Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 5 z 8]

101Polana - Page 5 Empty Re: Polana Czw Gru 23, 2010 6:17 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu pojawił się obok Rayema, włączył aurę i zaczął ładowac naprawdę potężny atak.Mianowicie Super Kamehameha.Ładuję go ciągle.
Kaa...
Mee...
Haa...
Mee...
[Właduję w ten atak dużo energi..ale jest mała szansa, że uratujemy Terrę]
HAAAA!!

102Polana - Page 5 Empty Re: Polana Czw Gru 23, 2010 6:27 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Chłopiec przelał mnóstwo energi w rękę, otoczył się barrierą i po spowolnieniu kuli przez Rayema wywalił z ręki w tą kulę tak aby odbić ją gdzieś w niebo.
Jeśli się nie udaje, znów przelewa energię tym razem w obie ręce i zapiera się o kulą próbując ją wypchnąć.//Coś jak Bubu genki dame.//

103Polana - Page 5 Empty Re: Polana Czw Gru 23, 2010 6:42 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak leżał z przymkniętymi oczami w powietrzu przy Viegu.
- Dopiero wróciłem, a tak dużo pytań? Heh.. - uśmiechnął się po czym otworzył oczy.
- W Zaświatach było.. ciekawie. Trenowałem dość dużo i nauczyłem się nieco więcej niż potrafiłem. Vento Aureo nie spotkałem.. Choć z drugiej strony, mogłem go na początku widzieć w piekle, ale nie dam sobie ręki uciąć. Nie pamiętam.. Nic w przestrzeni się ciekawego nie działo.. Cóż.. Jak o BanKai Silvii chodzi to nie jestem zaskoczony wyglądem. Raczej tym że dopiero trzeci raz w życiu go użyła. - skończył, i stanął normalnie w powietrzu przyglądając się na resztę.
- Nie chcę im pomagać. To ich walka, a ja wtrącając się pod koniec zrobiłbym największą głupotę z możliwych.. Niech się wykażą. - powiedział z uśmiechem na twarzy, siadając po turecku w powietrzu i obserwując z bardzo wysoka, walkę. Nie emanował żadną energią, to też nie można było go wyczuć.

104Polana - Page 5 Empty Re: Polana Czw Gru 23, 2010 7:14 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
[Dziwne, przez chwile miałem uczucie jakbym wyczuł tu jeszcze kogoś z reiatsu i to bardzo wysokim, e tam to pewnie mi się zdawało, ale mniejsza z tym, po tej technice Silvi, Majin już ledwo stoi na nogach, musimy z Maximusem szybko go wykończyć, zostało mi jeszcze wystarczająco Reiatsu na jednego porządnego komosa, byle by któryś z nas go wykończył…] Sameyaro nadgryzł lekko palec wskazujący, z którego zaczęła płynąć krew, następnie ponownie założył maskę pustego.[Teraz albo nigdy!]
-Bakudo no 62 Hyapporankan!- Stworzył w ręku jakby włócznię, którą rzucił na demona, w locie włócznia powieliła się na 100 włóczni, które przygwoździły Majina niektóre nawet przebijając się przez jego ciało. Chłopiec następnie z mgnieniu oka pojawił się kilkadziesiąt metrów przed przeciwnikiem, wystawił ku niemu skaleczoną dłoń.
-Gran Ray Cero!- Wystrzelił Cero w formie podkręconej kuli w demona, i od razu po tym ataku pojawił się tym razem za Majinem.
-Hado no 73 Soren Sokatsui!- Niebieski promień energii poleciał w stronę potwora[Jeszcze trochę!] W końcu udał się nad Majina i użył ostatniego Hado.
-Hado no 88 Hiryugekizokushintenraiho!- Wystrzelił dość duży niebieski, otoczony błyskawicami promień energii, i w jednym momencie trzy jego ataki zaatakowały przeciwnika. Maska Sameyaro rozpadła się, a on sam stracił przytomność//NPC napisz, kiedy będę mógł się ocknąć.// i zaczął spadać na ziemię kilkadziesiąt metrów od miejsca pobytu Majina.

105Polana - Page 5 Empty Re: Polana Czw Gru 23, 2010 7:17 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Gdy Yoh mówił "ale nie dam sobie ręki uciąć", Viego się cicho zaśmiał.
//Wiecie, czemu xd//
- Wiesz przecież, że ja tu jestem od zbierania informacji. Gdy jej nie wyczytam bezpośrednio, szukam innych źródeł. No, skoro wróciłeś, to ty będziesz przez jakiś czas pilnował planety. To już ustalone - lecę. Linker wciąż nie jest kompletny, nie osiągnąłem jeszcze tego, co było podstawowym celem i dlaczego w ogóle jego zasilaniem jest fragment Hōgyoku. A propos Linkera, dokończę model Y. Spodoba ci się.
Dalej obserwował sytuację na dole, nie przywiązując już aż tak dużej wagi do Worldwide Reading, jednak pozostawiając je aktywne.
//Poważnie. Dokończę model Y xd//

W tym momencie Sameyaro jedzie salwą w Majina.
- Ło, popatrz no. 62, 78 i 88 z Eishōhaki, dodatkowo Gran Rey Cero. Chociaż na końcówkę fajerwerków zdążyłeś. Szkoda, że 96 ma niefajne konsekwencje, chętnie bym je jeszcze raz zobaczył...

106Polana - Page 5 Empty Re: Polana Czw Gru 23, 2010 8:06 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- Dobra, starczy! Maximus wziął duży zamach
- Attack Of The Four Elements! Wystrzelił bardzo duży pocisk w Majina, który leciał z niewyobrażalną prędkością. Pocisk był jak rakieta naprowadzająca, Maximus skupił się tylko na Majinie i nie tracił go z oczu.

107Polana - Page 5 Empty Re: Polana Czw Gru 23, 2010 8:17 pm

Saske

Saske
Zoan User
Zoan User
Shade przylatuję na polanę widzi Majina i Brollego. Wymyśla krótki plan.
Ochitokki leci w stronę Brollego złapał go za szyję uśmiechnął się szyderczo i ostro kopnął go w plecy. Zostawił go, i poleciał do innych ludzi którzy walczą z Broollym i Majinem. I odezwałem się do nich.

- Cześć ! Nazywam się Shade Ochitokki, planuje wam pomóc w pokonaniu ich

I zaczął patrzeć na przeciwników z innymi.

108Polana - Page 5 Empty Re: Polana Czw Gru 23, 2010 9:28 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh po prostu siedzi w powietrzu lekko uśmiechnięty.
- Wycieczka? - zapytał ironicznie Viega, nie oczekując raczej odpowiedzi na swoje pytanie. Widząc co wyrabia Sameyaro lekko się uśmiechnął.
- Hej, czy to ktoś nowy? Bo widzę że posiada naprawdę ciekawe umiejętności jeżeli chodzi o Kidou. - powiedział spokojnie, ale z lekkim uśmiechem na twarzy. Był zadowolony że Terra ma takich obrońców, może przy odrobinie szczęścia on nie będzie wkrótce potrzebny.
- Ittō Kasō? Kiedyś zobaczysz.. Przy takich wojownikach to tylko pójść na emeryturkę i zostawić resztę w ich rękach. Heh.. - uśmiechnął się, po czym wstał. Jego twarz trochę spoważniała.
- Omega Blaster.. Zobaczę co wymyślą. W razie czego lekko zdekoncentruję Brollyego. - powiedział dość cicho, ale tak by Viego to słyszał.
Jego energia w ogóle nie rosła, była dalej niewyczuwalna.

109Polana - Page 5 Empty Re: Polana Czw Gru 23, 2010 9:34 pm

Saske

Saske
Zoan User
Zoan User
Po czym jak zauważyłem że Brolly jest dla mnie za mocny, o wiele. Wycofywałem się i starałem się tylko oglądać walkę. Moja energia spadła do zera, była niewyczuwalna.

110Polana - Page 5 Empty Re: Polana Czw Gru 23, 2010 10:06 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Yoh
Pojawiłeś się, ale nie zamierzałeś pomagać.

Silvia
Majin w barierze był cięty piórami z każdej strony, ale nikt tego nie widział. Kiedy w barierze nastąpiła eksplozja, ledwo przytomny Majin wyskoczył w górę kiedy tylko nadarzyła się ku temu okazja. Był poważnie ranny, nie miał jednej ręki, nogi były tak poranione że nie mógł stać, musiał się unosić. Widział tylko na jedno oko, a kikut całkowicie zniknął.
- Szczy.. Szczyle.. Nie.. Mogę się.. Ruszać.. ARGH!! - krzyknął łapiąc się za kikuta lewej ręki. Nie mógł jej zregenerować, to bolało go najbardziej.
Padłaś na ziemię ledwo przytomna.

Rayem
Po pukaniu w barierę zdecydowałeś się powrócić na dół, widząc że Brolly Cię ignoruje i wystrzela Omega Blaster w stronę Terry. Wylądowałeś w miejscu w którym kula miała zderzyć się z ziemią i ładując Kamehameha, wystrzeliłeś falę energii w kulę. Niewiele to pomogło, ale...

Ketsu
...Ketsu wystrzelił potężne Kamehameha zaraz za Rayemem. Fala energii którą wystrzeliłeś z dużą szybkością pomknęła w stronę kuli lecącej w Terrę. Ta zaczęła się lekko zatrzymywać, co oznaczało że to działa. A Brolly nie mógł zrobić nic więcej niż stać i dodawać kuli mocy. Tak też robił.. Stworzył kilka mniejszych kulek i wysłał je w jedną wielką, ta znowu zaczęła mieć nad Wami lekką przewagę.

Toshi
Zdajesz sobie sprawę z tego że kuli sposobem - Energia kontra Energia. Podleciałeś do Rayema i Ketsa, zamieniając się w SSJ, wystrzeliłeś falę energetyczną prosto w kulę z nadzieją że to pomoże. I rzeczywiście, kula znowu zaczęła zwalniać, ale nie leciała do tyłu.

Smoku
Wstałeś. Widząc co się dzieje, miałeś dylemat. Czy osłabiać Brollyego czy jednak pomóc reszcie. Zauważyłeś jednak że Brolly był również na wykończeniu jeżeli chodzi o SSJ3, co było widać po wyrazie jego twarzy. Korzystając z okazji wróciłeś do normalnej formy i wystrzeliłeś czarną falę energii w olbrzyma. Kula się zatrzymała, ale dalej nie cofała.

Moc Waszej czwórki wystarczyła na to by zaledwie zatrzymać kulę, nic więcej nie zdziałacie bez większego "powera" lub pomocy.

//Sorry że ruszam się za Ciebie, ale wolę żebyś miał jakiś wpływ na walkę, nawet jak nic nie piszesz.//

Sameyaro
Wystrzeliłeś w stronę Majina sprytne Bakudou, ten jednak zniknął i nie dał się złapać. Pojawił się kilka metrów od Maximusa, Ty jednak przeniosłeś się po nadgryzieniu lekko palca przed niego, zakładając wcześniej maskę pustego ponownie.
Wystrzeliłeś w Majina Gran Ray Cero co poskutkowało wybuchem, ten już nie miał nawet siły unikać Waszych ciosów. Wiedział że jest na przegranej pozycji i pomylił się co do mocy wojowników na tej planecie. Darowałeś sobie Hadou #63 i po głębszym zastanowieniu się, od razu uderzyłeś z Hadou #88. Majin dosłownie spłonął pod wpływem tego ataku. Nic z niego nie zostało.
Zacząłeś spadać na ziemię, a maska w locie zaczęła się rozsypywać. Póki co, to twój limit.

Maximus
Widząc że po Majinie ani śladu, zgromadzoną energię postanowiłeś lepiej wykorzystać. Wzbiłeś się w powietrze i wystrzeliłeś ją w Brollyego. Miało to o tyle dobry efekt że go zdekoncentrowało, a kula zaczęła powoli przesuwać się w stronę swojego stwórcy. Dzięki technice również powrócił do formy LSSJ, ale to nie znaczyło że jest słabszy. Kula powoli przesuwała się ku niemu.
Postanowiłeś wspomóc innych i wylądowałeś przy 4 chłopakach, wystrzelając również falę Kamehameha. Kula zaczęła się przesuwać w stronę Brollyego, ale dość wolno. Wciąż było to za mało.

Shade
Leciałeś sobie spokojnie przez równiny, ale zobaczyłeś kilka fal energii i dużą zieloną kulę. Wyglądało to na walkę.. Podleciałeś bliżej, ale nie wiedziałeś co się dzieje. Postanowiłeś jednak pomóc czując energię Legendarnego Wojownika.
Podleciałeś do piątki wojowników i wystrzeliłeś dość silną falę energii w stronę kuli. Ta zaczęła iść w stronę Brollyego, ale...

Ogólnie:
...Brolly aktywując aurę czyli swoje ostatnie koło ratunkowe, znowu zaczął prowadzić. Kula zaczęła się cofać w stronę Rayema, Ketsa, Smoka, Toshiego, Shade'a i Maximusa.
Silvia i Sameyaro nie mieli siły by pomóc, w dodatku Sameyaro spadał na ziemię z niebezpieczną szybkością.

111Polana - Page 5 Empty Re: Polana Czw Gru 23, 2010 10:14 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Jedziemy chłopaki ! Z całych sił !
Włączył swą aurę. Nastąpił wybuch energi, a oczom innym ukazał się chłopak w formie super wojownika czwartego poziomu.
Wyglądał na starszego i bardzie poważnego, czuć było od niego dużo większą energię niż ta którą dysponował kiedyś.//awans wkońcu, yo?//
Kolor jego fali zmienił kolor na czerwony, ładował w niego tyle energi ile mógl na tej formie.

112Polana - Page 5 Empty Re: Polana Czw Gru 23, 2010 10:20 pm

Saske

Saske
Zoan User
Zoan User
Puszczam falę energetyczną w Brollego wraz z innymi, jakoż że jestem słaby to tracę już trochę energii. Trzeba czekać na pomoc wojownika SSJ4. !

- DALEJ CHŁOPAKI ! MUSIMY GO POKONAĆ ZAANGARZUJMY SIĘ W TO RAZEM ! Z CAŁEJ MOCY ! Dodawałem im otuchy.

Ostatnio zmieniony przez Saske dnia Czw Gru 23, 2010 10:29 pm, w całości zmieniany 2 razy

113Polana - Page 5 Empty Re: Polana Czw Gru 23, 2010 10:23 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh widząc że Sameyaro mimo wszystko spada z dużej wysokości, zniknął i pojawił się przy chłopaku w locie. Złapał go, a następnie znowu zniknął i pojawił się przy Silvii. Złapał ją i zniknął ponownie.
[Mimo że w walce nie zamierzam pomóc, to nie dam nikomu zginąć..]

Chłopak pojawił się na polanie, ale znacznie dalej od pola walki. Ponownie zniknął. Znikał i pojawiał się tak szybko że Silvia nawet nie zorientowała się że to on. A energią jak nie emanował, tak nie emanuje dalej.

Pojawił się przy Viegu i wystrzelił w stronę Brollyego KI Blasta o średniej mocy. Jeżeli ten się z nim zderzy, to reszta powinna pójść z górki. On się rozkojarzy, chłopaki załatwią resztę.

//Saske, ale Ty wystrzelasz falę energii wraz z nimi :|//

114Polana - Page 5 Empty Re: Polana Czw Gru 23, 2010 10:24 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- Cholera...
Dobrze, że "wszyscy" tu są... Mogę sięgnąć po...
Chłopak przerwał atak i wrócił do normalnej formy. Odetchnął chwilę i wyjął z kieszeni swoje ostatnie senzu. Podrzucił je do góry, a następnie połknął. Gdy odzyskał sił, powinien mieć też wyleczoną prawą rękę, a przynajmniej na pewno móc nią ruszać.
Rozłożył ręce na boki, ponownie przyjmując formę SSJ3. Zamknął oczy i zaczęły go otaczać błękitne smugi energii. Następnie złożył ręce na wprost siebie, a smugi uformowały się w kulę. Wtedy chłopak złożył ręce przy boku i otwierając oczy, spojrzał w górę w stronę Brolliego.
- Sūpā..!
- Kamehameha!
- krzyknął, wystrzeliwując najpotężniejsza Falę Uderzeniową w życiu. Fala była ogromna i towarzyszył jej charakterystyczny (wyraz dźwiękonaśladowczy...) PIZD! XD
//Powinno to wyglądać, mniej więcej tak (pierwsza technika): https://www.youtube.com/watch?v=Ty9JEkZMAJk&NR=1 //

Po paru sekundach, chłopak zwiększył swoją moc, zapalając aurę. Wbrew pozorom, przy takiej determinacji musiała być ogromna Xd

Unlocked technique: Super Kamehameha

115Polana - Page 5 Empty Re: Polana Czw Gru 23, 2010 10:46 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
//Nie mam Kamehamehy :) Może zamiast tego poszło tam Super Final Flash :P//
- Super Final Flash! KURWA MAC!

Ostatnio zmieniony przez Brajan dnia Pią Gru 24, 2010 3:50 pm, w całości zmieniany 1 raz

116Polana - Page 5 Empty Re: Polana Czw Gru 23, 2010 11:29 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Post kończący Sagę - Legendary Saiya'jin on Terra.

W pewnym momencie Toshi zamienił się w formę SSJ4. Dzięki temu fala energii wzmocniła swoją moc o wiele bardziej. Kula zaczęła cofać się w stronę Brollyego. Kiedy Rayem powrócił do normalnej formy i przerwał na chwilę atak w olbrzyma, całość lekko osłabła i kula się zatrzymała. Brolly dorzucał do niej mniejsze kule energii, dzięki czemu znowu przesuwała się w stronę wojowników.
W pewnym momencie z nieba trafił w niego KI Blast. Eksplodował przy jego ciele, a Saiya'jin stracił orientację. Mimo to, podtrzymywał technikę choć był już na przegranej pozycji.
Rayem po zjedzeniu Senzu odzyskał całą swoją energię i po przemianie w SSJ3, wystrzelił o wiele silniejszą falę energetyczną w stronę kuli. Smoku wzmocnił swój promień zamieniając się w Demona 45%.
To wystarczyło by kula zaczęła lecieć w stronę Brollyego, i ostatecznie wraz z Waszymi falami energii, spopieliła go.
Tak też się stało. Kula dosłownie spopieliła Legendarnego Wojownika i poleciała w kosmos.

Padliście na ziemię ledwo przytomni, gdyż nie spodziewaliście się że tyle mocy będzie Was to kosztowało. Ale było warto, zgładziliście bowiem Legendarnego Saiya'jina..

Na Terrze znowu zapanował spokój.. Ale czy na długo? Czas pokaże.

Awanse:
Ketsu - Transcendental.
Toshi - Transcendental.
Maximus - Bez zmian (Powerful).
Sameyaro - Bez zmian (Powerful).
Viego - Bez zmian (Transcendental).
Yoh - Bez zmian (Transcendental).
Rayem - Bez zmian (Transcendental).
Smoku - Bez zmian (Transcendental).
Shade - Bez zmian (Strong).

117Polana - Page 5 Empty Re: Polana Czw Gru 23, 2010 11:39 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
//Ej no! Maiło być Legendary WarriorS, gdzie "S" znaczy, że jest nas wielu XD //

Chłopak padł na ziemię w normalnej formie. Obrócił się na plecy.
- Fiu... Wreszcie spokój... - powiedział i zaczął obserwować niebo.
- Teraz na pewno nikt nie dam nam rady... - dodał po chwili.

118Polana - Page 5 Empty Re: Polana Czw Gru 23, 2010 11:42 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Jego futerko zniknęło, jego moc opadła.
Choć i tak po tym wszystkim bardzo się wzmocnił.
Usiadł na trawie trochę dysząc.
-Yoh ma dowód że nawet największe koxy w porównaniu z nami to lamusy ! I nie zawsze musi nam pomagać.

119Polana - Page 5 Empty Re: Polana Czw Gru 23, 2010 11:43 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[Wiedziałem że sobie poradzą..]
Chłopak lekko się uśmiechnął i zaczął lecieć na dół, by wylądować niedaleko wojowników. Kiedy już to zrobił, był uśmiechnięty ale nic nie mówił. W pewnym momencie zniknął i pojawił się niedaleko Silvii i Sameyara. Wziął ich i znowu zniknął pojawiając się przy wojownikach.
- Hej, Toshi.. Ale ja nie zamierzałem Wam pomagać. Hehe.. - powiedział dość ironicznie.

Silvia była nieprzytomna.

120Polana - Page 5 Empty Re: Polana Czw Gru 23, 2010 11:51 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
-W takich momentach mam ochotę cię zabić. Widziałeś jak my tu po dupsku dostajemy i nie pomogłeś ?
Powiedział śmiejąc się.
-Co z Sylvią ? Wyliże się ?

121Polana - Page 5 Empty Re: Polana Czw Gru 23, 2010 11:52 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Chłopak leżąc, jedynie odwrócił głowę w stronę przyjaciela.
- Yoh...
- Jednak pomagałeś. Myślisz, że nie wiem co zrobiłeś wcześniej i pod koniec walki?
- po tych słowach przyglądał się Yohowi. Cały czas się uśmiechał. I dobrze. W końcu mieliśmy spokój.
- Ale na jak długo... - rzucił nagle... Moment... ON MI KRADNIE NARRACJE! T.T

122Polana - Page 5 Empty Re: Polana Czw Gru 23, 2010 11:56 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
-Oj tak bardzo ciekawe.
-A swoją drogą, co tam ciekawego w niebie ?

123Polana - Page 5 Empty Re: Polana Czw Gru 23, 2010 11:58 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Ta.. To tylko efekt zużycia energii.. Stwierdziłem że dacie sobie radę beze mnie więc obserwowałem Was od pewnego czasu z Viegiem z góry i tyle. - powiedział uśmiechając się i drapiąc po głowie jak to miał w zwyczaju.
- Właściwie nie pomogłem aż tak. Raz tylko zamroczyłem tego olbrzyma żebyście mieli szansę na atak, a za drugim razem zdezorientowałem go słabym atakiem KI. Pokonanie go to w całości Wasza zasługa. - odezwał się.
- Po tym co było w Zaświatach jestem pewien że są o wiele gorsze kreatury bądź wojownicy niż Brolly. To że pokonaliście jego, nie oznacza że pokonacie 10x silniejszego przeciwnika.. - odpowiedział zmieniając minę na dość poważną. Nie miał przy sobie Senzu, a nie wiedział że Silvia jakieś ma. Nie mógł więc nic poradzić na obrażenia chłopaków.
- A w niebie fajne Boginie.. Serio, niezłe laski. - odpowiedział na pytanie Toshiego, jednak na tyle cicho by Silvia nawet przypadkiem tego nie usłyszała.

124Polana - Page 5 Empty Re: Polana Pią Gru 24, 2010 12:04 am

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Chłopak jakoś, bo jakoś, ale wstał. Otrzepał spodnie z kurzu i odwrócił się w stronę Yoha.
- No to dasz mi do jednej numer... - nie dokończył, bo stracił przytomność i padł na ziemię.

125Polana - Page 5 Empty Re: Polana Pią Gru 24, 2010 12:07 am

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
-Widać że wszyscy się namęczyli. Ciekawe co wydarzy się za pare dni.
Uśmiechnął się dość dziwnie.
Położył się kompletnie wyczerpany, wciąż słuchał Yoha ale sie nie odzywał.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 5 z 8]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Similar topics

-

» Polana przy rzece

Pozwolenia na tym forum: