Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 21  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 11 z 21]

271Panoramio 14 - Page 12 Empty Re: Panoramio 14 Wto Maj 17, 2011 10:56 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Młodzieniec nie przejmując się wydarzeniami, położył się po obiedzie spać. Dziewczęta chwilę pooglądały telewizję, jeszcze coś przejadły, ale ostatecznie zrobiły to samo.

272Panoramio 14 - Page 12 Empty Re: Panoramio 14 Czw Maj 19, 2011 1:36 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh powoli podniósł się z łóżka, założył spodnie i swoją ulubioną, szarą bluzę. Podszedł powolnym krokiem do szafy i otworzył drzwi, przeszukując dokładnie całą zawartość. Po kilku minutach, gdy Silvia otwierała już oczy, znalazł to czego szukał. Dwa kolczyki potara, które przypiął sobie do uszów.
- Wyglądasz z tymi kolczykami trochę inaczej... - wstała i założyła podkoszulkę, następnie podeszła do lustra by się uczesać i spiąć włosy.
- Możliwe.. Ale nie mam zamiaru latać po nie do domu gdy będą potrzebne. W przeciwieństwie do Senzu czy kapsułek CC, kolczyków Potara mam tylko pięć par. No.. Teraz cztery, ale tamte są już w moi.. Naszym prywatnym wymiarze. - odpowiedział spokojnie, zamykając szafę i podchodząc do lodówki. Miał zamiar wyciągnąć z niej jakieś piwo, ale żadnego nie było.
- Nie ma już zimnego piwa? - spojrzał się w stronę sypialni, gdzie Silvia akurat ścieliła łóżko po ubraniu i uczesaniu się.
- Nie. Od dzisiaj pijesz tylko napoje gazowane i soki. Koniec z alkoholem. - wyjaśniła krótko. Yoh zrobił przez chwilę poker face'a, następnie wyjął z lodówki wodę gazowaną i wziął łyka. Poszedł z nią w stronę ogrodu.
- Idę potrenować. Jak coś, będę w ogródku. - krzyknął wyraźnie, tak by Silvia słyszała.
- Dobrze. Ja pójdę zaraz obudzić dziewczyny, trzeba tu trochę posprzątać. - fakt, od wybudowania tego domu, nie był on nawet razu sprzątany. Trzeba było coś z tym zrobić, zwłaszcza że w domu mieszkają aż trzy dziewczyny, prawda?

Młodzieniec wszedł do ogródka, postawił wodę przy drzewie, następnie wzbił się w powietrze i biorąc oddech, uderzył kilkaset razy w powietrze. Wylądował, rozciągnął się, następnie zrobił kilkaset przysiadów oraz pompek i tym razem wzbił się w powietrze ponownie, jeszcze wyżej i zaczął uderzać w powietrze zdecydowanie szybciej. Kopnięcia, uderzenia, dosyć rzadko pociski stworzone z energii. Po prostu sobie luźno trenował.

273Panoramio 14 - Page 12 Empty Re: Panoramio 14 Czw Maj 19, 2011 6:49 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Młodzieniec po tym jakże mało wyczerpującym treningu, wylądował na ziemi, złapał butelkę z wodą gazowaną i wziął kilka dużych łyków. Położył się na chwilę na ziemi, zastanawiając się nad pewnymi rzeczami.. Po kilku minutach, wziął kolejne kilka łyków wody, już mniejszych i dalej trenował.

274Panoramio 14 - Page 12 Empty Re: Panoramio 14 Pią Maj 20, 2011 4:57 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak przerwał trening i wzbił się wysoko w powietrze ze złożonymi rękoma. Popatrzył w stronę pustyni.
- Zniknęli.. Rayem, Smoku, Ketsu i Maximus.. Hm? - podrapał się po głowie i spojrzał w stronę domu Maxa z góry. Tam wyczuł tylko energię Hanako, Keisuke oraz duszy zastępczej którą dał Maxowi. Uśmiechnął się bowiem dobrze wiedział o co chodzi.
- Nasza obrona cholernie ucierpiała.. Viego z Kaylin na Beralzie. Smoku, Rayem, Maximus i Ketsu gdzieś zniknęli, a Max, Arisa i Tsuji prawdopodobnie są gdzieś w Soul Society o ile nie zostali zatrzymani.. - spojrzał w niebo. Nie chciał by właśnie teraz wydarzyło się cokolwiek innego, co miałoby jakiś wpływ na kolejną obronę Terry. Zresztą, nie obawiał się o Terrę czy coś w ten deseń. Bardziej go martwiło to, że jeżeli przystąpi do walki i będzie przegrywał, Nightmare Lord wykorzysta odpowiedni moment i wykosi to co trzeba oraz to czego nie powinien wykosić. Jedynie to go martwiło i powstrzymywało od walki.
- Hm? - wylądował w swoim ogródku, wziął ostatniego łyka wody gazowanej i wyrzucił butelkę do śmietnika stojącego przy drzwiach. Następnie zawołał Silvię. Ta skończyła zmywać naczynia i przyszła do niego.
- O co chodzi? Lepiej żeby to był konkretny powód. - stanęła przed Yohem z miną mówiącą mu tyle co - "Jeżeli to nic ważnego, wykop sobie grób". Młodzieniec jedynie przełknął ślinę i postanowił powiedzieć dziewczynie co planuje.
- Walczyć nie zamierzam, ale dowiedzieć się o kilku sprawach bardzo bym chciał. Chciałbym byś mi towarzyszyła. Gemmei i Ayano spokojnie posprzątają dom, dam im jeszcze kasę za to, a Ty pójdziesz ze mną pierw do Soul Society, później na Beralzę. - spokojnie wytłumaczył, następnie używając Abbys War, zmaterializował w swoim ręku Zangetsu.
- Muszę pogadać z Głównodowodzącym na temat pewnej sprawy, później udać się na Beralzę. Głównie chodzi tu o to czy dowiem się czegoś nowego na temat Nightmare Lorda. - wyjaśnił spokojnie, wyjmując odznakę Zastępczego Shinigami z kieszeni. Dotknął nią pierw siebie i wyskoczył z ciała, później Silvię, dla której to już takie proste nie było. Z powodu dziecka nie była w stanie wyjść z ciała. Mógł być to również inny powód, ale chłopak głównie stawiał na to. Westchnął i otworzył bramę Senkai.
- Mam iść tak jak teraz? - zapytała niepewnie. Chłopak w pewnym momencie wziął ją na ręce i uśmiechnął się. W formie Shinigami miał dłuższe włosy, jedynie to go różniło od swojej oryginalnej wersji. Silvia była lekko zdezorientowana, mogła przecież iść sama.
- Trzymaj się. Musimy dotrzeć do Soul Society, a później szybko na Beralzę. Ayako twierdzi że to są póki co jedyne miejsca gdzie mogę dowiedzieć się czegoś nowego. Cały czas przeszukuje masę innych miejsc czy danych dotyczących innych wymiarów. - zawołał Ayano. Ta szybko przybiegła, jakby się paliło.
- Ta.. Tak..? - zapytała niepewnie.
- Zabierz moje ciało do domu, za jakiś czas wrócimy. Muszę z Silvią załatwić pewne sprawy. Pilnujcie z Gemmei tego ciała. I przypomnijcie mi że po powrocie mam Wam dać jakąś kasę czy wartościowy przedmiot za posprzątanie domu i pilnowanie mego truchła. - Ayano nie zdążyła odpowiedzieć kiedy młodzieniec używając Shunpo, szybko zniknął w bramie Senkai. Ta po chwili się zamknęła. Ayano przeniosła jakoś ciało Yoha do domu i po tym jak z Gemmei skończyły sprzątać, pilnowały truchła.

275Panoramio 14 - Page 12 Empty Re: Panoramio 14 Nie Maj 22, 2011 5:56 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Ayano dostrzegła na uszach Yoha jakieś kolczyki. Z początku wydało się jej to dziwne, więc zdjęła prawy i założyła sobie na ucho, podchodząc do lustra. Kiedy ją oświeciło i przypomniała sobie że to dzięki temu przedmiotowi połączyła się niemalże na stałe z Silvią, już miała go zdjąć gdy okazało się że Gemmei trzyma drugi kolczyk i właśnie go zakłada. Ayano w ostatniej chwili teleportowała siebie i ją do ogródka, gdzie i tak wyszło jak wyszło. Dziewczęta przypadkowo założyły kolczyki na prawe ucho i lewe ucho, przez co Ayano wykonała facepalma i poleciała w kierunku Gemmei z dużą szybkością. Gemmei zdziwiona również.
- Yoh Nas zabije... - wyszeptała tuż przed "uderzeniem" o Gemmei. Nastąpiła eksplozja energii, a właściwie w ogrodzie chłopaka pojawiła się jakby świetlista kopuła. Energia z niej dochodząca nie była przeogromna, ale spokojnie można było ją wyczuć w całym kosmosie, jak zresztą energie innych.
Niestety, innych wojowników mogło to zmylić o tyle, że energia była nowa. To nie była energia Ayano czy Gemmei, a całkiem nowej wojowniczki.
Panoramio 14 - Page 12 Ayanei
(Hm..?)
Poszła do domu i spojrzała na ciało Yoha. Kilka razy go uderzyła i kopnęła, następnie poszła zrobić sobie kanapkę i wróciła pilnować truchła.

276Panoramio 14 - Page 12 Empty Re: Panoramio 14 Pon Maj 23, 2011 3:56 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Młodzieniec wyszedł wraz z Silvią z bramy Senkai, która od razu za młodą parą się zamknęła. Pierwszą rzeczą jaka rzuciła się w oczy młodzieńcowi i dziewczynie, była jedna dosyć silna i jakby znajoma energia w ich domu. Energie Ayano i Gemmei całkowicie zniknęły.
Yoh popatrzył na Silvię, ona natomiast identycznie spojrzała na niego.
- Potara... - powiedzieli obydwoje w tym samym czasie.

Silvia poszła do kuchni, Yoh do sypialni gdzie siedziała przy jego truchle śpiąca Ayanei. Póki co, jej imienia nie znał. Zmniejszył swoją energię do niemalże niezauważalnego poziomu i wszedł z powrotem do swojego ciała. Bolały go żebra, prawe udo, głowa oraz prawa ręka. Nie był to jakiś wielki ból mający przeszkadzać w życiu codziennym, ale po prostu było to coś odczuwalnego dla młodzieńca, bowiem nie w takim stanie zostawił ciało. Przyłożył otwartą dłoń do środka klatki piersiowej dziewczyny, a tą otoczyła niebiesko-biała otoczka energii. Po chwili dziewczyna wstała, ale było za późno na jakąkolwiek reakcję z jej strony.
- Betsuri Gikou.
Przebił ją niebieski promień energii, który o dziwo nie przebił się dalej przez ściany domu i tak dalej, a zwyczajnie się na nich zatrzymał. W sypialni nastąpił chwilowy błysk energii, a po kilku sekundach na ziemi leżały nieprzytomne póki co Gemmei oraz Ayano. Młodzieniec położył obydwie na łóżku i poszedł do kuchni coś zjeść. Wyjął z kieszeni WDG i go włączył. Połączył się z Ayako.
Hej, grałam! A zresztą.. O co chodzi?
- Mniejsza o grę. Przejdziesz jeszcze raz.. Pojawiły się jakieś nowe informacje na temat Nightmare Lorda? Albo inaczej, czy jakiekolwiek nowe z nich już znalazłaś? - zapytał zajadając się kanapką i popijając sokiem z pomarańczy.
Nic nowego. Znalazłeś coś w Soul Society? Do Zaświatów mam znikomy dostęp..
- Nie. - dopijał sok.
Rozumiem. Cały czas będę szukała, zostaw GDG i WDG włączone, odezwę się jak znajdę coś nowego na ten temat.
- Okey.. - schował włączony WDG do kieszei, wyjął na chwilę GDG i go również włączył.
Yo! Dawnoś.. - Yoh schował GDG do kieszeni. Tam GDG się po prostu zamknął.

Chłopak wstał i chwilę jeszcze poczekał na Silvię aż ta skończy zmywać. Otworzył "Door of the World" i wszedł do nich wraz z dziewczyną, kierując się na Beralzę.

< https://anrevosprites.forumpl.net/t2716p75-korytarz-temat-ogolny >

277Panoramio 14 - Page 12 Empty Re: Panoramio 14 Wto Maj 31, 2011 9:23 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Ayano i Gemmei weszły spokojnie do domu. Silvia jednak dostrzegła że niebo nagle stało się czerwone, jakby planetę otoczyła jakaś kopuła. Jednak, nie to było najciekawsze. Kiedy na jej widoku i zapewne nie tylko jej, bo sąsiedzi i przechodnie patrzyli na to ze strachem, pojawiły się przeogromne białe skrzydła. Wbiegła do domu i poszła do piwnicy, wołając tam również Ayano i Gemmei. Te dwie cholernie zdziwiły się tym co Yoh trzymał pod domem. W każdym razie, spokojnie i bez oporów zjechały na dół, czując energie dochodzące z Półwyspu Zyonaf.
Silvia wyjęła swój WDG który dał jej Yoh i połączyła się szybko z Ayako.
Silvia? Nie spodziewałam się Ciebie korzystającej z WDG..
- Nie obchodzi mnie to.. Jak zjedziemy na dół, wyłącz barierę blokującą energię czy co tam Yoh wymyślił. Yoh wyposażył Cię w takie jakby chowanie miasta? - była dosyć poważna i nie miała ochoty na żarty. W pewnym momencie usłyszała jakby dźwięk głośnych wyładowań elektrycznych.
Wyłączone. Yoh zablokował możliwość ukrycia całych miast pod ziemią. Tylko on zna kod odbezpieczający choć mogę chwilę poświęcić na to by go złamać jeżeli jest to tak bardzo ważne.
Ayako w pewnym momencie załapała o co chodzi, wystarczyło że wyłączyła barierę blokującą energię i chwilę odczekała.
Aha. Rozumiem. Już biorę się za łamanie kodu. Mam dać znać Damensayi i Unicronowi?
- Chyba ich sensory same trafią na odczyt takiej mocy.. - tu Ayako wkroczyła pod koniec zdania.
To wiem. Chodziło mi o to czy mam im dać znać o swoim istnieniu w jakiś sposób. W końcu wraz zemną mamy świadomości podziemną, powietrzną i kosmiczną.
- Ah, przepraszam. Tak, zrób to jak chcesz. A kiedy już się z tym uporasz, zacznij łamanie kodów założonych przez tego idiotę. Eh, mężczyźni.. - kiedy Silvia rozkazywała, Ayano i Gemmei stały cicho z tyłu.

Ayako wysłała pewną wiadomość do Damensayi oraz Unicrona, a następnie by nie tracić czasu, zaczęła łamać kody założone przez Yoha.

278Panoramio 14 - Page 12 Empty Re: Panoramio 14 Sro Cze 01, 2011 6:18 am

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Połączenie nawiązane poprzez WDG Silvii.

Witam, tu Damensaya. Odebraliśmy twoją wiadomość, Ayako, miło cię poznać.
Tu Unicron. Kiedy on do diabła zdążył zbudować coś takiego jak Geofront?...
Mniejsza o to, Unicronie-dono. Ayako, możesz liczyć na naszą moc obliczeniową przy łamaniu kodów Yoha.

//Teraz system Geofrontu nie ma z nami szans xd//

279Panoramio 14 - Page 12 Empty Re: Panoramio 14 Sro Cze 01, 2011 6:29 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dziękuję. Unicronie, prace nad Geofrontem potajemnie rozpoczął jeszcze nim stałeś się Księżycem tej planety.

//NPC, jak coś daj znać kiedy kody zostałyby złamane.//

280Panoramio 14 - Page 12 Empty Re: Panoramio 14 Sro Lip 13, 2011 10:56 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh pojawił się z dziewczynami w domu. Gemmei poszła spokojnie na górę, Ayano pobiegła za nią - zapewne po ciężkim treningu poszły po prostu się położyć. Silvia podeszła do Yoha i pocałowała w policzek.
- Fajnie jest być w domu... - ciężarna dziewczyna udała się do kuchni przygotować jakieś jedzenie - co nieco się nauczyła - dlatego gotowanie wychodziło jej już coraz lepiej. Choć nie była jeszcze tak dobra jak Yoh... Nauka czyni mistrza. Yoh dotknął się jedynie w miejscu, w które pocałowała go Silvia.
- Ta... Fajnie... - wyszeptał spokojnie i wyszedł z domu. Wyglądał inaczej niż zwykle. Teraz miał na sobie czerwoną kurtkę, pod spodem ciemną podkoszulkę. Włosy już nie były tak uniesione, raczej bardziej opuszczone podobnie jak w przypadku Son Gohana.
Przed domem, chłopak wzbił się w powietrze i poleciał do miasta.

281Panoramio 14 - Page 12 Empty Re: Panoramio 14 Czw Lip 14, 2011 2:02 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max, Hanako, Arisa i Keijii zatrzymali się pod drzwiami domu Yoha. Max zapukał.
(Ciekawe czy jest w domu)

282Panoramio 14 - Page 12 Empty Re: Panoramio 14 Czw Lip 14, 2011 2:27 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Silvia otworzyła drzwi, mając na sobie fartuszek kucharski.
- Oh, witajcie. Co Was tu sprowadza? - dziewczyna stała spokojnie, czekając na odpowiedź. Mimo że gotowała i przez gości musiała przerwać, raczej jej to aż tak nie ruszało. Sam zapach jaki dochodził z kuchni był jednak uniwersalny - nie, nie był to smród spalonego mięsa.. Raczej jakieś danie nad którym nastolatka siedziała już dosyć długo.

283Panoramio 14 - Page 12 Empty Re: Panoramio 14 Czw Lip 14, 2011 2:39 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
-Witaj, jest Yoh w domu?
Hanako rzuciła się na szyję Silvii.
-Hej!

284Panoramio 14 - Page 12 Empty Re: Panoramio 14 Czw Lip 14, 2011 2:50 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Keiji chwycił dziewczynkę za koszulkę i zdjął z ciężarnej nastolatki.
- Przepraszamy za najście ale potrzebujemy pewnych informacji. - Wytłumaczyła dziewczyna.

285Panoramio 14 - Page 12 Empty Re: Panoramio 14 Czw Lip 14, 2011 2:55 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Silvia przytuliła dziewczynkę z uśmiechem, ale mała nie chciała puścić. Keiji ją oderwał, a Silvia się uśmiechnęła.
- Właściwie, wyszedł kilka godzin temu i do tej pory nie wrócił. Nie wiem nawet gdzie jest, ale on zazwyczaj chodzi swoimi ścieżkami.. Spokojnie, jak zgłodnieje to pewnie wróci. - odpowiedziała dziewczyna i na koniec z czystej ciekawości zapytała.
- Informacji? Na jakiś konkretny temat? Może będę w stanie Wam pomóc.. - dodała.

286Panoramio 14 - Page 12 Empty Re: Panoramio 14 Czw Lip 14, 2011 2:58 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
-Chodzi o pewien wymiar, nazywa się Shann. Wiesz coś o nim?

287Panoramio 14 - Page 12 Empty Re: Panoramio 14 Czw Lip 14, 2011 3:02 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Keiji wbił piąstki w głowę Hanako.
- Nie widzisz, że ona jest w ciąży? Nie może się przemęczać.
- Będziemy wdzięczni za pomoc - dodała Arisa z uśmiechem na twarzy gdy Silvia powiedziała, że może jakoś pomóc.

288Panoramio 14 - Page 12 Empty Re: Panoramio 14 Czw Lip 14, 2011 11:23 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Nastolatka wytarła ręce o fartuch i wyciągnęła z kieszeni w spodniach swój WDG. Zaczęła szukać jakichś danych na temat wymiaru Shann - o dziwo - wymiar był dosyć znany wśród Jigen Tankenka.

Shann to zaiste ciekawy świat, bynajmniej z tego powodu że znajduje się tu złoże minerału zwanego Qerun. Występuje on tylko w tym uniwersum. Właściwość tego minerału jest niezwykle ciekawa - po włożeniu do odpowiedniego działa - kamień zostanie przetworzony na promień energii który otwiera przejścia między wymiarami. Kilkaset lat temu Jigen Tankenka odwiedzili ten wymiar w celu zawarcia paktu z tutejszymi cywilizacjami - jedynie niektóre z nich wykazały chęć do współpracy. JT zależało na tym by informacje o technologii nie wypłynęły poza to uniwersum - w przeciwnym razie nastąpiłby niezwykły chaos, a między wymiarami podróżowaliby nawet zwykli ludzie - to nie byłby zbyt dobry scenariusz. Ostatecznie świat zapieczętowano i technologia nie dostała się w ręce zwykłych, szarych istot typu ludzie w innych wymiarach. Mieszkańcy tego uniwersum również nie mogli już nigdy opuścić swojego wymiaru.

Silvia nie dyktowała Wam tych informacji. Poszła na chwilę na górę i podłączyła WDG do komputera. Wydrukowała na pośpiechu informacje które przed chwilą znalazła i dała Wam to wszystko na kartce papieru A4.
- Proszę. - odpowiedziała, uśmiechając się.

289Panoramio 14 - Page 12 Empty Re: Panoramio 14 Czw Lip 14, 2011 11:29 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Keiji odebrał kartkę. Złożył na pół dwukrotnie po czym wsadził do kieszeni.
- Dzięki.
- A jak tam... no wiesz, dziecko? Wszystko w porządku? Wybraliście już imię? - Zapytała kucając przy brzuchu Silvi.

290Panoramio 14 - Page 12 Empty Re: Panoramio 14 Czw Lip 14, 2011 11:31 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Hanako oparła się o plecy Arisy.
-Jak to będzie dziewczynka to nazwijcie ją Fuko a jak chłopiec to Shinji.

291Panoramio 14 - Page 12 Empty Re: Panoramio 14 Czw Lip 14, 2011 11:40 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Z twarzy dziewczyny nie znikał uśmiech, była wyraźnie zadowolona że ktoś tu pamięta o rodzinie między wymiarowego złodzieja.
- Dziecko? Dobrze.. Dziękuję że pytasz. - nie zamierzała odpędzać dziewczyny gdy ta kucnęła przy jej brzuchu - mimo że nie był tak wielki - widać było że coś w nim jest.
- Podczas tej ostatniej podróży Yoh uparł się na zrobienie badań - okazało się że z dzieckiem wszystko w porządku. Imienia jeszcze nie mamy... - spojrzała się na brzuszek i pomasowała po nim.
- Jeszcze jest na to czas... Nawet nie wiemy czy to chłopiec czy dziewczynka. - dodała.

Kiedy Max wspomniał o imieniu dla dziecka, Silvia spojrzała na niego, oczywiście się uśmiechając.
- Również myślałam nad tym czy dla chłopca nie wybrać imienia Shinji. Dziewczynkę chciałabym nazwać Yuki. Ale to tylko plany. Muszę jeszcze to uzgodnić z Yohem - bez niego nie podejmę tak ważnej decyzji. - odpowiedziała spokojnie, następnie spojrzała na Arisę.
- Tak w ogóle, to czy Ty i Keisuke nie jesteście parą? - zapytała z czystej ciekawości, nie widząc nigdzie mężczyzny - nie miała pojęcia że dokonał fuzji z Tsujim. Zawsze była również świadkiem tego jak dziewczyna biła Maxa - więc nie mogła przypuszczać nawet że coś ich łączy.

Ostatnio zmieniony przez Yoh92 dnia Pią Lip 15, 2011 12:03 am, w całości zmieniany 1 raz

292Panoramio 14 - Page 12 Empty Re: Panoramio 14 Czw Lip 14, 2011 11:59 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
//Yay, kto to Toji xd?//
Arisa spuściła trochę wzrok, zarumieniła się.
- To ty chyba nic nie wiesz. Mój błąd, że się nie przedstawiłem. Keiji, powstałem podczas ostatniej walki. Zapewne domyślasz się czyją fuzją jestem. A co do tego, że Keisuke i Arisa byli parą... byli tylko przyjaciółmi. Poza tym, wydaje mi się, że ktoś inny coś do niej czuje.
Arisa jeszcze bardziej poczerwieniała.
- Co... co ty bredzisz?
- Nieważne. - odpowiedział.
- Wielkie dzięki za wszystko. Wpadnijcie do nas kiedyś z wizytą. My będziemy się już zmywać.
- Pozdrów wszystkich i uważaj na siebie.
Cała grupka udała się z powrotem do swojego domku.

293Panoramio 14 - Page 12 Empty Re: Panoramio 14 Pią Lip 15, 2011 12:03 am

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Zanim odeszli, Max strzelił Keijiego otwartą ręką w tył głowy.

294Panoramio 14 - Page 12 Empty Re: Panoramio 14 Pią Lip 15, 2011 12:08 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Silvia lekko zdziwiła się fuzją. Myślała że Keisuke i Arisa byli parą, to też lekko zdziwiła ją taka, nie inna odpowiedź. Kiedy wszyscy odchodzili, dziewczyna pożegnała się i dostrzegła jak Max puka Keijiego w tył głowy z otwartej dłoni - prawdopodobnie dla żartów - ale domyślała się o kim mówił wojownik fuzyjny.
Uśmiechnęła się, zamknęła drzwi i wróciła do gotowania.

295Panoramio 14 - Page 12 Empty Re: Panoramio 14 Sob Lip 16, 2011 12:50 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh pojawił się w kuchni, Silvia nie zwróciła na niego nawet uwagi. Wskazała tylko stół i kanapę. Młodzieniec wzdychając, poszedł na kanapę i włączył sobie telewizję - ostatnio zbyt wiele trenował - teraz chciał mieć przynajmniej te kilka minut przerwy. No i to co gotowała Silvia wreszcie pachniało zdecydowanie ciekawiej niż zwykle - ten fakt dodatkowo sprawiał że chłopak miał ochotę tylko leżeć.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 11 z 21]

Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 21  Next

Pozwolenia na tym forum: