Są trochę zajęci, nie słuchają cię na razie. ]]
[Może za chwilkę. Na razie skupmy się i popatrzmy, co robię w Noitulover.]
O, zapieczętowane magiczną mocą. Mamy może jakiś wisiorek naładowany mocą wielkiego kosmicznego liczi? ]] //Rayem, ty tego nie widzisz.//
[Nie, mamy palnik do cięcia. Hej, poprosimy Sayę, żeby przyniosła nam herbatkę?]
Mogłeś zrobić dwie swoje kopie, ja bym przejął jedną na chwilę i się napił. ]]
[Byłoby podejrzane, gdyby dwóch mnie przyleciało na pole walki. Byłoby równie podejrzane, gdyby przyleciał płonący szkielet.]
A Skeleton Phoenix? ]]
[To już są obie sytuacje jednocześnie. Ty patrz do Noitulover, ja będę czekał, czy tak Ayakashi nie chce herbatki. Za walkę się weźmiemy, gdy tamten ja skończyę swoje.]
"Skończyę". Czy są właściwie podobne formy w Erfelane? ]]
[Nie, ale jest tryb rozkazujący w pierwszej osobie liczby pojedynczej.]
Viego przy okazji dostał małą prośbę z Latającego Miasta i zaczął przesyłać swoim polem elektromagnetycznym to, co widzi, do WDG.
//Tak, ten post nie wnosi nic poza wewnętrzną dyskusją. I odrobinką herbatki oraz odniesieniami do Chrono Triggera.//
[Może za chwilkę. Na razie skupmy się i popatrzmy, co robię w Noitulover.]
O, zapieczętowane magiczną mocą. Mamy może jakiś wisiorek naładowany mocą wielkiego kosmicznego liczi? ]] //Rayem, ty tego nie widzisz.//
[Nie, mamy palnik do cięcia. Hej, poprosimy Sayę, żeby przyniosła nam herbatkę?]
Mogłeś zrobić dwie swoje kopie, ja bym przejął jedną na chwilę i się napił. ]]
[Byłoby podejrzane, gdyby dwóch mnie przyleciało na pole walki. Byłoby równie podejrzane, gdyby przyleciał płonący szkielet.]
A Skeleton Phoenix? ]]
[To już są obie sytuacje jednocześnie. Ty patrz do Noitulover, ja będę czekał, czy tak Ayakashi nie chce herbatki. Za walkę się weźmiemy, gdy tamten ja skończyę swoje.]
"Skończyę". Czy są właściwie podobne formy w Erfelane? ]]
[Nie, ale jest tryb rozkazujący w pierwszej osobie liczby pojedynczej.]
Viego przy okazji dostał małą prośbę z Latającego Miasta i zaczął przesyłać swoim polem elektromagnetycznym to, co widzi, do WDG.
//Tak, ten post nie wnosi nic poza wewnętrzną dyskusją. I odrobinką herbatki oraz odniesieniami do Chrono Triggera.//
Ostatnio zmieniony przez Viego dnia Sro Maj 02, 2012 4:33 pm, w całości zmieniany 1 raz