie masz do czynienia z byle jaką osobą.

186Najdalsza część pustyni - Page 8 Empty Re: Najdalsza część pustyni Wto Lis 02, 2010 12:56 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
[Wezwać ich? Nie, ja sobie dam radę. Tam na południe też sytuacja nieciekawa, ale poczekam na rozwój akcji. Hmmm... A może by tak...]
Leżał na ziemi i zbierał energię, po czym spod Noriko wystrzelił słup ognia, w którego stronę ruszył Viego.
[Nie myślałem, że jej technika mi wyjdzie tak dobrze...]
Odwrócił Jigendriver i przekręcił go jeszcze raz.
ATTACK RIDE
ILLUSION

Pojawiło się kolejnych dwóch Viegów i w trójkę zaczęli okrążać słup ognia, zwiększając coraz bardziej jego temperaturę, aż sięgnęła niebotycznej wartości kilkudziesięciu tysięcy stopni. Jednocześnie pilnowali, żeby uwięziona nie wydostała się z którejkolwiek strony, chociaż było jasne, że długo jej tam nie utrzymają. Był gotowy w każdej chwili rozpocząć drugą fazę planu.

//która zakłada dosłowne wyssanie całej energii cieplnej z jej otoczenia sprawiając, że temperatura powietrza spadnie do niemalże zera bezwzględnego, a temperatura Noriko wraz z nim (poniżej zera na pewno, ale raczej nie tak samo, jak powietrze. Termodynamika)//

187Najdalsza część pustyni - Page 8 Empty Re: Najdalsza część pustyni Wto Lis 02, 2010 1:08 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Plan okazał się całkiem dobry, ale nie dla osoby która miała energię na poziomie drugiego dowódcy Gidayu. Może nie wyglądała, ale Noriko była naprawdę mocną wojowniczką.
Oczywiście, nie było szans na wydostanie się za pomocą energii, dlatego też kobieta zaplanowała coś innego, ciekawszego.
Przyłożyła ona dwa palce wskazujące do czoła, a następnie zniknęła i pojawiła się za Viegiem.
Już miała zadać cios, kiedy nagle energia Trenza zaczęła rosnąć.
- Cholera.. Zamierza rozwalić planetę nie zważając na Nas?! - krzyknęła i odskoczyła od Viega, po czym wzbiła się i chciała lecieć w stronę Eminy. Nie zrobiła tego jednak. Wylądowała na ziemi i usiadła.
- Poddaję się. To nie ma sensu. Nie uciekniemy stąd, gdyż statki zostały zniszczone. Trenz jako jedyny może oddychać w kosmosie, a skoro Gidayu nie istnieje to pozostaje mu tylko zniszczyć tą planetę.. Debilka. Po kiego dołączałam do tego cholernego Gidayu?! - mówiła do siebie. Następnie odwróciła się do Viega.
- Gyokusho, Sakijuro, Amane, Kadonomaro i ja możemy odpuścić sobie walkę, ale Trenz nie spocznie póki nie zgładzi tego który obudził w nim prawdziwą moc. Sama nie wiem.. Już nic nie wiem.. - odezwała się i siedziała.

188Najdalsza część pustyni - Page 8 Empty Re: Najdalsza część pustyni Wto Lis 02, 2010 1:29 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
[Też czuję tą energię, ale mimo to dalej może blefować... Różne ludzie miewają plany, a Yagami z tego co pamiętam miał ich od cholery...]
- Jeśli nie próbujesz mnie oszukać, to powiedziałaś o tym w samą porę. I chyba naprawdę nie myślałaś, że gościu by się o całe to wasze Gidayu troszczył. Dwóch z tego Tesseraktu zginęło chwilę temu i jakoś to gościa za bardzo nie ruszyło. Nic nie stoi na przeszkodzie jednak, żebyś dała sobie spokój z tym Gidayu, jak Gemmei i reszta. Szczególnie, że zabijemy Trenza, czy to się komu podoba, czy nie.
W tym momencie poczuł, że Yoh zniknął wraz z Trenzem.
- Cholera, Yoh, co ty kombinujesz... Chyba nie zamierzasz... Worldwide Reading!
Przeskanował całą Terrę w poszukiwaniu ich energii.
- Cholera, albo są daleko poza planetą, albo jeszcze są w podprzestrzeni... Muszę go namierzyć... Unicronie, masz coś?
Na razie nie. Dam ci znać, jak coś się pojawi.
- Szlag. Musimy się wszyscy przygotować na ewentualny lot w kosmos, żeby dogonić Yoha... Nsaya-chan, ile jest gotowych?
Trzy i jeden większy.
- Dobra. Jesteśmy gotowi na wszelki wypadek. Noriko, takie małe uściślenie. Nie tylko Trenz umie przetrwać w kosmosie. Sam poleciałem na słońce bez zbroi. A druga sprawa... Statków mamy co nie miara. Tylko teraz to twoja decyzja, czy chcesz do końca być członkinią Gidayu i ewentualnie umrzeć, czy jednak wolisz sobie z tą organizacją dać spokój?
Viego, mam! Planeta KS872 Naizen. Przesyłam ci jej współrzędne.
- Dzięki Unicronie. No, Trenz i Yoh są na innej, odległej planecie i mam zamiar do nich dołączyć. Jak to cię uspokoiło na tyle, że chcesz kontynuować walkę, to śmiało, leć za mną. Trenza i tak to pewnie wali czy przeżyjesz, czy nie.
Wzbił się w powietrze i poleciał w stronę Eminy.

189Najdalsza część pustyni - Page 8 Empty Re: Najdalsza część pustyni Wto Lis 02, 2010 3:59 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Kobieta wzbiła się po chwili zastanowienia w powietrze, po czym poleciała za Viegiem. Nie miała zamiaru go jednak atakować, gdyż rzeczywiście zdała sobie sprawę z tego kim tak naprawdę jest Trenz.
Nie obchodził go los Gidayu, dopiero teraz zdała sobie sprawę z tego że uzyskując moc Jigen Tankenka od Yoha i Viega, stałby się niepokonany i byłby w stanie zaatakować każdy z wymiarów. Gidayu było tylko mu potrzebne do tego, aby łatwiej znaleźć Jigen Tankenka od których mógłby zabrać moc.

Wolała jednak te przypuszczenia zachować dla siebie.

190Najdalsza część pustyni - Page 8 Empty Re: Najdalsza część pustyni Czw Gru 09, 2010 4:07 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maximus zatrzymał się i zaczął trening:

Najdalsza część pustyni - Page 8 Beztytuummq

191Najdalsza część pustyni - Page 8 Empty Re: Najdalsza część pustyni Czw Gru 09, 2010 8:55 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
-Trzeba wypróbować nowy atak "Supernova"!!
Maximus wzbił się w powietrze:
Najdalsza część pustyni - Page 8 Beztytuuwp
- ;O O kurw.! Mocna rzecz! Będzie trzeba z tym uważać.
Maximus kontynuował trening.

192Najdalsza część pustyni - Page 8 Empty Re: Najdalsza część pustyni Pią Gru 10, 2010 9:28 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
-Czas to wypróbować :D
Najdalsza część pustyni - Page 8 Beztytuuarw

-:x Czemu tak krótko! Trzeba się przyłożyć do treningu!
Maximus wyją z kieszeni kapsułkę z której wyskoczyła nowa koszulka założył ją i usiadł, żeby trochę odpocząć.

193Najdalsza część pustyni - Page 8 Empty Re: Najdalsza część pustyni Nie Gru 12, 2010 4:17 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- Może uda mi się przemienić w SSJ, kiedyś to umiałem :D
Maximus podleciał do góry i zaczął wydobywać z siebie bardzo dużo energii:
Najdalsza część pustyni - Page 8 Beztytuufqb

-:x Kurwa! Nie dam już rady?! Biorę się ostro za trening!
Maximus trenował dalej.

194Najdalsza część pustyni - Page 8 Empty Re: Najdalsza część pustyni Nie Gru 12, 2010 5:42 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
//Nie klnij.//
Nagle poczułeś dużą energię.

195Najdalsza część pustyni - Page 8 Empty Re: Najdalsza część pustyni Nie Gru 12, 2010 5:46 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- O, silny gdzieś niedaleko!
Maximus nie poznawał tej energii, ale dalej trenował.

196Najdalsza część pustyni - Page 8 Empty Re: Najdalsza część pustyni Nie Gru 12, 2010 6:01 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maximusa denerwowała ta moc, więc poleciał w jej kierunku.

197Najdalsza część pustyni - Page 8 Empty Re: Najdalsza część pustyni Pią Gru 24, 2010 1:59 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maximus pojawił się na pustyni i zaczął trening z klonami.

198Najdalsza część pustyni - Page 8 Empty Re: Najdalsza część pustyni Sob Gru 25, 2010 5:36 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maximus ciągle czuł znajomą ale dużo większą niż przedtem energię Raya, więc przeniósł się tam.

199Najdalsza część pustyni - Page 8 Empty Re: Najdalsza część pustyni Pią Gru 31, 2010 3:14 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maximus pojawił się i zaczął trening, ponieważ chciał osiągnąć wyższy poziom, ale nie wiedział czy taki jest. Maximus przemienił się w Tytana.

200Najdalsza część pustyni - Page 8 Empty Re: Najdalsza część pustyni Wto Sty 04, 2011 8:09 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- O, ktoś walczy przy wodospadzie. W końcu poznałem dwie nowe techniki, bardzo się przydadzą :D Maximus nie za bardzo przeją się walką przy wodospadzie i trenował dalej.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 8 z 22]

Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 22  Next

Pozwolenia na tym forum: