Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 5 z 12]

101[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Empty Re: [O-S-W]By Sameyaro Sro Gru 22, 2010 12:09 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Zbir dzięki, że chociarz ty oceniasz, co do tego wojowniko-gladiatora to narzie nie chce mi się go poprawiać, ale zamierzam to zrobić.
Tymczasem coś nowego
[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Agito

102[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Empty Re: [O-S-W]By Sameyaro Sro Gru 22, 2010 3:29 pm

Saske

Saske
Zoan User
Zoan User
Dobra to ja się zlituje i ci ocenię :P
Postać dość krzywa na moje oko, jest jakoś wygięta czy to wina base? Włosy są dość amatorsko pocieniowane jak na ciebie, ale kształt jest dość dobry, ja bym to poprawił pixelami z prawego boku, bo wyglądają tak dziwnie, takie płaskie. Twarz ładnie pocieniowana, tak to już nic nie mam do dodania. Jakoś te czerwone dziwnie zrobiłeś takie wygięte w prawy bok. Bluzka jest dość ładna i dobrze pocieniowana, te zgięcia itd. Ale byś mógł więcej używać jaśniejszego koloru. Mięśnie dla rękach są bardzo ładne, dobrze ujęte, ale szkoda że te ręce są takie długieee ! Jak wspomniał Zbir w oczy rzuca się na całym oparze pillowing. Musisz to zmienić, bo tak to odbiera uroku oparze. Buty mi się nie podobają mają słabe cienie, i te buty są tak jakoś dziwaczne takie krzywe itd. Nie podoba mi się prawa ręka jest cała czarna.
Całokształt jest dość dobry, ale w tym oparze to mnie zawiodłeś. x<
Byś mógł ją bardzo edytnąć bo wymaga trochę dłuższej pracy na takim oparze,
jakoś lepiej pocieniować i poprawić kształt.

2kp

103[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Empty Re: [O-S-W]By Sameyaro Sro Gru 22, 2010 6:24 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
No więc włosy wyglądają krótko mówiąc słabo ,nic specjalengo tutaj niestety nie pokazałeś. Mogłeś nieco lepiej się nimi zająć gdybyś tylko chciał. Twarz nie wygląda świetnie ,te 2 ciemniejsze pixele są na prawdę zbędne. Cienie na koszulce mogłyby być wykonane lepiej. Nie mówię o ilości zagięć ,bo to mi absolutnie nie przeszkadza ,natomiast mógłbyś popracować nad rozłożeniem cieni. Tym razem jakoś Ci to nie wyszło. Kurtka wygląda raczej ok ,a dłoń ... to samo co w przedostatniej Twojej pracy z tego anime z rolkowymi postaciami :P. Spodnie mają dość fajne zagięcia ,ale pojedyncze pixele wypadałoby usunąć.
OPAR jak na Ciebie nie jest wykonany wspaniale ,ma dość dużo niedopatrzeń ,mogłeś się trochę bardziej postarać.

KP: 2
/Feli

104[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Empty Re: [O-S-W]By Sameyaro Sro Gru 22, 2010 6:47 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Eh, coś mi ostatnio nie idą te OPARy, macie racje, ale dzięki za oceny, narazie pracuje nad nowym base, to jak je już skończę to poprawię te ostatnie prace.

105[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Empty Re: [O-S-W]By Sameyaro Czw Gru 23, 2010 2:32 pm

Umi

Umi
Wizard
Wizard
Well.. Bardzo ciekawy pomysł, jednak włosy wyglądają jak u jakiegoś pedałka, bez obrazy. Może i miały wtaczać mroczny nastrój, jednak nie jak dla mnie. Wyglądają jakby były ulizane i nie myte miesiąc x-X. Jeśli chodzi o cień to średnie.
Twarz - pocieniowanie mi się znacznie podoba. Jest o wiele lepsze niż włosy.
Ubranie - bluzka robi z niego jakiegoś anorektyka, zaś rękawy i spodnie są chyba największą porażką całego opara. Bardzo nie podoba mi się ich cieniowanie, gdyż sądzę, że jest go za mało po LEWEJ stronie. Buty ciekawe, nie powiem - jednak również nieco źle pocieniowane.
Dziękuję - 4/10 ;s.

1kp

106[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Empty Re: [O-S-W]By Sameyaro Pią Gru 24, 2010 1:22 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Kształt włosów nie wygląda zbyt ciekawie. Tu nieco wydłużył bym całość albo skrócił odrobinę po lewej części OPAR'ka. Cieniowanie dwu.. Nie, trzy-tonowe nie jest tak dobre, jak w przypadku niektórych Twoich innych prac. Zbędny jest np. ten najciemniejszy kolor włosów po środku głowy na górze. Sam styl cieniowania włosów mogłeś zastąpić nieco innym ciekawszym. A wiem że Cię na to stać, bowiem nie przez pomyłkę wygrałeś ostatniego OADS'a ;)
Odrobinę w twoim przypadku zmodyfikował bym cieniowanie twarzy. Nie potrzebnie tyle kosmyków opada na jego lewe oko, choć z drugiej strony dodaje to mu tego specyficznego wyglądu. Skasuj trzy pixele pod opadającymi na twarz kosmykami, umieść jeden pod lewym okiem. Powinieneś uzyskać ciekawszy wygląd twarzy ;) Nie będzie ona bowiem tak rozciągnięta.
Kurtka ogólnie wygląda dobrze. Odpowiednie cieniowanie, ciekawy efekt zgnieceń.. Ciekawie to wygląda ogółem. Przy pasie nie podoba mi się takie wbicie dwóch pixeli w kurteczkę na siłę, przez koszulę. Domyślisz się o czym mówię po odpowiednim przybliżeniu swojej pracy w Paint'cie (x8). Większe zastrzeżenia budzi sama koszula. Oczywiście, jest dość ciekawie pocieniowana, ale w niektórych miejscach przesadziłeś z najciemniejszym odcieniem. Ten z kolei w takich ilościach jeżeli chodzi o biel, nie wygląda za dobrze. Tu proponuję skupić się na najjaśniejszym i średnim odcieniu bardziej niż na najciemniejszym. Uwierz mi że efekt może być ciekawszy przy nieco innym stylu, jak i odpowiednich chęciach ^^. Zrób mu też jakiś kołnierzyk by całość wyglądała realniej..
Rękawiczki na dłoniach są ciekawym dodatkiem w tego typu pracy. Efekt nie jest oszałamiający, ale za to całkiem oryginalny. Nie mówię o samym umieszczeniu rękawic na dłoniach OPAR'a, a o tym że ich część przykryłeś rękawem kurtki. Całkiem ciekawy pomysł.
Spodnie wyglądają dziwnie, ale sam styl cieniowania jest całkiem dobry. Być może to te buto-podobne coś spieprzyło wygląd spodni na dole.. Cóż.. Propo tych butów czy co to jest.. Nie wyszło za dobrze. Nie wiem czy to jakieś nogi wilkołaka czy wrotki czy coś jeszcze innego, nie mam zielonego pojęcia. Lepiej jak będziesz tworzył normalne buty, albo tłumaczył dokładniej co on ma na nogach.

Ogólnie..
Cały OPAR'ek nie prezentuje się tragicznie, ale robiłeś zdecydowanie lepsze prace. Prawdopodobnie tutaj nie chciało Ci się aż tak robić OPAR'a :/ Zdarza się.. Po poprawieniu wymienionych błędów praca powinna wyglądać trochę lepiej niż wygląda. Popraw ją, a nie twórz nowej. Skup się na tym co robisz źle, a nie zaczynaj nowych prac z tymi samymi błędami.

KP(CHRISTMAS): 5 ,No załapałeś się.
/Feli

Ostatnio zmieniony przez Yoh92 dnia Wto Lut 01, 2011 12:35 am, w całości zmieniany 1 raz

107[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Empty Re: [O-S-W]By Sameyaro Sob Gru 25, 2010 10:37 pm

Umi

Umi
Wizard
Wizard
[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Warriora
Włosy pocieniowane dosyć dobrze, jednak widzę pewne niedociągnięcia. Jakie? Zabrakło dosłownie dwóch lub trzech pikseli po prawej stronie, co jednak nie psuje dobrego wrażenia ładnych włosów. Jeśli chodzi o twarz, muszę niestety stwierdzić, że tam również brakuje kilku pikseli po środku i na lewo pod włosami, jednak reszta bardzo mi się podoba; po prostu dobrze to pocieniowałeś. Co do zbroi, jedyne czego mogę się doczepić to to, że jego klatka piersiowa wygląda jak damskie piersi, co stworzyło uśmiech na mojej twarzy (xd). Glawiatorska sukienka oraz ręce z ochraniaczami podobają mi się, chociaż są tam takie błędy jak wcześniej.Do nóg nie mam zastrzeżeń, za to do buty już mi się nie podobają, są całkowicie źle pocieniowane.
Ocena - 6/10.

[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Agito4
Głowa, powyżej twarzy jest nieco błędnie pocieniowana, choć cała postać jest ciekawa. Brakuje paru pikseli pod konturom górną głowy. Twarz mi się podoba, do niej nie mam żadnych zastrzeżeń. Od szyi do pasa, hmm, zastanówmy się.. brakuje nieco ciemnych pikselków pod brodą, zaś reszta również mi się podoba jak ogółem cały opar. Reszta oraz macki - Na nogach brakuje trochę ciemnych kolorów, jednak z daleka nie wygląda to źle, zaś macki są dla mnie bez zastrzeżeń.
Ocena - 8/10.

"Christmas KPExp"
4kp

108[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Empty Re: [O-S-W]By Sameyaro Nie Sty 09, 2011 10:58 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
No, trzeba w końcu odkurzyć mój temat, dawno nic nie robiłem w gimpie, więc nie spodziewajcie się czegoś lepszego :/

Pako:
[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Pako

109[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Empty Re: [O-S-W]By Sameyaro Pon Sty 10, 2011 2:37 pm

Kanishima

Kanishima
Wizard
Wizard
Fajny pomysł z tym meksykaninem? jeżeli się nie mylę? ;d
Osobiście lubię meksykańców ;d sombrero , sanczo pansa , buritto itd ;f
Na 1 rzut oka to wydaje się bez błędny.
Kapelusz fajnie wykonany oddaje klimat xd, Twarz też dobra chyba cieniowanie można zmienić. Końcówki włosów tez dobrze wyglądają.
Ta to ee jak to się nazywało Peleryna ;d no właśnie
Wykonana bardzo dobrze . Naucz mnie taka robić ;p
ubiór pod peleryną wraz z spodniami i butami dla mnie bez zastrzeżeń.
Fajnie jakbyś mu dorobił strzelbę albo rewolwer :D
Ocena 9/10
ale wiadomo co ja takiego mogę jestem new be :P
pozdro i papcio.

KP: 1
/Feli

110[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Empty Re: [O-S-W]By Sameyaro Pon Sty 10, 2011 8:16 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Kapelusz co prada wygląda bardzo fajnie ( zresztą jak cała reszta OPAR'a ) ,co jest pewnie w jakimś tam stopniu zasługą 4 tonowego cieniowania ,ale chwilami używać za dużo najciemniejszego koloru. Na włosach ( z przodu ) za mało jasnego koloru ,za to na tych tylnych nie powinno go w ogóle być.Twarz wygląda raczej ok ,chociaż ten najjasniejszy odcien koloru skóry moim zdaniem jest tu niepotzrebny. Lepieej już by wyglądał gdybyś zastąpił go średnim tonem i dodał jeden pixel tonu najjaśniejszego ,aby złagodzić krawędź na dole twarzy. Na tym jego worku na kartofle ( jakoś tak mi się kojarzy :P ) ,przy zgięciach jest zdecydowanie za dużo tonu drugiego od najjasniejszego ( wiesz o który mi chodzi ,tak ? ). Po jednym pixelu na krawędziach wystarczy w zupełności. Na prawej nogawce ( z anszej strony ) znowu jest ten nieszczęsny jasny kolor - robisz mi na złość ! Samoc ieniowanie raczej może być ,a buty ... prawie zawsze robisz jakies takie nudne bez polotu ... mimo wszystko ładnie ,ciekawie zrobione buty potrafią dużo dać ,pamiętaj o tym.

2kp

111[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Empty Re: [O-S-W]By Sameyaro Wto Sty 11, 2011 7:23 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Praca ogólnie wygląda bardzo fajnie. Ale do rzeczy..
Sombrero wygląda całkiem ładnie. Odpowiednie kształty i dobre cieniowanie mówią tu same za siebie. Przy włosach nieco spieprzone, tylne kosmyki położone na dole zamalowuj średnim odcieniem i cieniuj dwu-tonowo przy użyciu najciemniejszego. Cieniowanie twarzy można by odrobinę zmodyfikować żeby było ciekawsze, ale nie zmuszam do niczego, jest dobrze. Płaszczyk/szmatę czy co on ma na sobie, pocieniowałeś trochę źle. W niektórych miejscach jest za ciemno, w niektórych za jasno, a całe cieniowanie nie oddaje pełni tego jak ta część ubioru powinna wyglądać. Jeżeli chodzi o płaszczyki, to jeszcze pewne błędy popełniasz :d Spodnie przydałoby się pocieniować nieco innym, odrobinę lepiej wyglądającym stylem. A wiem że potrafisz je pocieniować w odpowiedni sposób, ale Ci się po prostu nie chce ^^' Mniejsza o to.. Buty wyglądają stosunkowo dobrze. Poza pojedynczymi pixelami, raczej niewiele bym tu zmienił.

Ogółem..
Praca na naprawdę wysokim poziomie, ale popełniłeś dość nieciekawe błędy które odrobinę wpłynęły na jej wygląd. Poprawiając je powinieneś uzyskać o wiele ciekawszy efekt niż teraz.

[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Traini

KP: 2
/Feli

112[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Empty Re: [O-S-W]By Sameyaro Nie Sty 30, 2011 10:43 am

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Hmm trzeba odkurzyć ten temat bo porasta kurzem :/ , zrobiłem jakąś nową pracę, ale ani ona wybitna ani jakaś taka wyróżniająca się, ogółem raczej słaba, a przynajmniej mi się tak wydaje i nie oczekuję niczego innego jak obrazu Haruhi z napisem "Train" od Yoha, o ile będzie mu się chciało ocenić.
[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Aroi

113[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Empty Re: [O-S-W]By Sameyaro Nie Sty 30, 2011 11:12 am

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Praca sama w sobie zła nie jest, ale jak na ciebie jest taka "zwykła" :D
Włosy są ładne, bardzo podobają mi się konturowo, no i cienie też są okey.
Bluzka fajna, biała klata i niebieski rękawek do siebie pasują.
Chociaż wydaje mi sie że spaprałeś cienie na ręce ;/ Spodnie są okey i pod względem konturów jak i cieni. A jeśli chodzi o kórtkę to mi się nie podoba. Jest fobrze wykonana ale nie pasuje do tego oparka, oczywiście cienie na niej są ok. Buty też takie zwykłe :p
Ogólnie to stać cię na więcej :p

/Feli

114[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Empty Re: [O-S-W]By Sameyaro Nie Sty 30, 2011 11:24 am

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
To zacznijmy oceniać :)
Kształt włosów jest dobry.Mi się podoba.Cienież również są dobrę.Co do włosów to raczej nie mam zastrzeżeń.
Bluzka trochę gorsza od włosów.Według mnie nie potrzebnę są te cienie na białym.Jak mniemam mają odzwierciedlać jego mięśnie.Nie zbyt dobrze to wygląda według mnię.Rękawy są dobrze zrobionę.Ogólnie fajna kolorystyka bluzki.
Cieniowanie spodni jest już lepsze niż na bluzce.Mogę się jedynię doczepić aby usunąć kilka px 3 tonu na prawej(naszej prawej) nodzę.Tak to spodnie są dosyć dobrę.
Do butów nie mogę sie doczepić.Są bardzo ładnie zrobionę.
Mięśnie na rękach są słabę.Ogólnie są mało widoczne.Ogółem cienko.Na twarzy skora prezentuję się o wiele lepiej.
Ogólnie opar jest dosyć dobry.Trzeba jednak kilka zmian wprowadzić.Jeśli mam to ocenić w skali 1-10 to ocena wynosi 7/10.
@Offtop
Miło było by gdybyś napisał jakiś koment u mnie w temacie :D

/Feli

115[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Empty Re: [O-S-W]By Sameyaro Nie Sty 30, 2011 7:41 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Dzięki za oceny, coś nowszego:
[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Hitsugayahl

116[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Empty Re: [O-S-W]By Sameyaro Wto Lut 01, 2011 12:34 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Cieniowanie włosów dosyć słabe. Po prostu wyglądają dziwnie. Kształt natomiast jest całkiem, całkiem. Nie jest to idealne odwzorowanie włosów Toushiro, ale jest nieźle. Cieniowanie twarzy wymaga poprawek, zdecydowanie za dużo średniego odcienia. Najciemniejszy odcień powinien być nieco inaczej rozmieszczony, bynajmniej po to aby był lepiej widoczny. Ucho nie pocieniowane, czy co on tam ma oO' Hyōrinmaru wygląda całkiem dobrze, tu nie mam większych zastrzeżeń. Cieniowanie haori dosyć dobre, ale ono samo nieco gorsze wykonanie. Zwaliłeś trochę proporcje, zwłaszcza w dolnej części. To samo tyczy się pasa, który jest zdecydowanie za wielki. Cieniowanie kimono stoi na dosyć niskim poziomie, a tego się po Tobie nie spodziewałem. Serio, zapytaj kogokolwiek. Powie Ci to samo xP Sam kształt górnej części jest w miarę dobry. Dolna część zdecydowanie do poprawy. Za dużo średniego odcienia na dłoniach, ogranicz go. Największy błąd jaki jednak rzuca się w oczy są stopy. Prawa stopa OPAR'a, powinna być niżej o jeden pixel. U Ciebie jest na równi z lewą stopą co wygląda dziwnie i po prostu słabo. Popraw to.

Ogółem..
OPAR z początku nie prezentuje się źle, ale wygląda po prostu słabo. Nie tylko ja mogę Ci to powiedzieć, bowiem każdy powtórzy to samo. Jak na Ciebie ta praca jest zwyczajnie słaba. Dużo błędów, wiele w cieniowaniu, trochę w proporcjach.. Cóż..

KP: 3
/Feli

117[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Empty Re: [O-S-W]By Sameyaro Nie Lut 06, 2011 10:45 am

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Ichimaru Gin:
[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Ichimarugin2

118[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Empty Re: [O-S-W]By Sameyaro Pon Lut 07, 2011 4:32 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Quick xP
Zmień cieniowanie dolnej części stroju (spodnie?) xd Włosy wykonałeś całkiem ładnie, podobają mi się. Zmień odrobinę klatkę piersiową, żeby po prostu była ładniej widoczna. Lewa ręka w pierwszej pozie ma nieskończony rękaw. Chyba.. Albo to było zamierzone? Nie wiem. Strój wygląda ogólnie fajnie, ale miejscami wymagałby poprawy. Większych błędów nie ma..

Praca prezentuje się dosyć ciekawie i samo wykonanie jest dosyć fajne.

119[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Empty Re: [O-S-W]By Sameyaro Sro Lut 09, 2011 9:02 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Dzięki Yoh. Teraz wrzucam pracę, której nie poświęciłem zbyt dużo czasu i pewnie nie wygląda najlepiej jak na mnie.
Kurosaki Ichigo:
[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Ichigon

120[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Empty Re: [O-S-W]By Sameyaro Czw Lut 10, 2011 5:09 pm

Kumalski

Kumalski
Third Child
Third Child
Ocenię od góry. Włoski wyglądają dobrze. Cienie powinny być inne ale wyglądają dosyć dobrze. Twarz słabiutko wygląda. Powinieneś dać więcej cienia. Czemu on ma tą czarną rękawice? Tak ma teraz? Dziwne... Cienie na ubraniu są najlepsze z całego opara. Mieczyk słabiutki. Na nogach powinien mieć te buty Shinigami. Tak ogólnie to oparek średnio ci wyszedł.

Ocena: 5/10

121[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Empty Re: [O-S-W]By Sameyaro Nie Lut 13, 2011 8:28 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Bumber dzięki za ocenę, tak on ma teraz taką rękawice, co do miecza to wiem, nie wychodzą mi one, normalnie powinien mieć buty shinigami, ale w ostatnim odcinku chodził boso więc tak go zrobiłem :P.

Teraz wrzucam coś nowszego.
Sameyaro Umagi Ryuu:
[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 1ryuu
Credits: Yoh92

122[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Empty Re: [O-S-W]By Sameyaro Sro Lut 16, 2011 11:52 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Jak mówiłem w SOS Brigade, nie podoba mi się tylko ogonek. Mimo że go poprawiłeś, to zwróć uwagę na moją ocenę w SOS Brigade. Nie chce mi się pisać tego ponownie, a że jesteś moim zastępcą w drużynie, po prostu zerknij na tamtejszą ocenę.

123[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Empty Re: [O-S-W]By Sameyaro Pią Mar 25, 2011 7:00 am

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Po dłuższej przerwie(jakiś tam shit):
[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Beary2

124[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Empty Re: [O-S-W]By Sameyaro Pią Mar 25, 2011 12:06 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Shit, shitem, ale tej pracy bym tak nie nazwał. Mimo że wspaniała nie jest, to zawsze jest to Custom Pose. Włosy z kształtu jak i cieniowania wyglądają całkiem nieźle. Pojedyncze pixele bym skasował lub zmienił, ale to tylko mało ważne szczegóły. Opaska jest tu całkiem ciekawym dodatkiem. Z cieniowaniem twarzy miejscami bym się trochę pobawił, ale nie jest tu źle. Nie zostawiaj jasnych pixeli w okolicach uszu bo nie wygląda to zbyt dobrze. Na podkoszulce jest ciekawy dobór kolorów, ale mniejsza o nie. W miejscu gdzie zaczyna się lewa ręka, użyłeś na rękawie aż trzech odcieni. Zmień to, po prostu użyj po całości średniego odcienia. Jeżeli już jesteśmy przy rękach. Pierwszą rzeczą do jakiej mogę się przyczepić jest lewa dłoń. W porównaniu do całej ręki, ta kuleczka jest zbyt mała. Prawa dłoń wygląda natomiast jak złamana i obrócona nie w tą stronę co trzeba. Powinieneś ją całkowicie inaczej wykonać, a poszedłeś na łatwiznę robiąc zwykłą zaciśniętą pięść jaką robi się przy tradycyjnych standach. Miejscami popracowałbym nad całą łapką, ale najważniejszym błędem do poprawy jest póki co właśnie ta nieszczęsna dłoń. Cienie spodni ujdą, tu nie jest źle choć miejscami mogłoby być lepiej. Buty to samo, nie mam zastrzeżeń. Jeżeli chodzi o całą pozę to wygląda ciekawie. Mimo że ma pewne błędy to miło jest zobaczyć pracę która jest nową, wykonaną od zera pozą. Ch*j że z błędami.

Ogółem..
Niektórych błędów się po Tobie nie spodziewałem. Widać miejscami spadek formy, trzeba trenować. Popraw niektóre błędy jakie wymieniłem i nie pozwól by forma Ci spadała tak często jak skarpetki z nóg.

KP: 3
/Yoh

125[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Empty Re: [O-S-W]By Sameyaro Czw Mar 31, 2011 4:44 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
[O-S-W]By Sameyaro - Page 5 Tryndamer

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 5 z 12]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

Pozwolenia na tym forum: