Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 5 z 10]

101Ulica Panoramio - Page 5 Empty Re: Ulica Panoramio Sob Gru 25, 2010 3:48 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Dobra.. No, możemy Ci pomóc, ale o co chodzi. Nie wiem czy poradzimy sobie sami czy może mam zwołać nieco większą grupę. - powiedział do przybysza.
- Jigen Tankenka.. Był już tu taki jeden i z początku miał tak jak Ty dobre zamiary. Później Nasza decyzja związana z pomocą jemu okazała się największym błędem. Trudno Wam ufać jeżeli o mnie chodzi. - powiedziała lekko zaniepokojona Silvia. Dobrze pamiętała spotkanie z Shigenem. Ten również nie miał na początku złych intencji. A później..? Właśnie.

Ayano przyglądała się z lekkim zdziwieniem na Rayema. Mimo że chłopak nie wyglądał już tak jak wcześniej to wiedziała, że w głębi serca się nie zmienił. Obserwowała go, nie odzywając się ani słowem.
Gemmei usiadła niedaleko z lekkim uśmiechem przyglądała się reszcie.

102Ulica Panoramio - Page 5 Empty Re: Ulica Panoramio Sob Gru 25, 2010 4:00 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- Moje imię nie jest ważne. Ale Wasz wymiar jest już znany nie tylko w jednym wszechświecie.. Uwierzcie mi. Co za tym idzie.. Szczegółów Wam nie mogę zdradzić, jednak przybyłem tu prosić o pomoc w odzyskaniu mojego miecza, którego ukradł mi pewien Jigen Tankenka. - przerwał, za chwilę zaczął mówić ponownie.
- Wiem że nie ufacie takim jak ja.. Ale ktoś mnie dosłownie zabije, jeżeli dowie się, iż zniknąłem by poszukać miecza, którego mi skradziono. Wiem w jakim wymiarze jest ukryty, ale nie poradzę sobie sam.. - odezwał się z nieco przygnębioną twarzą.
- Nikt Was nie zmusza do tego byście mi pomagali. Mogę zawsze poszukać pomocy gdzie indziej. - dodał, siadając na ziemi.

103Ulica Panoramio - Page 5 Empty Re: Ulica Panoramio Sob Gru 25, 2010 4:17 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak zamknął oczy i z lekkim znudzeniem jak to w jego przypadku bywało, podjął decyzję zbyt pochopnie. Podczas walki było widać że się zmienił.. Ale poza walką jest i pozostanie tym samym człowiekiem.
- Jeżeli miałbym tu trenować i się nudzić czekając, aż coś się wydarzy to nie wytrzymał bym za długo. Ja mogę Ci pomóc, nie wiem jak reszta. - podszedł i usiadł obok chłopaka, będąc lekko uśmiechniętym. Patrzył w stronę, gdzie przebywał Sameyaro. To prawda, nie widział go i nie czuł.. A jednak coś ciągnęło go do tego by przyglądał się w stronę chłopaka. Był uśmiechnięty.

Silvia lekko wkurzona usiadła obok Yoha. Nie lubiła kiedy ten sam podejmował wszystkie decyzje, ale po tym jak umarł i znowu tu jest, zmieniła nieco swoje nastawienie do niego.
[Żeby tylko Nas nie wykiwał..]

Gemmei nie przejęła się resztą. Jej wyraz twarzy sam sugerował to że chce iść.

Ayano natomiast pewnie podbiegła do Rayema i mimo że ten był w formie Boga Niebios, złapała go za rękę. Po samej sile z jaką ją trzymała, było widać że tęskniła.
- Ja idę ale nie wiem jak Ray.. - zastanawiała się patrząc na niego. Tak czy siak miała zamiar pójść, ale wolała żeby był z nią Rayem.

Yoh uśmiechnął się widząc dziewczynę i chłopaka, po czym wstał i odwrócił się w stronę wciąż otwartego portalu //Nigdzie nie napisano że go zamknęło xd//.
- Hej.. Czy ten kto ma Cię zabić to ruda dziewczyna? - zapytał. Miał wrażenie.. Nie. Widział już tego chłopaka w innym wymiarze, był pewny że Viego również by go znał gdyby tu był. Nie spodziewał się że będzie on Jigen Tankenka. Ale jeżeli podróżuje po wymiarach w takiej paczce w jakiej podróżował w jednym z wymiarów po świecie to nieodnalezienie tego miecza będzie jeszcze większą głupotą niż można sobie wyobrazić.
- W każdym razie. Pomogę Ci i jak widzisz, Silvia, Gemmei i Ayano również. - powiedział spokojnym głosem.

104Ulica Panoramio - Page 5 Empty Re: Ulica Panoramio Sob Gru 25, 2010 4:40 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
//Sory za offtop ale Yoh możesz mi otworzyć portala :D Bym z chęcia wziął w tym udział.//

105Ulica Panoramio - Page 5 Empty Re: Ulica Panoramio Sob Gru 25, 2010 4:55 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopaka nagle olśniło i jednocześnie poczuł się zażenowany.
- Hell.. Yea.. Pewnie czeka.. - odezwał się do siebie, po czym otworzył drugi portal, niedaleko tego pierwszego otwartego przez przybysza. Tym razem portal prowadził do ROSaT gdzie przebywał Toshi.

106Ulica Panoramio - Page 5 Empty Re: Ulica Panoramio Sob Gru 25, 2010 5:31 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Z portalu wyszedł chłopak.
Gdy tylko pojawił się w tym świecie czuć było od niego bardzo potężną energie.
Lecz zaraz po tym Toshi opanował swą moc, i było już ok.
Wyglądał teraz o wiele mężniej i "starzej" był wyższy. A jego włosy trochę pojaśniały.Ulica Panoramio - Page 5 15022880340029501517
Siemanko, kope lat... A nie to tylko dla mnie...
Rozjerzał się po stojących.
A tu co się dzieje ? I co to za chłopak ?

107Ulica Panoramio - Page 5 Empty Re: Ulica Panoramio Sob Gru 25, 2010 5:38 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maximus pojawił się obok Raya.
- Co tu się dzieje? Czemu zwiększyłeś swoją moc Ray? Coś się stało?

108Ulica Panoramio - Page 5 Empty Re: Ulica Panoramio Sob Gru 25, 2010 5:52 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- A to jeden taki który chce by mu pomóc.. Ja tam się zgodziłem, a czy Wy chcecie to nie wiem. - powiedział spokojnie.
- Dobra, prowadź.. - odezwał się, po czym czekał aż przybysz wstanie i pokaże drogę.

109Ulica Panoramio - Page 5 Empty Re: Ulica Panoramio Sob Gru 25, 2010 5:56 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
-Ja się na to pisze, sprawdzę czy mój trening coś dał.
Spojrzał na przybysza.
-Jestem Toshi.

110Ulica Panoramio - Page 5 Empty Re: Ulica Panoramio Sob Gru 25, 2010 6:14 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Gdy Ayano podeszła do chłopaka, ten tylko odwrócił głowę i przyglądał się jej do momentu, gdy go złapała za rękę.
Obojętność... Czemu?
Następnie spojrzał na chłopca i kiwnął głową na znak, że mu pomoże. W końcu... To on pierwszy się do tego zgłosił. Następnie, gdy pojawił się Toshi i Maximus, chciał się z nimi "jakoś" przywitać, ale gdy chciał już coś powiedzieć, wtrącił się Horor.
Nagle zniknął z miejsca, w którym stał. Pojawił się niespodziewanie za Toshim. Wydusił z siebie krótki śmiech i zniknął, pojawiając się za Maximusem. Powiedział 1 wyraz i zniknął pojawiając się za Ayano. Zrobił tak kilka razy, znikając i pojawiając się za każdym, mówiąc po 1 wyrazie. Pominął jedynie chłopca i Yoha. W końcu z tego combo utworzyło się takie zdanie:
- Hehehe... Siemka... Trochę się nie widzieliśmy...
Po chwili zniknął i już się nie pojawiał, choć wciąż było czuć jego obecność. Zresztą... Trudno by było nie, po takim czymś...
Rayem natomiast spojrzał w stronę Sameyara.
Dziwne... Wibracje się odbijają od tego punktu...
Trwało to jednak chwilkę. Odwrócił głowę z powrotem do reszty.
- Cześć... - powiedział krótko. Nie odpowiadał na pytanie czy "Coś się stało", gdyż słyszał je już wiele razy, a poza tym ogólnie to coś się jednak stało.

111Ulica Panoramio - Page 5 Empty Re: Ulica Panoramio Sob Gru 25, 2010 6:22 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
-Widze że twój stworek szaleje. Powinieneś mu założyć obrożę.
Czekał aż chłopak powie im co mają robić.

112Ulica Panoramio - Page 5 Empty Re: Ulica Panoramio Sob Gru 25, 2010 6:23 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu pojawił się w formie Master of Puppets obok wszystkich.
Yo.
A to kto ?
Spojrzał na chłopca i uśmiechnął się do niego.

113Ulica Panoramio - Page 5 Empty Re: Ulica Panoramio Sob Gru 25, 2010 6:32 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Czemu każdy z Was ma nową kozacką formę..? Dobra, mniejsza o to. - wszedł do portalu czekając na resztę. Silvia i Gemmei pobiegły za nim, Ayano czekała na Rayema.

114Ulica Panoramio - Page 5 Empty Re: Ulica Panoramio Sob Gru 25, 2010 6:50 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Chłopak uśmiechnął się i ukłonił. Kiedy Yoh wspomniał o dziewczynie o rudych włosach, aż go ciarki przeszły. To wystarczyło w zupełności jako odpowiedź.
Młodzieniec wszedł do portalu i nie zamykał go dopóki nie wejdzie reszta.
//Wymiary -> Tunel - temat ogólny//

115Ulica Panoramio - Page 5 Empty Re: Ulica Panoramio Sob Gru 25, 2010 6:53 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Sameyaro ujżawszy, że zaczęli wchodzic w portal, zdecydował się iść z nimi i także wszedł do portalu nadal będąc pod wpływem Mohou no Kanmon.

116Ulica Panoramio - Page 5 Empty Re: Ulica Panoramio Sob Gru 25, 2010 6:53 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Wszedł do portalu.

117Ulica Panoramio - Page 5 Empty Re: Ulica Panoramio Sob Gru 25, 2010 6:58 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Wszedł z resztą do portalu.

118Ulica Panoramio - Page 5 Empty Re: Ulica Panoramio Sob Gru 25, 2010 7:05 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Chłopak tylko spojrzał na Toshiego, gdy ten wspomniał o obroży. Następnie popatrzył na Ayano i spokojnie wszedł z nią do portalu.

//Od razu z nią, bo po co czas marnować Xd//

119Ulica Panoramio - Page 5 Empty Re: Ulica Panoramio Sob Gru 25, 2010 8:13 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maximus wszedł do portalu.

120Ulica Panoramio - Page 5 Empty Re: Ulica Panoramio Pon Sty 03, 2011 9:08 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Sameyaro wyszedł z portalu i udał się do biura nieruchomości.

121Ulica Panoramio - Page 5 Empty Re: Ulica Panoramio Wto Sty 04, 2011 1:39 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Wyszedł z portalu i udał się do swego domu.
Czas trochę odpocząć.

122Ulica Panoramio - Page 5 Empty Re: Ulica Panoramio Sob Sty 22, 2011 7:08 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Młodzieniec szedł spokojnie ulicą, kierując się do sklepu spożywczego w Eminie. Ręce schował do kieszeni i spokojnie szedł przed siebie.

123Ulica Panoramio - Page 5 Empty Re: Ulica Panoramio Sob Sty 22, 2011 8:51 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Chłopak szedł spokojnie ulicą, gdy nagle... zniknął..?

124Ulica Panoramio - Page 5 Empty Re: Ulica Panoramio Nie Sty 30, 2011 11:21 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Rayem przechadzał się ulicą. Po jakimś czasie, wskoczył na dach przypadkowego budynku. Położył się, zamknął oczy i zasnął. Czuł się jak podczas medytacji, gdyż śniło mu się, że jest całkiem sam na mglistym pustkowiu...

125Ulica Panoramio - Page 5 Empty Re: Ulica Panoramio Pon Sty 31, 2011 8:49 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Chłopak się obudził i od razu zaczął rozciągać. Po wszystkim zeskoczył z dachu i poszedł w stronę swojego domu.
Skoro wczoraj walczyliśmy z czymś takim... To co będzie następne? Zbotowany Shigen Jr.?

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 5 z 10]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Pozwolenia na tym forum: