Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 15 z 22]

351Najdalsza część pustyni - Page 15 Empty Re: Najdalsza część pustyni Nie Kwi 03, 2011 6:36 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maximus staną na nogi i odparł atak.
- Wypas! Ale trzeba trochę odpocząć ok?
Maximus czekał na odpowiedź Smoka, ale w razie czego był przygotowany na atak.

352Najdalsza część pustyni - Page 15 Empty Re: Najdalsza część pustyni Nie Kwi 03, 2011 6:47 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- Masz rację, zmęczył mnie ten trening. Smok usiadł na ziemię i opar się o jedną z kolumn.

353Najdalsza część pustyni - Page 15 Empty Re: Najdalsza część pustyni Nie Kwi 03, 2011 6:51 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maximus też usiadł i oparł się o kolumnę.
- Kurde suszy trochę :)

354Najdalsza część pustyni - Page 15 Empty Re: Najdalsza część pustyni Nie Kwi 03, 2011 6:53 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Smok utworzył następne drzwi ale te tym razem były u źródła rzeki. - Wyjdź i napij się jeżeli chcesz.

355Najdalsza część pustyni - Page 15 Empty Re: Najdalsza część pustyni Nie Kwi 03, 2011 6:54 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- Dzięki :)
Chłopak wyszedł, napił się i wrócił.

356Najdalsza część pustyni - Page 15 Empty Re: Najdalsza część pustyni Nie Kwi 03, 2011 7:22 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
☺ Smok zamknął portal.

357Najdalsza część pustyni - Page 15 Empty Re: Najdalsza część pustyni Nie Kwi 03, 2011 8:08 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- Koniec odpoczynku[/i]
Walka
//Ja i Max będziemy teraz wymieniać się gifami XD//

358Najdalsza część pustyni - Page 15 Empty Re: Najdalsza część pustyni Pon Kwi 04, 2011 8:34 am

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
//Sory, ale ja bez dźwięku :D//
Najdalsza część pustyni - Page 15 25174763965433663492

359Najdalsza część pustyni - Page 15 Empty Re: Najdalsza część pustyni Wto Kwi 05, 2011 12:16 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
//Ja i Maximus uzgodniliśmy że nie będziemy więcej pisać co będzie działo się podczas treningu, bo po co nabijać posty//
- Dobra czas wrzucić wyższy poziom. Smoku zamknął wejście do jego wymiaru.

360Najdalsza część pustyni - Page 15 Empty Re: Najdalsza część pustyni Czw Kwi 07, 2011 7:55 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Smoku otworzył drzwi wymiaru;
Najdalsza część pustyni - Page 15 Dowysanian
- Boli mnie kark... Smok powrócił do pierwotnej postaci i zminimalizował energię.

361Najdalsza część pustyni - Page 15 Empty Re: Najdalsza część pustyni Czw Kwi 07, 2011 7:59 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- A mnie wszystko :). Maxi zminimalizował swoją ki do niewyczuwalnej.
- Dobra, ja lecę do domu po ubrania, bo przy sobie mam tylko bluzkę i bluzę w kapsułce. Spodni nie ;p. Gdzieś się spotykamy ogadać jakieś szczegóły walki?

362Najdalsza część pustyni - Page 15 Empty Re: Najdalsza część pustyni Czw Kwi 07, 2011 8:02 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- Jeszcze się zobaczymy...Jeżeli coś będziesz chciał zwiększ swoją energię. Do zobaczenia Smoku zniknął.

363Najdalsza część pustyni - Page 15 Empty Re: Najdalsza część pustyni Czw Kwi 07, 2011 8:03 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- Cześć! Powiedział Maxi do Smoka przed jego zniknięciem.
Teleportował się do domu.

364Najdalsza część pustyni - Page 15 Empty Re: Najdalsza część pustyni Pią Kwi 08, 2011 2:31 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maxi pojawił się.
- Aaaa! Moje ulubione miejsce ćwiczeń :).
Maximus stał bez ruchu z zamkniętymi oczami i próbował zobaczyć co dzieję się na planecie.

365Najdalsza część pustyni - Page 15 Empty Re: Najdalsza część pustyni Pią Kwi 08, 2011 3:07 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- Nic nie widzę Oh, oops...
Maxi uniósł się parę metrów nad ziemię i zaczął medytować.

366Najdalsza część pustyni - Page 15 Empty Re: Najdalsza część pustyni Pią Kwi 08, 2011 4:57 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Nagle przed Tobą pojawił się młody chłopak w białej koszuli i fioletowych włosach.
Najdalsza część pustyni - Page 15 Bandokowatashi
- Jesteś tytanem? Słyszałem o Was, a Twoja energia jest zbliżona. Pokaż mi na co Cię stać, młodziaku. - powiedział nieznajomy, odskakując kilka metrów dalej i stając w pozycji bojowej. Coś Ci w nim nie pasowało, ale postanowiłeś przyjąć propozycję i rozpoczynacie walkę.

367Najdalsza część pustyni - Page 15 Empty Re: Najdalsza część pustyni Pią Kwi 08, 2011 5:17 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maxi spojrzał na przybysza:
- O! Cześć. No jestem.
Maximus zaczął się rozciągać:
- Co tam u Ciebie? Bo tu ostatnio nudy :D. Wyglądasz mi na silnego i pewnie jesteś co?
Maximus podskoczył i zrobił salto, po czym staną na ziemie.
- Ok, jestem gotowy. Można zaczynać!
Chłopak ruszył na przeciwnika, ale stworzył iluzję i pojawił się nad nim. Sprzedał mu mocnego kopniaka w tył głowy //czułe miejsce nie? :D// i unosił się w powietrzu.

368Najdalsza część pustyni - Page 15 Empty Re: Najdalsza część pustyni Pią Kwi 08, 2011 7:03 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Kiedy chciałeś mu sprzedać kopniaka w tył głowy, koleś się uśmiechnął i jakby rozpłynął. Jedyne co zobaczyłeś zanim uderzyłeś o ziemię, to noga tego wojownika kierująca się w Twoją twarz z góry. Upadłeś na ziemię i przejechałeś kawałek. Koleś wylądował z rękoma w kieszeniach przed Tobą i popatrzył się w niebo.
- Dużą część Twojej rasy wyeliminowałem samodzielnie. - powiedział, po czym spojrzał się w stronę Eminy.
- Oho.. Jin ma przesrane. Dobrze że to nie ja pokierowałem się w tamtą stronę, choć z drugiej strony, jeżeli Jin przegra to może być ostra jazda. - skomentował i wrócił wzrokiem na Ciebie.

369Najdalsza część pustyni - Page 15 Empty Re: Najdalsza część pustyni Pią Kwi 08, 2011 7:10 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- Co K*RWA?!
Maximus momentalnie przemienił się Furious Tytana, nie była to zwykła przemiana, po treningu w wymiarze Smoka był dużo silniejszy.
- Chciałem być miły!
Maxi ruszył na przeciwnika i zaczął go okładać, co 3 cios kopał lub uderzał go z pięści z Kick/Fist Impact //to zastępuje silny atak ki, więc nie traktujcie tego jako "gówno"//.
Nie wnikał już w stan przeciwnika, jego jedynym celem było zabicie jego.

370Najdalsza część pustyni - Page 15 Empty Re: Najdalsza część pustyni Pią Kwi 08, 2011 7:48 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Przeciwnik spodziewał się takiej reakcji. W końcu udało mu się Ciebie wkurzyć. Zwinnie unikał każdego Twojego ciosu, nawet jeżeli chciałeś wymierzyć jakieś specjalne uderzenie typu właśnie Fist Impact.. Uniknął. Po prostu, bawił się z Tobą, mając ręce dalej w kieszeniach. Wyglądał na wyluzowanego.
- Twoja rasa liczy tylko na siłę. Myślicie że to jest najważniejsze. Twoja wytrzymałość jest godna podziwu, ale zrozum dzieciaku.. - tu przerwał i wyskoczył w powietrze, zadając Ci tym samym kopnięcie w podbródek. Wylądował kilka metrów dalej, robiąc ładne salto.
- Na takim poziomie, mnie nie pokonasz. - dodał.
- Sam na pewno nie, ale z drobną pomocą i owszem, głupku! - krzyknął ktoś w powietrza, po czym zobaczyłeś tylko że koleś odleciał kawałek i wylądował klękając i trzymając się za twarz. Przed sobą ujrzałeś Sakijuro, Saiya'jina o długich włosach który kiedyś należał do Gidayu.
- Potrzebujesz pomocy? - zapytał uśmiechając się głupio.
Przeciwnik wstał i uśmiechnął się czekając na dalszy rozwój wydarzeń.

371Najdalsza część pustyni - Page 15 Empty Re: Najdalsza część pustyni Pią Kwi 08, 2011 8:06 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- Chciałbym sam zabić tego gnoja, który... JEŚLI TO TY ZABIŁEŚ MOJĄ RODZINĘ, TO K*RWA NIE PODARUJĘ CI TEGO!
Od Maximus emanowała ogromna energia:
- Nigdy nie używałem tego, ale najwyraźniej przyszedł na to czas!
Maximusa włosy trochę się wydłużyły i zmieniał powoli kolor skóry. Obcowały przy tym czarne wyładowania elektryczne, a niebo nad nimi zrobiło się ciemne.
Po chłopaku ciągle krążyły czarne wyładowania elektryczne:
Najdalsza część pustyni - Page 15 Beztytuusht
- Nawet jak zginę, to "bardzo k*rwa jego mać chętnie"!!
Maxi był tak rozwścieczony, że obchodził go tylko jego przeciwnik //to nie znaczy, że pomoc zbędna :)//.
W chłopaka ręku zrobiła się mała kulka:
- Atomic Granate
Maximus z ogromną szybkością przeniósł się blisko przeciwnika, złapał go za gardło i wsadził mu ją do gęby, po czym szybko oddalił się.
Nastąpił gigantyczny wybuch.

---------------------------------

Najdalsza część pustyni - Page 15 54592602728028273070

372Najdalsza część pustyni - Page 15 Empty Re: Najdalsza część pustyni Sob Kwi 09, 2011 1:37 am

NPC

NPC
NPC
NPC
Przeciwnik lekko się zdziwił słowami Maximusa.
- Twoją rodzinę? Nie mam z nimi nic wspólnego, mówię o przedstawicielach Twojej rasy, idioto. - skomentował krótko. Rzeczywiście nie był tym za którego go wziąłeś. Bynajmniej, nie władał piorunem.
Kiedy rozpocząłeś tworzenie Atomic Granate i przeniosłeś się do przeciwnika, nie udało Ci się go złapać za szyję. Wręcz przeciwnie, ten zniknął i pojawiwszy się za Tobą, złapał rękę w której trzymałeś kulkę i sprawił że dotknąłeś nią własnej klatki piersiowej. W ostatnim momencie zniknął, a Ty z takim wyrazem twarzy spojrzałeś jedynie na kulkę i w zwolnionym tempie powiedziałeś - "Pierdo***e szczęście...".
Kulka eksplodowała, a Ty sam ledwo przytomny wyleciałeś ze słupa energii. Moc takiego małego ataku była naprawdę imponująca. Twoja wytrzymałość również, ale tutaj niewiele pomogła. Odbiłeś się kilka razy od ziemi, a kiedy się ocknąłeś zobaczyłeś że masz w klatce piersiowej dziurę. Nie przebiło Cię na wylot, ale zobaczyłeś nawet swoje kości. Pomyślałeś - "Kur*a...".
W pewnym momencie wróciłeś do normalnej formy, a dziura zniknęła wraz z rozpływaniem się w powietrzu czarnych cząsteczek Demon Tytana. Nic Ci nie jest, ale nie możesz wejść na formę Demon Tytana, bowiem nastąpiło coś dziwnego, co sprawiło że całą energię jaką miałbyś wykorzystać w tej formie, użyto na zamknięcie dziury w Twojej klatce piersiowej.
Sakijuro natomiast zamienił się w SSJ2 i zaczął atakować przeciwnika. Co nieco mu tam zrobił, ale nie było to nic poważnego i po chwili wylądował obok Ciebie z rozwalonym nosem i podbitym okiem.
- Chyba się plan jakiś tu przyda.. - wyszeptał do Maximusa.

373Najdalsza część pustyni - Page 15 Empty Re: Najdalsza część pustyni Sob Kwi 09, 2011 7:30 am

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- Ta. Mogę przemienić się w bardzo silną formę, ale nie zbyt szybką, a zresztą już ją widziałeś. Gdyby tylko nie unikał moich ciosów zmiażdżył bym go.
Chłopak zastanawiał się jak go zablokować.

374Najdalsza część pustyni - Page 15 Empty Re: Najdalsza część pustyni Sob Kwi 09, 2011 4:47 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- To na co czekasz?
Sakijuro wrócił do przeciwnika i zaczął wymianę ciosów. W pewnym momencie się uchylił przed atakiem na tyle, by znaleźć się za przeciwnikiem.
- Galick Gun!
Szybko naładował i wystrzelił jednoręczny Galick Gun, przeciwnik wystrzelił swój szybki atak.

Błysk światła, chwila ciszy.

375Najdalsza część pustyni - Page 15 Empty Re: Najdalsza część pustyni Sob Kwi 09, 2011 4:59 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maxi szybko przeszedł w formę Furious Tytana. Przeciwnik zajęty Sakijuro nawet tego nie zauważył. Chłopak szybko podleciał do wroga i zaczął go okładać z całej siły. Po chwili odepchnął go od siebie Ki cannon'em. Maximus zaczął lecieć w jego stronę i nabierać prędkości, po chwili zamienił się w kulę, w której środku była pirania. Pocisk był dużych rozmiarów i coraz szybciej leciał w stronę przeciwnika:
- Lethally Poisonous Piranha!
Pocisk trafił w przeciwnika i nastąpił ogromny wybuch, jeżeli nie chłopak dalej podąża za wrogiem i coraz szybciej się rozpędza.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 15 z 22]

Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22  Next

Pozwolenia na tym forum: