Kształt włosów nie wygląda zbyt ciekawie. Tu nieco wydłużył bym całość albo skrócił odrobinę po lewej części OPAR'ka. Cieniowanie dwu.. Nie, trzy-tonowe nie jest tak dobre, jak w przypadku niektórych Twoich innych prac. Zbędny jest np. ten najciemniejszy kolor włosów po środku głowy na górze. Sam styl cieniowania włosów mogłeś zastąpić nieco innym ciekawszym. A wiem że Cię na to stać, bowiem nie przez pomyłkę wygrałeś ostatniego OADS'a
Odrobinę w twoim przypadku zmodyfikował bym cieniowanie twarzy. Nie potrzebnie tyle kosmyków opada na jego lewe oko, choć z drugiej strony dodaje to mu tego specyficznego wyglądu. Skasuj trzy pixele pod opadającymi na twarz kosmykami, umieść jeden pod lewym okiem. Powinieneś uzyskać ciekawszy wygląd twarzy
Nie będzie ona bowiem tak rozciągnięta.
Kurtka ogólnie wygląda dobrze. Odpowiednie cieniowanie, ciekawy efekt zgnieceń.. Ciekawie to wygląda ogółem. Przy pasie nie podoba mi się takie wbicie dwóch pixeli w kurteczkę na siłę, przez koszulę. Domyślisz się o czym mówię po odpowiednim przybliżeniu swojej pracy w Paint'cie (x8). Większe zastrzeżenia budzi sama koszula. Oczywiście, jest dość ciekawie pocieniowana, ale w niektórych miejscach przesadziłeś z najciemniejszym odcieniem. Ten z kolei w takich ilościach jeżeli chodzi o biel, nie wygląda za dobrze. Tu proponuję skupić się na najjaśniejszym i średnim odcieniu bardziej niż na najciemniejszym. Uwierz mi że efekt może być ciekawszy przy nieco innym stylu, jak i odpowiednich chęciach ^^. Zrób mu też jakiś kołnierzyk by całość wyglądała realniej..
Rękawiczki na dłoniach są ciekawym dodatkiem w tego typu pracy. Efekt nie jest oszałamiający, ale za to całkiem oryginalny. Nie mówię o samym umieszczeniu rękawic na dłoniach OPAR'a, a o tym że ich część przykryłeś rękawem kurtki. Całkiem ciekawy pomysł.
Spodnie wyglądają dziwnie, ale sam styl cieniowania jest całkiem dobry. Być może to te buto-podobne coś spieprzyło wygląd spodni na dole.. Cóż.. Propo tych butów czy co to jest.. Nie wyszło za dobrze. Nie wiem czy to jakieś nogi wilkołaka czy wrotki czy coś jeszcze innego, nie mam zielonego pojęcia. Lepiej jak będziesz tworzył normalne buty, albo tłumaczył dokładniej co on ma na nogach.
Ogólnie..
Cały OPAR'ek nie prezentuje się tragicznie, ale robiłeś zdecydowanie lepsze prace. Prawdopodobnie tutaj nie chciało Ci się aż tak robić OPAR'a :/ Zdarza się.. Po poprawieniu wymienionych błędów praca powinna wyglądać trochę lepiej niż wygląda. Popraw ją, a nie twórz nowej. Skup się na tym co robisz źle, a nie zaczynaj nowych prac z tymi samymi błędami.
KP(CHRISTMAS): 5 ,No załapałeś się. /Feli |