Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 9304 Kreatywne Punkty : 537 Smocze kule :
Nie mam zielonego pojęcia co to jest, ale wiem jedno – wygląda zajebiście. Rączki wydają się trochę za krótkie. Z drugiej strony, nie mam żadnego odniesienia do oryginału – o ile oczywiście nie jest to Twoja autorska praca.
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 1687 Kreatywne Punkty : 174 Smocze kule :
Fakt, ta przedostatnia praca jest... dziwna. Żeby nie powiedzieć słaba. Naprawdę, totalnie jakaś taka skiepszczona, zupełnie jak nie Ty. Za to ostatnia... cóż, do LSW temu daleko, ale wygląda na prawdę porządnie. Jak się domyślam, proporcje nóg do reszty są takie celowo, a to też nadaje trochę smaczku samej postaci. W zasadzie nie mam zastrzeżeń, może jego prawa stopa wygląda ciut dziwnie i nie widzę jego twarzy xd. Mimo wszystko - great.
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 20 Kreatywne Punkty : 3
Ostatnia praca kojarzy mi się trochę z gwiezdnymi wojnami, kabel wystający na prawej nodze w innym kolorze wyglądałby lepiej. Lewa strona jest wykonana dużo lepiej niż prawa, szczególnie widać to jeśli się spojrzy na rękę, jednak ja rozkminiłem to tak że tam ma się pojawić dopiero ten pancerz który już widnieje po lewej stronie(w sensie że robot jest w trakcie uzbrajania i zachodzą tam te wszystkie procesy xD)
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 780 Kreatywne Punkty : 98
Widać dawkę Afro choćby w tej rączce. Ogólnie postać fajnie się prezentuje, nie ma nudy. Płaszcz wygląda fajnie, cieniowanie jeszcze lepiej. W sumie nie ma większych błędów poza dwoma - czemu skóra jest dwutonowa i czemu te włosy nie są zgrabnie pocieniowanie. Wiem o jaki efekt ci chodziło(sam próbuje tak cieniować ale średnio wychodzi). Kontury włosów też nienajlepiej się prezentują.
Może dlatego, że to brzydko wygląda. xD Zaś nowa praca to koks, japa ci dziwnie wyszła taka jakaś dziwaczna(nie wiem jak to określić). Włoski wyszły nawet zajebiście. Jedyne zastrzeżenia, że praca sprawia wrażenie, że postać ma za krótkie nogi(to pewnie dlatego, że szata się rozchodzi od tego momentu). U know what i mean.
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 992 Kreatywne Punkty : 402
O kurde, CC wyszedł ci zajebiście, wszystko jest świetne, począwszy od proporcji kończąc na cieniowaniu. Jedynie tak jak wspomniał Shine morda ci trochę nie wyszła, reszta jest wykonana elegancko. Rób więcej postaci z OP.
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 9304 Kreatywne Punkty : 537 Smocze kule :
Zajebiście wykonana masa mięsniowa postaci. Dodatkowo, sam pomysł również nie jest najgorszy. Niestety, nie podoba mi się efekt jaki uzyskałeś przy nogach. Prawdopodobnie chciałeś, by postać wyglądała na aktualnie chodzącą – wyszło tak, jakby prawa noga była złamana, a on zwyczajnie kuleje. Coś w ten deseń. Do poprzedniej pracy nie mam żadnych zastrzeżeń – kawał świetnie wykonanej roboty, ot co.
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 1440 Kreatywne Punkty : 1002
Herkules jest w naprawde ciekawej pozie ,także plus za to. Cieniowanie nazbyt napaćkane w niektórych miejscach jak na mój gust ( w szczególności nadgorliwośc tą widać na twarzy ). Trzeba jednak przyznać ,że rzeczywiście go przypomina. Troszkę ,te dłonie dziwnie się prezentują ,ale to szczegół. Gotenks wygląda bardzo dobrze. Włosy nie są przesadzone ,za to twarz już tak. To samo co u Herkulesa ,tylko ze w mniejszym stopniu. Wykonanie miesni jest strasznie kwadratowe i powoduje ze postac w niektorych miejscach wygląda na płaską. Wiekszych zastrzezen tutaj rowniez nie ma.
Generalnie podoba mi sie ze te prace wreszcie wygladaja na Twoje ,nie przypominaja niczego innego ,a maja swoj wlasny charakter.
Oparek jest naprawdę elegancki. Wyglądałby świetnie ,gdyby nie jeden malutki mankament ,a mianowicie widoczny brak dziewczyny. Naprawdę byłoby dobrze gdybyś zmniejszył mu ten biceps ,albo chociażby zwiększył bark ,aby nie był tak widoczny. Innym już naprawdę drobiazgiem jest średni odcień włosów ,który jest praktycznie niewidoczny. Nic nie zmienia w wyglądzie pracy ,więc możesz go albo usunąć ,albo zmienić jego parametry i dopiero wtedy nim odpowiednio się pobawić. Bardzo podoba mi się on w wersji z płaszczem - jest naprawdę świetny.
Podobają mi się włoski i ich cieniowanie, czuć ten Vortex. Fajne cieniowanie łap rzuca się w oczy, ale nie podoba mi się, że jego prawa ręka i noga są wydłużone o 2 px a nie o jeden(aż za bardzo to razi). W spodniach mogłeś użyć mniej tego ciemniejszego odcienia, dają efekt takiego nawalenia. Wręcz przeciwieństwo co do cieniowania włosów. Nie rób takiego cieniowania na klatce jeśli zakrywasz to jakimś elementem(ten wisiorek(?)). Wersja z płaszczem nic dodać nic ująć.
Pierwsze wrażenie - WOW!!! Jednak im dłużej mu się przyglądam ,tym więcej widzę błędów ,które zwyczajnie odrzucają. Topór wykonany mimo ,że estetycznie ,to lepszego efektu - samo 'ostrze' jest mało przejrzyste ,a rękojeść wymaga zdecydowanie ciemniejszych kolorów ... albo innego sposobu cieniowania. Widzę tutaj podobny problem jaki ja miałem z pałką Mastera Roshi ( tlyko ,że ona była na tyle mała ,że nie rzucało to się aż tak w oczy ). Prawa ( nasza ) dłoń wygląda tragicznie. Za dużo tego najciemniejszego odcienia strasznie tutaj namieszało ,na dodatek ręka nie wygląda żeby w ogóle trzymała ten topór. Naramiennik również z sekundy na sekundę coraz to mniej mi się podoba. Sama ręka i tors wykonane dobrze ,ale jakoś nie przyciągają specjalnej uwagi. Spodnie wyglądają spoko.
Generalnie duuuuży plus za podjęcie się takiego wyzwania ,jednak sam osiągnięty efekt nie zadowala jakby mógł ( choć praca sama w sobie nie jest zła ).
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 581 Kreatywne Punkty : 214
Prawą rękę zrobiłem STRASZNIE na odpierdol, także jej wygląd jest zrozumiały. Naramiennik nie wiedziałem jak pocieniować, próbowałem uzyskać takie jakby wklęśnięcie, ale nie wyszło ;/
Biceps nadal przyduży i jak dla mnie ręka wygląda nawet gorzej ;/ Włoski zdarzało Ci się robić ładniejsze ,ale źle nie jest. Spodnie wyglądają bardzo dobrze ,a prawa ręka zrobiona na odpierdol ,co by tu dużo nie mówić ... jest zrobiona na odpierdol :O. Tors wygląda ok ,choć nie jestem pewien ,czy cyce nie są za duże. eee tam ,w sumie jest spoko.
Widzę ,że nikt nie przyjął wyzwania mistrza sześciu ścieżek ;p Wygląda całkiem spoko ,może jedynie jakbyś dodał 1 dodatkowy odcień i mniej korzystał z najjaśniejszego to by lepiej wyszło. Włosy są jakby troszkę niedorobione ,to bybyło chyba tyle. Ten ostatni gość wygląda conajmniej dziwnie ,ale o ile pamiętam to wzorowałeś się na jakiejś pracy. No cóz nie jestem tego wielkim fanem ,może coś kolejnego będzie w lepszym 'stylu' ;p