Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 19 z 23]

451Miasto Emina - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Nie Cze 12, 2011 1:29 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Tango: Czekaj!
Isao: Co znowu?
Tango: Bariera tych dwóch puściła!
Isao: ...mać! Czyli tam nie ma po co lecieć?
Tango: Odbijamy na tamtą pustynię!
Zmienili kierunek i, trzymając się blisko ziemi, lecieli na pustynię.

452Miasto Emina - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Nie Cze 12, 2011 1:44 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh pojawił się obok Ayano i Gemmei gdy dwóch wojowników właśnie leciało w tą stronę. Cały czas był w formie SSJ2, co mimo wszystko trochę przeraziło Ayano. Nawet się nie odezwał, był wyraźnie poważny. Coś poważnego musiało stać się w Noitulover jak już tam dotarł. Gemmei natomiast stała bez ruchu i przyglądała się w stronę z której lecą wojownicy.

Nawet Yoh się nie zorientował, kiedy zlecieli niżej i skręcili w stronę pustyni. Gemmei natomiast spojrzała momentalnie w górę, następnie gdy zlecieli niżej, szybko przesunęła głowę w dół i również skierowała wzrok na pustynię.
- Dwie jednostki biologiczne emanujące niezbyt wysoką energią lecą w kierunku pustyni.
- To zapewne oni.. - Yoh odbił się od powierzchni i poleciał w stronę pustyni bez zastanowienia. Ayano westchnęła i również poleciała za nim. Gemmei po prostu poleciała za nimi.

453Miasto Emina - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Nie Cze 12, 2011 4:36 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maximus pojawił się w mieście nieźle wkurwiony. Na tym poziomie mocy mógł określić ile ludzi zabili przybysze.
- Yoh leci na pustynie?
Bez większego zastanowienia poleciał w tamtą stronę.

454Miasto Emina - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Sro Lip 13, 2011 11:00 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak leciał spokojnie nad miastem, co już przechodniów nie dziwiło - przyzwyczaili się oni do takich osób jak Yoh. W pewnym momencie zauważył ogromny budynek, jakim była biblioteka. Wylądował.

455Miasto Emina - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Sob Lip 16, 2011 12:17 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Obaj bracia znaleźli się w środku miasta.
- Te, czujesz tą energię ? Jest, jest jakby znajoma...
- Tak, masz racje, ja też już ją kiedyś czułem. Lećmy w to miejsce!
Obaj polecieli w kierunku lasów.

456Miasto Emina - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 21, 2011 11:50 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Hanako szła z Arisą przez miasto, patrzyła na wystawy sklepowe, po chwili zobaczyła jedną, która ją bardzo zainteresowała. Pociągnęła Arisę za rękę.
-Patrz jaka śliczna, na pewno świetnie byś w niej wyglądała. - powiedziała wskazując na suknię ślubną.

457Miasto Emina - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Czw Lip 21, 2011 11:57 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Dziewczyna spojrzała się na wystawę.
- Nie, raczej nie. To nie w moim stylu. A co powiesz na tą? - powiedziała wskazując niebieską sukienkę.
Chwilę jeszcze stała przy wystawie po czym ruszyła dalej.
- To gdzie teraz?

458Miasto Emina - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pią Lip 22, 2011 12:03 am

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Hanako zobaczyła budkę z HotDog'ami.
-Hej, może zjemy HotDog'a? Jeszcze dzisiaj nic nie jadłam.

459Miasto Emina - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pią Lip 22, 2011 8:28 pm

Michass

Michass
Lieutenant
Lieutenant
Chłopak pojawił się w mieście i kieruje się w stronę tablicy z ogłoszeniami.

460Miasto Emina - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pią Lip 22, 2011 11:15 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Arisa spojrzała się na Hanako.
- Chcesz to idź kup. Ja nie jestem głodna. Poczekam na ławce.
Jednak coś nie dawało jej spokoju, i nie była to wizyta w podświadomości.

461Miasto Emina - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pią Lip 22, 2011 11:27 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Hanako podbiegła do budki z HotDog'ami, po chwili wróciła i usiadła obok Arisy. Szybko zjadła.
-Ale było pyszne. Chociaż mogli dać więcej sosu. Lubisz pizze? Moglibyśmy kiedyś pójść do jakiejś, tak całą rodzinką.
Dziewczynka rozglądała się chwilę, po czym spojrzała na Arisę.
-Znasz mojego drugiego brata? Nazywa się Shigeru, nigdy go nie widziałam.

462Miasto Emina - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pią Lip 22, 2011 11:38 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Arisa słysząc to co powiedziała dziewczynka roześmiała się. Poprawiło jej to humor.
- Tak, znam. Można powiedzieć, że bardzo dobrze o ile można go tak znać. Niestety... nie opowiem ci o nim.
Dziewczyna wstała z ławki.
- Poczekaj chwile, w razie czego krzycz albo kop w krocze.
Arisa odeszła.

463Miasto Emina - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pią Lip 22, 2011 11:52 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Arisa wróciła z torbą w ręku. Siadła na ławce.
- Nasz następny cel podróży? - zapytała.

464Miasto Emina - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Sob Lip 23, 2011 12:06 am

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Hanako podniosła palec w górę.
-Planeta Iesteria!
Dziewczynka zaśmiała się cicho po czym opuściła rękę.
-Może jakiś sklep, kupimy coś na obiad.

465Miasto Emina - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Sob Lip 23, 2011 5:46 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Arisa wstała.
- Tęsknisz za domem? Za Iesterią? - spojrzała się na dziewczynkę.
//Planetą, której historia co chwile się zmienia xd//
- Do sklepu iść się nie opłaca, w domu mamy wszystko co potrzebne. To jak, wracamy?

466Miasto Emina - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Sob Lip 23, 2011 8:28 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ray pojawił się gdzieś w mieście razem z Toshim.
- Chyba zrobię jakieś następne zadanie. Mam nadzieję, że tym razem będzie to coś z nagrodą... Radziłbym ci poszukać Yoha albo skoczyć do Silvii, żeby poradzili coś na tą rękę. A zresztą... rób jak chcesz...
Po tych słowach, Ray ponownie udał się pod tablicę ogłoszeń.

467Miasto Emina - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Sob Lip 23, 2011 8:29 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
-E tam ręka, też chce jakąs nagrodę. Chociaż ręka się przyda.
Odleciał.

468Miasto Emina - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Nie Lip 24, 2011 8:36 am

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Hanako spojrzała na Arisę.
-Może troszkę, nie wiem, ostatnio nie było tam miło.
Dziewczynka chwyciła Arisę za rękę.
-Wracajmy.

469Miasto Emina - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Nie Lip 24, 2011 8:41 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Brama Senkai otworzyła się wysoko nad miastem, po chwili wyszedł z niej Sameyaro. Brama zamknęła się chwilę później a chłopiec zniknął.

470Miasto Emina - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pon Lip 25, 2011 9:44 am

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- Jesteśmy już prawe na miejscu. Polecieli w Kierunku domu Smoka.

471Miasto Emina - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Pon Lip 25, 2011 12:47 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Szedł spokojnie ulicą, w stronę najbliższego sklepu spożywczego, jednak na krótką chwilę wskoczył pod tablicę ogłoszeń.

472Miasto Emina - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Sro Sie 03, 2011 7:19 am

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maxi i Yoko polecieli wprost na pustynię.

473Miasto Emina - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Sro Sie 03, 2011 7:58 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Hanako i Arisa spacerowały po mieście, trwało to dobrą godzinę. Hanako oglądała wystawy.
-Lubisz to miasto? Bo ja je kocham.

474Miasto Emina - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Sro Sie 03, 2011 8:01 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Arisa spojrzała na dziewczynkę.
- Nienawidzę go. Tu spotkało mnie tyle złych rzeczy... Cierpienie jest w tym mieście codziennością.
Szybko uświadomiła sobie, że nie powinna mówić czegoś takiego dziecku.
- Może pójdziemy do sklepu z pluszakami? - zmieniła szybko temat.

475Miasto Emina - temat ogólny - Page 19 Empty Re: Miasto Emina - temat ogólny Sro Sie 03, 2011 8:02 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Hanako spojrzała na Arisę.
-Nie, wracajmy do domu, rozbolała mnie głowa.

Ostatnio zmieniony przez Maxpayne1996 dnia Czw Wrz 22, 2011 3:36 pm, w całości zmieniany 1 raz

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 19 z 23]

Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Next

Pozwolenia na tym forum: