Revamp base usera mikro18.
C:Mikro18
KP: 2 /Feli |
KP: 1 /Feli |
Nie ściemniaj krętaczu ,bo dzisiaj o ósmej zmieniłeś treść swojego postu z godziny 23:40 i dodałeś don't use. Zapomniałeś jednak dzisiaj dodać tego dopisku na poście z godziny 21:50 sklerotyku.mikro18 napisał:Wgl nie wiem dlaczegóż to używacie mojego Opara do Revampa,o ile się nie mylę
zezwalałem zgodę na revamp tylko mojego OPARA.A po za tym,miałem juz kilka modyfikacji mojego Base więc szczerze nie było go trudno Zrevampować na lepsze.
Royalz napisał:
Revamp base usera mikro18.
C:Mikro18
Trudno mi powiedzieć ,czy ten tekst w podpisie był ,czy go nie było. Pierwszym miejscem gdzie szuka się wpisów o możliwości wykorzystanie pracy jest sam obraz pracą lub tekst w poście w którym zamieszczony został opar. Ew. Pierwszy post na pierwszej stronie czyjegoś tematu.mikro18 napisał:Tak czy siak nie mam zamiaru każdemu udostępniac swojego Base do revampów, nie jestem krętaczem ale nie lubię jeżeli ludzie zabierają moją pracę i wykorzystuja dla siebie bez jakiejkolwiek zgody.Poza tym praca zabrana ode mnie + 0 Creditów.Nie rozumiem jestem ślepy,głupi czy cos??
http://www.anrevosprites.net/t4065-o-s-w-mikro-18
Proszę bardzo.Widać?Widać.Zjedz sobie na sam dół strony
Do użytku tylko za pozwoleniem,więc nie rozumiem.
Nie widzisz róznicy pomiędzy wykorzystaniem czyjegoś opara do stworzenia nowego z innymi ciuchami ,nieco zmienionymi kształtami ,a revampem reampa ,który miał być pracą pokazową / edukującą ?wykorzystuja dla siebie bez jakiejkolwiek zgody
Bóg Zbir ? Wystarczy Lisu. I po co się tak spinasz ,masz kompleksy ?mikro18 napisał:Ostatni raz już piszę.Nie życzę sobie pobierania moich prac bez jakiegokolwiek pozwolenia.Co do Creditów odwołuje się do Boga Zbira,który to nie musi ich pisać i uważa że pozjadał wszystkie rozumy.
Ostatnio zmieniony przez Zbir dnia Sob Gru 08, 2012 10:05 pm, w całości zmieniany 1 raz
Shine napisał:
To tego namka nie pamiętasz? Co ci go dałem do pocieniowania, wiem, że pojechałeś dobrze na własnym pomyśle, ale jednak majster kontury się pokrywają. O to mi chodzi.
KP: 1 /Feli |
KP: 3 /Feli |
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: