Base ;
Proporcje przypadły mi do gustu.
Cieniowanie głowy oraz lewej nogi, także jest przyjemne dla oka.
Ale to tyle, jeżeli miałbym wymieniać zalety. Całe „base” jest pocieniowane sztywnie, chaotycznie i niechlujnie – owe określenia chyba najbardziej oddają to, co chcę przekazać. Nie wiadomo jaki efekt chciałeś uzyskać. Pewnym jest jednak, że Ci nie wyszło.
Chase ;
Proporcje uzyskane dzięki użyciu „base”, a więc odpowiednie.
Jedynym elementem jaki tak naprawdę mogę pochwalić, jest kamizelka.
Przy cieniowaniu włosów mogłeś się nieco bardziej wysilić – wiem doskonale, że stać Cię na uzyskanie znacznie ciekawszych efektów. Pomarańczowa podkoszulka zbyt mocno zlewa się ze średnim odcieniem koloru skóry, co z daleka daje po prostu mało przyjemny dla oka efekt wizualny. W przypadku spodni chciałeś uzyskać efekty zgniecenia, lecz niekoniecznie Ci się to udało. Zbyt duża różnica pomiędzy odcieniami? Słabe rozmieszczenie cieni? Naprawdę ciężko mi napisać, co zawiniło. Wiedz jednak, że praca wymaga poprawek.
Dość dużych, zresztą.
The Amazing Spider Bat ;
Proporcje odpowiednie, nie mam zastrzeżeń.
Bardzo ciekawy był również pomysł na stworzenie takiego połączenia.
Warto byłoby, żebyś popracował nad cieniowaniem ciemnej części maski. Możesz ewentualnie sobie je również darować całkowicie – nie robi mi to większej różnicy, jako komentującemu. Z daleka te cienie i tak są słabo widoczne, a jeżeli już się przyjrzymy, najlepiej nie wyglądają. Nie mam więcej zastrzeżeń.