Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 2 z 8]

26Sacred World of the Kais - Page 2 Empty Re: Sacred World of the Kais Pon Sty 31, 2011 7:38 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
O... Moze on mi pomoze.
Podszedł to starca przebudził go i zapytał czy by go nie trenował lub nie wskazał kogos innego kto mogłby mu pomoc.

27Sacred World of the Kais - Page 2 Empty Re: Sacred World of the Kais Pon Sty 31, 2011 9:55 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Sacred World of the Kais - Page 2 Oldkainv
Starzec niechętnie bo niechętnie, ale wstał. Obok leżało pisemko erotyczne, które najwyraźniej czytał zanim zasnął. Podniósł się i stanął naprzeciwko Ciebie.
- Daj mi choćby jeden powód dla którego miałbym Cię trenować.. - powiedział drapiąc się po tyłku i schylając się po pisemko leżące na ziemi.

28Sacred World of the Kais - Page 2 Empty Re: Sacred World of the Kais Wto Lut 01, 2011 2:31 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
No więc...
Wziął głęboki oddech.
Chce być potężny by móc opiekować się całą Terrą oraz pomagać swoim przyjaciołom gdy tylko będzie trzeba. Chcę też być silniejszy by bez większej pomocy innych tępić wszystkich którzy mogą zagrozić naszemu wymiarowi.
Powiedział pewnie, a potem zerknął na pisemko z daleka.

29Sacred World of the Kais - Page 2 Empty Re: Sacred World of the Kais Wto Lut 01, 2011 2:44 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Kiedy dziadek zobaczył na co patrzysz, zgarnął szybko pisemko.
- Nie dla psa kiełbasa, za młody na to jesteś.. - powiedział po czym schował pisemko i wziął głęboki oddech. Spojrzał na Ciebie i się uśmiechnął.
- Doskonalić musisz się cały czas, bowiem nawet po treningach istnieje prawdopodobieństwo pojawienia się naprawdę potężnych wojowników, którym sam nie będziesz w stanie stawić czoła. - odezwał się spokojnie, po czym wskazał na jakąś gigantyczną, ciemną bryłę.
- Podnieś to.. Ustalmy że to pierwsza część twojego treningu. - powiedział i usiadł pod drzewem z uśmiechem na twarzy.

30Sacred World of the Kais - Page 2 Empty Re: Sacred World of the Kais Wto Lut 01, 2011 2:51 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Okey...
Podszedł do bryły. Zaparł się mocno o ziemie i spróbował podnieść bryłę.
//Żeby nie było to napisz czy mi się udało xd//

31Sacred World of the Kais - Page 2 Empty Re: Sacred World of the Kais Sro Lut 02, 2011 5:03 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Podszedłeś do wielkiej bryły i spróbowałeś ją podnieść. Co dziwne, ani drgnęła. Zamieniłeś się w SSJ, myśląc że to będzie prostsze. Ani drgnęła.
Wkurzony odskoczyłeś kawałek i 'wjechałeś' na formę SSJ4. Podszedłeś do bryły i spróbowałeś ją podnieść z nadzieją że tym razem to coś da.

Ani drgnęła.

32Sacred World of the Kais - Page 2 Empty Re: Sacred World of the Kais Sro Lut 02, 2011 5:33 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Co to ma być ?! Z czego to jest.
Wkurzył się, ale spróbował się opanować,ponownie podszedł do bryły.
Tym razem ze spokojem przelał trochę energi w ręce i znowu spróbował podnieść bryłę.

33Sacred World of the Kais - Page 2 Empty Re: Sacred World of the Kais Sro Lut 02, 2011 6:26 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Nic z tego. Bryła nawet nie drgnęła mimo że próbowałeś ze wszystkich sił.
Dziadek po usłyszeniu twojego pytania jednynie się uśmiechnął, ale nie odezwał nawet słowem.

34Sacred World of the Kais - Page 2 Empty Re: Sacred World of the Kais Sro Lut 02, 2011 7:34 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Może masz jakies rady dla początkujących ? Co?
Był troche przybity ale sie raczej niepoddawał.
Próbował sobie wyobraźić ze ta bryłą to Shigen i ze tylko on może ją zniszczyć w tym wypadku podnosząc ją.
No to jak podpowiesz ?

35Sacred World of the Kais - Page 2 Empty Re: Sacred World of the Kais Sro Lut 02, 2011 8:05 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- Jeszcze dłuuuuuga droga przed Tobą. - powiedział po czym położył się na ziemi patrząc w niebo.
- Podpowiedź, wszystko ma słaby punkt. - odezwał się spokojnie przysypiając.

Tobie póki co nie udało się podnieść bryły.

36Sacred World of the Kais - Page 2 Empty Re: Sacred World of the Kais Czw Lut 03, 2011 2:29 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Hymmm...A może by to rozwalił...
Skupił się przelał energię w rękę.
Po chwili przypatrywania się bryle określił jej prawie dokładny środek i udeżył w nią z całej siły.

37Sacred World of the Kais - Page 2 Empty Re: Sacred World of the Kais Wto Lut 08, 2011 1:56 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Niestety, to dalej nic nie dało, aczkolwiek dobrze rozumujesz.
Dziadek na Ciebie spojrzał z uśmiechem i dalej czytał pisemko.

38Sacred World of the Kais - Page 2 Empty Re: Sacred World of the Kais Wto Lut 08, 2011 3:27 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Co z tym jest nie tak ?
wyglądał mniej więcej tak O,o .
Chłopak nie nie wiedząć jak to podnieść, rozmyślał i co chwile starał się wyciągnąć jakąs podpowieć od Dziadka

39Sacred World of the Kais - Page 2 Empty Re: Sacred World of the Kais Nie Mar 20, 2011 11:56 am

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Rayem pojawił się na Planecie Bogów.
- Ha! Jednak dobrze pamiętałem, gdzie to jest! - krzyknął, zadowolony do siebie. W pewnym momencie poczuł dziwnie znajomą mu energię.
- Chwila, chwila... Czy to jest... Toshi?!
Ray poleciał w kierunku energii przyjaciela. Gdy po chwili zobaczył go na własne oczy, nie tylko się zdziwił, ale też ucieszył. Wylądował obok niego.
- Joł, joł ziomal! Co tu robisz? - powiedział, starając się wykonać jakąś dziwną kombinację dłonią na przywitanie.
- Jakim cudem się tu znalazłeś? Przecież jesteś trupem, a na dodatek masz aureolkę.

40Sacred World of the Kais - Page 2 Empty Re: Sacred World of the Kais Nie Mar 20, 2011 12:10 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Chłopak przez cały ten czas nie próżnował, trenował ciężko, bardzo ciężko.
Gdy zobaczył przyjaciela odrazu się uśmiechnał.
Przybił mu piątkę i powiedział:
-Siemano, a ja tutaj sobie wbiłem aby potrenować, naprawde mi się to przyda.
-Ale co ty tu robisz ?
Patrzył na kumpla, bardzo cieszył się że go "odwiedził".

41Sacred World of the Kais - Page 2 Empty Re: Sacred World of the Kais Nie Mar 20, 2011 12:29 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- Ja w sumie też. Przez miesiąc nic nie robiłem. Spadł mi skill i osłabłem, bo efekty moich dawnych medytacji się zużyły. Jestem tu, żeby to nadrobić, a na tej planecie są o wiele lepsze warunki do treningu.
- Czegoś jednak dalej nie rozumiem... Jakim cudem jesteś na tej planecie, a nie w Zaświatach?

Ray spojrzał na staruszka w pobliżu.
- Dzień dobry. - powiedział do niego krótko i dalej rozmawiał z Toshim.

42Sacred World of the Kais - Page 2 Empty Re: Sacred World of the Kais Nie Mar 20, 2011 12:55 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
-Ogólnie to Sąd Boży, mogłem wybrać się gdzie chciałem. A jako że to najlepsze miejsce do treningu no to jestem tutaj.
Uśmiechnął się głupkowato.
-A może byśmy potrenowali razem ?

43Sacred World of the Kais - Page 2 Empty Re: Sacred World of the Kais Nie Mar 20, 2011 1:36 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Chłopak zaczął się zdrapać po tyle głowy.
- O rany... Znowu? Wczoraj trenowałem z Ketsem i Michassem, a dzisiaj jeszcze z tobą? A zresztą... I tak muszę nadrobić straty.
- Dobra niech będzie! Powiedz kiedy chcesz zacząć i na jakim poziomie.
//Czy jakimiś transformami, czy nie.//
Ray odsunął się na bok i zobaczył jakąś bryłę.
- A to co? - zapytał sam siebie i odwrócił się w stronę Toshiego, czekając na jego decyzję.

44Sacred World of the Kais - Page 2 Empty Re: Sacred World of the Kais Nie Mar 20, 2011 1:56 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
-Takie tam, musze to podnieść. Wtedy ten dziadzio będzie mnie trenował.
Wskazał na dziadka pod drzewem.
-Walczymy bez żadnych transformacji ale na 100% swojej mocy na normalnym poziomie.
Zaczął przygotowywać się do walki. Po chwili zaczął czekać na ruchy przeciwnika.
Kiedy Ray zaatakuje najpier próbuje kontrować a potem nawiązać walkę wręcz.

45Sacred World of the Kais - Page 2 Empty Re: Sacred World of the Kais Nie Mar 20, 2011 2:43 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- Eh... Będzie problem, bo nie osiągnę takiego 100% jak wcześniej, ale postaram się.
Podnieść tego kloca? Nie wiem, czy na SSJ4 by mi się to udało...
Chłopak od razu rzucił się w stronę Toshiego. Zadał kilka wolniejszych ciosów, a następnie wywołał walkę wręcz, jak zawsze zresztą.

//Wiem, że krótkie, ale na początek dobre. Poza tym muszę jeszcze iść na gorzkie żale, bo muszę mieć 3 pieczątki, a mam 0.//

46Sacred World of the Kais - Page 2 Empty Re: Sacred World of the Kais Pon Mar 21, 2011 4:50 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Walka była bardzo efektywna, chłopcy jakby przewidywali swe ruchy. Kilka ciosów zdołało dosięgnąć chłopaka.
Po dość długim siłowaniu się, chłopak znikł pojawił się nad Rayemem i wystrzelił w niego kilka kul energi ki, niezbyt potężnych ale bardzo szybkich.
Potem błyskawicznie pojawił się za nim i kopnął go w plecy.
Tego mi brakowało...
//sory że tak późno ale dziś cały dzień u doktora//

47Sacred World of the Kais - Page 2 Empty Re: Sacred World of the Kais Pon Mar 21, 2011 5:55 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
//Nom spoko.//

Chłopak spoglądając do góry i widząc kule, jedynie się zasłonił, co innego z tym kopnięciem znienacka... Po kombinacji Toshiego, chłopak odskoczył nico na bok.
- Cholera, to dalej nie to... - powiedział smutno z "eSowatą" miną.
- Wciąż nie czuję się jak dawniej. - dodał, po czym jego mina wróciła do naturalnego wyrazu.
Rayem rzucił się w stronę Toshiego. Będąc jakiś metr przed nim, zaczął się jakby dematerializować, co zwykle wskazuje na teleportację. Tego jednak nie zrobił. Tak "migając" uderzył Toshiego w twarz i dopiero zniknął, pojawiając się za nim. Położył mu rękę na ramieniu.
- Podkręćże to trochę... - powiedział spokojnie i odskoczył do tyłu. Wyskoczył wysoko, łącząc ręce, a gdy był w najwyższym punkcie wyskoku, wystrzelił w oponenta Masenko.
Masenko..!
- HAAA..!
Jeśli Toshi spróbował, by tego nie przyjąć na siebie lub teleportować się i uderzyć gdzieś z boku, czy też wyższego punktu, Ray wyciąga 1 rękę w jego kierunku i wystrzeliwuje znienacka drugie Masenko.

48Sacred World of the Kais - Page 2 Empty Re: Sacred World of the Kais Pon Mar 21, 2011 6:08 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Chłopak widząc że leci na niego masenko szybko zaczął ładować energię w rękę, ale nie wystrzelił żadnego promienia a stworzył "tarczę" którą się zasłonił.
Chociaż udało mu się zasłonić, to oberwał lekko w lewą rękę.
Szybko odskoczył w prawą stronę, przeteleportował się pod Rayema, złapał go za nogę i cisnął nim w ziemię.
Zaczął lecieć za nim z ogromną prędkości, gdy zbliżył się do niego zaczął ogładać go z pięści.
Gdy chłopcy zbliżyli się do ziemi Toshi znikł i tuż przy samej ziemi uderzył go tak aby ten odleciał w poziomie.
-Nie martw się, nie dam ci odpocząć...
Chłopak czekał na ruchy Rayema, starał się przewidzieć jego ruchy aby dobrze się przed nimi bronić.

49Sacred World of the Kais - Page 2 Empty Re: Sacred World of the Kais Pon Mar 21, 2011 6:34 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Chłopak lecąc zachowywał dziwny spokój. Po chwili zaczął wykonywać różne, dziwne (nie dla niego) obroty. Po kilku takich ruchach wyhamował z późniejszą pomocą nóg, zostawiając za sobą 2 około 3 metrowe ślady. Zaraz po tym odwrócił się w stronę przyjaciela.
- Nie do końca o to mi chodziło. Po prostu nie mogę się wczuć w walkę, jakby moja natura poszła lulu.
Chłopak stanął bokiem w lekkim rozkroku. Złożył ręce przy boku i zaczął koncentrować energię.
- Spróbujmy trochę zwiększyć poziom adrenaliny. - po tych słowach jego twarz spoważniała.
- KA..!
- ME..!
- HA..!
- ME..!

W dłoniach chłopaka błyskawicznie załadowała się błękitna kula.
- HAAA..! - krzyknął, wystrzeliwując Falę Uderzeniową.
Fala poleciała prosto na Toshiego. Jednak w pewnym momencie zmieniła kierunek jakiś metr od niego i poleciała do góry. Kiedy zniknęła, można było zobaczyć Raya drapiącego się po głowie z głupawym uśmiechem.
- Hehehe... Nie no sory, ale teraz jest OK. - powiedział wesoło i przyjął pozycję do walki. Nie wykonywał już żadnego ruchu, a czekał na posunięcie Toshiego.

50Sacred World of the Kais - Page 2 Empty Re: Sacred World of the Kais Pon Mar 21, 2011 6:56 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
-Juz myślałem że oberwę, uff...
Chłopak podrapał się po głowie.
Chłopak chwile stał w bezruchu, po kilku minutach zaczął szarżować na Rayema.
Zaczął okładać go pięśćmi potem kilka kopów, odskoczył i wystrzelił w niego promień energi.
Potem pojawił się za nim i wywalił mu z łokcia w kark.
Teraz starał się tylko broinić i unikać ciosów przyjaciela.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 2 z 8]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Pozwolenia na tym forum: