Poprzednia praca, chłopak w czarnych włosach ma ciekawie wykonany outfit. Ciekaw jestem jak bardzo go zmieniłeś... mogłeś podać linki do oryginalnych prac.
Tak czy siak, pracka wygląda całkiem, całkiem. Ciekawe kolory, cieniowanie troszkę chaotyczne, ale nienajgorsze. Nie podoba mi się jego twarz, głównie chyba ze względu na dziwne oko. Brakuje temu oku chyba jednego pixela przy brwi, bo bez tego zdaje się mieć dziwny wytrzeszcz. Włosy nienajgorzej się prezentują, są ok.
Ta duża pracka przypomina mi mojego kumpla z gimnazjum. Śmieszny, pozytywnie nastawiony do życia grubasek ... Stasiu, pamiętamy o Tobie. Styl wykonania pracy kojarzy mi się z twórczością Afro... domyślam się, że pomysł na pracę wyszedł poniekąd od neigo, prawda?
. Praca radosna, tyle powiem
Co do białowłosego ziomeczka, to przypadł mi do gustu naprawdę bardzo. Jednak im dłużej się mu przyglądałem tym coraz to bardziej zdawało mi się, że coś z nim jest nie tak.
Tak mi się zdaje, że jest chyba za chudy. Fakt- są mniejsze i większe opary- kwestia gustu-, jednak przy tak chudych rękach i torsie, nogi i ręce nie powinny być chyba tak bardzo oddzielone od reszty ciała. Wygląda troszkę jakby był powieszony na wieeszaku. Mógłbyś przyciągnąć lewą ręką do torsu, a niego samego nieco poszerzyć. Tak mi przynajmniej podpowiada intuicja ;P. Cała reszta wykonana jest naprawdę dobrze. Podobaja mi się włosy, spodnie są ok, kolory ciekawe, żywe ... także bardzo pozytywnie
.
Poniżej taka mała propozycja zmian tego białowłosego kolegi:
Może to kwestia gustu, ale zdajemi się, że tak wygląda naturalniej.
[kp]3[/kp]