Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 15 z 18]

351Arena Dokuohtei Gidayu - Page 15 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sro Paź 20, 2010 5:10 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Viego leci za Yohem aż traci go z oczu. Leci dalej w tym kierunku i mija arenę, na której walczyli z Dokuohtei Gidayu.
[Yoh. Wrzask. Cholernie głośne wrzaski. Wpierdziesiąt portali. KVRWA MAĆ NIECH TO DIABLI!]
Wykonał kilka szybkich manewrów w powietrzu i już pikował w stronę Yoha, z ogniem otaczającym całą jego prawą rękę. Dodatkowo pojawiały się wokół niej liczne wyładowania elektryczne.
[Skoro Vegito się udało...]
- TENJŌ TENGA, ENRAIKEN!
Z rozmywającą się za nim w powietrzu smugą ognia odchodzącą od prawego ramienia, lecąc w dół z coraz większą prędkością, uderzył w Yoha. Nienaruszony stan był w tej chwili najmniej ważny - utrata kontroli i groźba przybycia jeszcze czegoś w chwili, gdy godziny dzieliły ich od inwazji, były sprawą najwyższej wagi, więc odzyskanie kontroli przez Yoha było priorytetem.
//A raczej rozmowa w tym przypadku za cholerę nie pomoże, jedyna metoda to udarowa.

No co, Yoszak to wytrzyma bez żadnego problemu. W końcu to on sobie wymyślił boga wojny xd//

352Arena Dokuohtei Gidayu - Page 15 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sro Paź 20, 2010 5:24 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh dostał w ryj i to porządnie. Stracił przytomność, jednak portali dalej przybywało. W pewnym momencie, wszystkie zniknęły. Chłopak wstał i pomasował się po poliku.
- Dzięki, ale to za mało. Nie chcesz wiedzieć skąd wzięło się tyle portali, uwierz mi.. W dodatku.. A zresztą. Przylecieli już czy co? - zapytał z ciekawości, aczkolwiek dalej bolała go głowa. Wytrącenie go z równowagi było dobrym pomysłem, ale sam nie wiedział co dokładnie się dzieje.

353Arena Dokuohtei Gidayu - Page 15 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sro Paź 20, 2010 5:28 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Chłopak doleciał na miejsce - Yoh co ty odpierd@lasz ! Dlaczego uwolniłeś tyle energii ?! Dlaczego masz tak obitą mordę. Zresztą nie ważne nie interesuje mnie to. Smok podszedł do Viega - Viego, jak stoimy z czasem ?

354Arena Dokuohtei Gidayu - Page 15 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sro Paź 20, 2010 5:31 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Nie, na szczęście zdążyłem na długo przed ich przybyciem. Mamy jeszcze trochę czasu, a Smoku już jest w drodze. Ray mnie nie minął ani nie dogonił. Hmmmm... Enraiken doładowany z Tenjō Tenga. Straciłeś przytomność na chwilę i boli cię polik. Dobrze, że jesteśmy po jednej stronie. Przynajmniej nie muszę całkowicie polegać na Linkerze, a chociaż go ulepszyłem, nie chciałbym tego...
Viego spojrzał na niebo.
- Smoku, jak dla mnie, to jest jeszcze dość długa chwilka. Przecież nie lecieliśmy dłużej niż kilka minut, a do ich przylotu były godziny. A wyjaśnienie... Przyda się wszystkim, ale to potem. Gdy załatwimy te trzy obiekty i znajdziemy jakieś miejsce, gdzie Silvia i dziewczyny nas nie znajdą. Bo chyba akurat to wolałbyś zachować dla jak najmniejszej liczby zainteresowanych, nie, Yoh?

355Arena Dokuohtei Gidayu - Page 15 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sro Paź 20, 2010 5:34 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Wolałbym nie wyjaśniać nic, ale skoro już muszę to pozbądźmy się tych dupków i wszystko Wam powiem. - odezwał się i usiadł na ziemi.
- I tak nie wiemy gdzie dokładnie spadną, więc poczekajmy tutaj. - zaproponował chłopak, masując się po poliku.

356Arena Dokuohtei Gidayu - Page 15 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sro Paź 20, 2010 5:57 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- Ciekawi mnie czy oni poczuli tą energię. Nawet to chyba dobrze będą mniej więcej wiedzieli gdzie nas szukać. Ciekaw jestem skąd się wzięła ta cała organizacja i jaki mają cel. Przejąc kontrolę nad światem ? Jak dla mnie to w obecnych czasach za mało.

357Arena Dokuohtei Gidayu - Page 15 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sro Paź 20, 2010 6:18 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Łatwiej było nam wyczuć ich, bo poruszają się z dużą prędkością w naszą stronę. My jesteśmy w tej skali praktycznie nieruchomi i sporo się rozprasza w atmosferze. Chociaż... Mogli wyczuć energię pochodzącą z tej planety. A skąd dokładnie? A potrafiłbyś mi wskazać jeden konkretny punkt na planecie, którą bym ci pokazał na niebie? Nie przesadzajmy. A z tego, co mówił tamten gościu wynika jasno, że jakieś organizacje, które przysłały tu Gidayu, przypomniały sobie o tym fakcie. A oni są jak Dai-Shocker. Standardzik - kontrola nad multiwersum. Czasami odnoszę wrażenie, że Dai-Shocker i Gidayu to mogą być dwie wersje jednego pojęcia... A, nieważne. I tak szans nie mają. No, Smoku, pokaż nam, jak się u ciebie sprawdza ten mechanizm. Jeszcze go nie nazwałem, więc masz tu pełną swobodę.

//Dai-Shocker to organizacja z Kamen Rider Decade. Poglądowy opis już macie.//

358Arena Dokuohtei Gidayu - Page 15 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sro Paź 20, 2010 6:33 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- No to jadziem ! Chłopak przytrzymał palec na guziku. Nagle ciało chłopaka oplotła sieć. Ruszała się przez chwilę, wyglądało to jak dostosowywanie mechanizmu do Smoka. - Auu...Trochę uwiera w kroczę ale czuję że moje ciało jest... jest jakby inne ! Zaczął oglądać swoją zbroję - Chyba jedyny minus to kroczę, ale zbroja nie krępuje moich ruchów tylko je poprawia. Smok uderzał pięściami w powietrze. - Viego, dziękuję, to jest świetne !

359Arena Dokuohtei Gidayu - Page 15 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sro Paź 20, 2010 6:57 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Kilka szpagatów powinno ci pomóc, sieć się wtedy lepiej dopasuje do mięśni w okolicach pachwiny. Tylko pamiętaj. To nie jest zbroja, jej zadaniem nie jest ochrona ciała. To są sztuczne mięśnie, wspomagające twoje naturalne. A chyba jest wiele powodów, dla których naturalne mięśnie nie są na wierzchu, co nie?
Viego wyciągnął Linker z kieszeni.
- To co, druga część testu?

360Arena Dokuohtei Gidayu - Page 15 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sro Paź 20, 2010 7:01 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- To jakiś test zaplanowałeś dla niego jeszcze? - zapytał z ciekawości, siedząc na ziemi i patrząc w niebo.

361Arena Dokuohtei Gidayu - Page 15 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sro Paź 20, 2010 7:10 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- Pokaż to cudeńko

362Arena Dokuohtei Gidayu - Page 15 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sro Paź 20, 2010 7:23 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ray pojawił się mniej-więcej koło Viega.
- Sorka za spóźnienie. Korki... Przegapiłem coś ciekawego, oprócz tego, że Yoh popisywał się swoją energią i pewnie mu przy tym musiało coś odj**ać?
- A propos... Fajna siatka. - powiedział do Smoka. Wygląd tego "bota" //sry za określenie, ale tylko to mi się z czymś takim ("zwiększającym staty") kojarzy XD// wydawał mu się dość zabawny.

363Arena Dokuohtei Gidayu - Page 15 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sro Paź 20, 2010 7:47 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Test dla niego? To zależy...
Wyjął Linker z kieszeni i podrzucił w górę.
- ... czy dotrzyma kroku.
Złapał Linker lewą ręką na wysokości pasa i przypiął go do sprzączki. Linker, korzystając z gotowego podłoża //czyt. pas ze sprzączką// utworzył szybko własny pas, który oplótł Viega i utworzył po bokach i z tyłu gotowe miejsca na całe wyposażenie. Z rozwidlonej części wysunął się też mały, czarny panel z trzema przyciskami.
- Henshin.
Viego odsunął (z jego strony) lewą połowę Linkera na bok, odsłaniając wewnątrz coś w rodzaju ekranu z stylizowaną literą V w białym kolorze.
OPEN UP //przypominam, czcionka Impact to komunikaty systemu Worldwide Linkera oraz WDG//
Po 6 stronach (3 wymiary, obie strony, proste mnożenie) Viega pojawiły się prostokątne, cienkie portale, które zaczęły go przenikać i obracać się aż ich powierzchnie nałożyły się na całe ciało Viega, po czym rozbiły jak szkło, ukazując nową postać Viega.
//
Arena Dokuohtei Gidayu - Page 15 Linkerbelt
Pas z Linkerem, z góry na dół: dopiero założony, + wysunięty panel zmiany formy, otwarty do przemiany.
Arena Dokuohtei Gidayu - Page 15 Linkerblank
Jigen Rider V: Blank Mode. C4 Ameyal & Taiko554.
Jeśli kogoś bardziej ciekawi, o co chodzi w przemianie, to jest link.//

- To działa. Super. Oto przedstawiam wam. Jigen Rider V, Blank Mode. Ten tryb zwiększa jedynie moje zdolności fizyczne, ale zużycie energii jest praktycznie minimalne. Oczywiście wszystkie pozostałe są również uwzględnione.
Nacisnął prawą ręką czerwony przycisk na panelu Linkera, a lewą zamknął Linker.
- Zgadujcie, co teraz będzie.
Prawą ręką rozsunął Linker, ukazując czerwoną literę V.
LINK UP
Pojawił się przed Viegiem czerwony półprzezroczysty portal, który przez niego przeniknął od przodu do tyłu razem z drugim z góry do dołu, pokrywając zbroję ogniem, który utworzył nową zbroję.
Arena Dokuohtei Gidayu - Page 15 Linkerflame
CHANGE PHOENIX
Viego przyłożył dłoń do twarzy. Hełm, oprócz czerwonego wizjera w kształcie feniksa, zdematerializował się w sposób podobny do Bunkai Teleport Janemby. Viego po tym odsunął wizjer na górę, jakby go przesuwał po powierzchni hełmu, odsłaniając z powrotem swoją twarz.
- No, ten system też działa. To jest zupełnie nowy Worldwide Linker. Lepiej dopasowany do potrzeb i efektywniej wykorzystujący oba swoje źródła zasilania. Jak się podoba?

//Btw, tak. To wygląda prawie dokładnie tak, jak na załączonym video. Z tym, że przy Blank Mode są jasnoszare portale, przy Phoenix Mode są czerwone. Na nich też jest symbol, ale nie pająk z treflem, tylko podobnie stylizowana litera V. Pokażę wam to innym razem//

364Arena Dokuohtei Gidayu - Page 15 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sro Paź 20, 2010 8:07 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- W takim razie większość jest gotowa do walki, tak ? Narazie nie będę wyłączał siatki, trzeba się trochę przyzwyczaić. Smok podszedł do Viega - Mam pytanie, jak długo możesz mieć aktywowaną tą zbroję ?

365Arena Dokuohtei Gidayu - Page 15 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sro Paź 20, 2010 8:16 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ray dokładnie przyglądał się uzbrajaniu Viega.
- Cóż... Wygląda super, ale co z mocą? Zwiększa ci to jakoś drastycznie szybkość, siłę albo wszystkiego po trochu?
Chłopak obecnie zajmował się rozwijaniem swojej energii, więc najbardziej był ciekawy tego typu rzeczy.

366Arena Dokuohtei Gidayu - Page 15 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sro Paź 20, 2010 8:38 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Jak długo? Oczywiście, każda forma ciągnie trochę energii. A jako, że mam kilka naprawdę fajnych jej źródeł, //lekko spojrzał w górę, w stronę słońca// limitem jest przepustowość energii mojego ciała. Oczywiście, jak padnę, to będzie powrót co najmniej do Blank Mode, w krytycznym przypadku przemiana całkiem się wyłączy. Ray, gdyby nie dawało mi to jakichś bonusów, wywaliłbym to do kosza. Blank Mode zwiększa sprawność fizyczną i tylko ją, kolejne formy zwiększają je coraz bardziej, a także dodają kontrole nad żywiołami. Każda kolejna zużywa nieco więcej energii, ale z każdą kolejną mogę ogarnąć większe jej ilości. Na siłę fizyczną nigdy nie stawiałem, to nie mój styl walki. Drastyczny skok w prędkości będzie, gdy wejdę na tryb 3 albo 0, wtedy wzmocnione zostanie moje Clock Up. No i będzie zużywało mniej energii, bo w końcu i w normalnej formie mam Clock Up. Ale cholera, ile to zużywa... Po to mi właśnie Linker. Ray, niestety, mam tylko ten jeden egzemplarz Linkera. Bo widzę właśnie, że zaczyna cię to ciekawić. To co, czekamy na gości?

367Arena Dokuohtei Gidayu - Page 15 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sro Paź 20, 2010 8:57 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- Nie mam zamiaru się bawić w Power Rangers :P - powiedział, łapiąc się za tył głowy.
- Po prostu byłem ciekawy, o co tu dokładniej chodzi. Wolę korzystać z moich naturalnych sił, zamiast "dopalaczy".
Ray podniósł głowę do góry i patrzył w niebo.
- Nim tu przylecą... To minie z parę godzin. Energię mają dużą, ale to nie znaczy, że nie damy im rady.
Chłopak włożył rękę do kieszeni. Po chwili wyjął z niej senzu.
- 4, a raczej 3... Jeśli to ich "dowództwo" to nie wystarczy, jeśli tylko "elity" to chyba styknie taka ilość czarodziejskiej fasolki.
Chłopak włożył senzu do kieszeni. Rozłożył ręce na boki jak do Final Flasha i w sekundę spalił całą moc, jaka mu została. Zaraz po powrocie do normalnej formy wyjął 1 (pozostało 3) fasolkę i zjadł, regenerując siły, które zużyło ponad godzinne SSJ3.
- No nic, czekamy... - powiedział, odlatując na jakąś pobliską skałę. Chłopak usiadł po turecku.
- Jakby co, to na razie będę tylko obserwował.
Po tych słowach Rayem złożył ręce jak do modlitwy i zaczął medytować, oczekując na przybyszy.
//Oczka otwarte XD//

368Arena Dokuohtei Gidayu - Page 15 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Sro Paź 20, 2010 9:39 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Power Rangers? Do diabła, to pojawiło się też w tym wymiarze? Cholera, czy idioci pokroju gości z marketingu tego kraju muszą być wszędzie?... Psują nam opinię...

//"Goście z marketingu z tego kraju" - tak, studia ze Stanów, które wykupiły licencje na japońskie Super Sentai (a także na dwie serie Kamen Rider: Kamen Rider Black RX oraz Kamen Rider Ryuki) i wypuściły je jako niezwykle zlamione i dopasowane pod ich kiepską publikę serie Power Rangers (Black RX jako "Masked Rider", Ryuki jako "Kamen Rider Dragon Knight"). Uwierzcie mi, oryginalne, japońskie wersje obu serii są dużo lepsze, sam sprawdzałem. Po prostu publika jest inna i na wyspach nie muszą tego zrobić bardziej lamerskim, żeby dopasować do widowni w wieku 5 lat lub o umysłach jak takie dzieci.

Porównam to tak:
Lubicie jakieś anime/manga gatunku shounen? Z walką i typowym już bronieniem świata? To ja wam powiem, że to jest jak film Dragonball Evolution. Dlaczego akurat tak? Bo obecnie wiele shounenów czerpie z tego, co zaczął DB, a DB Evolution to zlamiona wersja DB.
Porównanie jest zbliżone, ale odwrócone.
Najpierw powstał Kamen Rider, potem Super Sentai (a JESZCZE później Amerykanie "zrobili" Power Rangers, za co na Bliskim Wschodzie powinni dostać taki wpie**ol, że cała ich gospodarka pieprznie, bo tylko na coś takiego zasługuje taki czyn. Bombardowanie jądrowe całego kraju można zostawić na inną okazję, bo nie wiadomo, co niektóre kompanie wymyślą)//

Odwrócił się do medytującego Raya.
- Ray, taka uwaga. Ja też korzystam z moich "naturalnych" mocy, Linker je jedynie wzmacnia i pozwala dopasować do aktualnych potrzeb. Nie licząc Numeru 7, tu potrzebne mi było coś, co ułatwiało mi pobór energii.

//Naturalnych w cudzysłowiu, bo to nie są wrodzone zdolności. Jeszcze będziecie mieli okazję się o tym dowiedzieć.
Numer 7... Policzcie sobie formy Jigen Ridera V, z Blank jako 1, ignorując ustaloną numerację form, jak 2 dla Garuda Mode czy 0 dla Solar Phoenix//

369Arena Dokuohtei Gidayu - Page 15 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Czw Paź 21, 2010 8:13 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh spokojnie siedział i w pewnym momencie położył się patrząc w niebo cały czas. Kiedy Rayem wspomniał o tym że wyczuł jego energię, ten jedynie odwrócił głowę.
- To nie moja wina. Wy macie "wzmacniacze", ja tak jak Rayem pozostanę przy w pełni naturalnych umiejętnościach. No.. Prawie w pełni. Nie zamierzałem nigdy posiąść mocy Super Wojownika i jednocześnie pustego albo wampira. - przerwał na moment i podrapał się po głowie. Nie był zaskoczony przemianą Viega, już wiele razy widział jak ten to robi. I mimo że forma była inna niż wcześniej to nie zwrócił na to szczególnej uwagi. To samo było w przypadku Smoka.
- Póki tych dupków nie ma.. Czy mieliście kiedyś wrażenie że siedzi w Was coś czego nie znacie? Może później Wam powiem o co mi chodzi, ale jak możecie to odpowiedzcie. - rzekł leżąc i patrząc na chmury przykrywające powoli błękitne niebo.

370Arena Dokuohtei Gidayu - Page 15 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Czw Paź 21, 2010 11:01 am

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- Wierzę ci, ale to jednak "dopalacz". - powiedział do Viega i zamknął oczy.
- Tak szczerze, to jak śpię, zawsze widzę oczy demona. Wiece... Zwężone źrenice... Szkarłatny kolor... I cały czas się na mnie gapią. Przez ostatni miesiąc, nic innego mi się nie śni. Wszystko w ogół jest czarne, tylko te oczy... Eh... Nie chce mi się już o tym gadać... - zakończył, odwracając głowę w bok.
Chłopak mimo wszystko medytował dalej, tzw. powolutku skupiał i zwiększał swoją moc.

371Arena Dokuohtei Gidayu - Page 15 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Czw Paź 21, 2010 12:53 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- Cholera kiedy oni przylecą. Smok usiadł na ziemi.

372Arena Dokuohtei Gidayu - Page 15 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Czw Paź 21, 2010 1:01 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Ta, Ray, tak jakby jakieś boskie objawienie było czymś absolutnie normalnym. Przynajmniej ja mam pełną kontrolę nad sobą i nad wszystkimi swoimi mocami oraz trybami bojowymi. No i rozwój mam znacznie ułatwiony, bo ograniczony de facto tylko wyobraźnią i ilością gratów w naszym wymiarze magazynowym. "Coś w środku, czego nie znamy", co Yoh? Nie. Dlatego właśnie tak lubię swoje moce i nie zamieniłbym ich na żadne inne. Jak mówiłem, wolę się w pełni kontrolować niż żeby coś miało moc korzystając ze mnie. Ale z tego, że ty to mówisz wnioskuję, że to wcale nie była żadna przenośnia. Czyżby to się właśnie stało?
Viego przyłożył dłoń do odsuniętego wizjera i odrzucił go w powietrze. //tak, jakby zrzucał maskę Hollowa// Linker się zamknął i od Viega zaczęło się oddalać jego 6 projekcji holograficznej (w 6 kierunkach), znikając ze wzrostem odległości, a Viego był już w swojej zwyczajnej formie.

373Arena Dokuohtei Gidayu - Page 15 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Czw Paź 21, 2010 1:12 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak leżał na ziemi.
- Właściwie.. Cały mój świat wewnętrzny po prostu zniknął. Zamiast niego pojawiłem się w kosmosie i nagle cholernie zaczęła mnie boleć głowa. Ci którzy przebywają wewnątrz mnie powiedzieli mi coś co wolę zachować dla siebie, jednak jeżeli zamienił bym się w coś na Waszych oczach, nie wahajcie się mnie nawet zabić. Hej, właśnie.. Viego. Jaki może być jeden z powodów otworzenia kilkunastu portali do innych wymiarów? I powiedz mi jeszcze jedno. Czy otworzenie się takiego portalu w moim świecie wewnętrznym może być niepokojące? - powiedział, a pod koniec zapytał.

374Arena Dokuohtei Gidayu - Page 15 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Czw Paź 21, 2010 1:13 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Jak Yoh wcześniej, tak Smoku teraz wykrakał.
Nagle zobaczyliście jak wprost na Was lecą trzy niewielkie obiekty. Odruchowo odskoczyliście, a kapsuły wylądowały na ziemi.
Były trzy, a po chwili każda się otworzyła. Wyszło trzech wojowników, z czego jeden to ten który był tutaj wcześniej.
- Sam bym dał im radę, nie wiem po kiego przyznano mi jeszcze dwóch wojowników. Dobra, ale skoro już tu jesteśmy, załatwmy ich. - odezwał się. Jeden wyglądał jakby się czegoś naćpał, po prostu jakby nie kojarzył tego co się dzieje, drugi totalnie ignorował polecenia jakie mu wydawano. Był pewnym siebie wojownikiem.
- Hę? Nie rozkazuj mi.. Obracałem w pył inne planety, a Ty uważasz się za kogoś kto może mi mówić co mam robić? - odpowiedział.
- Rób co chcesz. Mamy ich tylko skasować z tej planety, żeby była łatwym celem dla dowódców. - nagle powiedział ten którego widzieliście wcześniej. Od każdego emanowała niesamowita energia, jednak nie była tak wielka jak wcześniej czuliście.

Wojownicy stali i przyglądali się na Was wszystkich.

375Arena Dokuohtei Gidayu - Page 15 Empty Re: Arena Dokuohtei Gidayu Czw Paź 21, 2010 1:18 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Hmm.. Przybył z kolegami? Smoku, żeś wykrakał. A właśnie żeśmy znaleźli wspólny temat do rozmów. Dobra, Viego, odpowiesz mi kiedy indziej. - odezwał się Yoh, po czym wziął niewielki rozkrok i stanął w pozycji bojowej.
- Koledzy. To prawda że Nasz poziom mocy teraz jest w miarę niski, ale nie przewidzieliście jednej rzeczy... - przerwał. Nagle wokół niego pojawiła się złota aura, a ziemia pod chłopakiem została wgnieciona. Włosy chłopaka zaczęły przybierać złoty kolor, a źrenice zmieniać kolor na "morski". Nie było po tym wszystkim żadnego wybuchu czy błysku. Po prostu w pewnym momencie chłopak się uśmiechnął i zamienił w SSJ.
- ... Nasze transformacje.. - dodał do wcześniejszej wypowiedzi i znikając pojawił się za wojownikami. Zniszczył ich kapsuły i czekał na reakcję reszty.

Arena Dokuohtei Gidayu - Page 15 46510573

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 15 z 18]

Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18  Next

Pozwolenia na tym forum: