- Hm, co to za świat?
- Takie tam ciekawe uniwersum, w którym prawie 100% istot jest płci żeńskiej. Istoty bezpłciowe czy faceci są rzadcy jak antymateria. Byłam tu zanim trafiłam do ciebie, ciekawe, czy Sakamae została królową, kiedy mnie nie było...
- To dobrze, że ja jestem zbroją. Tylko... Co z Alim?
- Hm? Co ze mną?
- Roboty strażnicze wykrywają każdego mężczyznę i go zabijają. Nie wiem, czy mógłbyś mieć czas na henshin między zostaniem wykrytym a zaatakowanym. Z drugiej strony, w jakiś sposób roboty nie atakują facetów, jeśli są przebrani za kobiety. No, Ali, będziesz potrzebował nowych ciuchów.
- Haa?! Ani myślę. A gdybym był cały czas zamaskowany jako Tetro? Dałbym radę udawać robota?
- W sumie, to mogłoby się udać... Damensaya, chodź z nami. Wtedy będzie lepiej zachować pozory. Ale najpierw przestaw Miasto w tryb ukryty. Nie chcę, by zostało wykryte, chociaż znam ten świat.
- 3 sekundy do aktywacji osłon optycznych.
JIGENRIDE
DAMENSAYA
Damensaya znów otrzymała swoje tymczasowe ciało.
- Game start. Henshin!
Ali przeszedł w T-Mode.
- Tetro, umiesz latać, prawda?
- A czy Rzym zbudowano w jeden dzień?
- W wymiarze A75 tak.
- Musiał się odezwać, MUSIAŁ.
- Zespół Taimatsu, lecimy.
Cała trójka wyleciała z pokładu.
[Myślisz, że tu mógłby być kryształ? Nie wygląda.]
Zobaczymy. A myślałeś, że na Terrze mogło być Anteques? ]]
[Racja.]
- Takie tam ciekawe uniwersum, w którym prawie 100% istot jest płci żeńskiej. Istoty bezpłciowe czy faceci są rzadcy jak antymateria. Byłam tu zanim trafiłam do ciebie, ciekawe, czy Sakamae została królową, kiedy mnie nie było...
- To dobrze, że ja jestem zbroją. Tylko... Co z Alim?
- Hm? Co ze mną?
- Roboty strażnicze wykrywają każdego mężczyznę i go zabijają. Nie wiem, czy mógłbyś mieć czas na henshin między zostaniem wykrytym a zaatakowanym. Z drugiej strony, w jakiś sposób roboty nie atakują facetów, jeśli są przebrani za kobiety. No, Ali, będziesz potrzebował nowych ciuchów.
- Haa?! Ani myślę. A gdybym był cały czas zamaskowany jako Tetro? Dałbym radę udawać robota?
- W sumie, to mogłoby się udać... Damensaya, chodź z nami. Wtedy będzie lepiej zachować pozory. Ale najpierw przestaw Miasto w tryb ukryty. Nie chcę, by zostało wykryte, chociaż znam ten świat.
- 3 sekundy do aktywacji osłon optycznych.
JIGENRIDE
DAMENSAYA
Damensaya znów otrzymała swoje tymczasowe ciało.
- Game start. Henshin!
Ali przeszedł w T-Mode.
- Tetro, umiesz latać, prawda?
- A czy Rzym zbudowano w jeden dzień?
- W wymiarze A75 tak.
- Musiał się odezwać, MUSIAŁ.
- Zespół Taimatsu, lecimy.
Cała trójka wyleciała z pokładu.
[Myślisz, że tu mógłby być kryształ? Nie wygląda.]
Zobaczymy. A myślałeś, że na Terrze mogło być Anteques? ]]
[Racja.]