Widzę ,że poszedł credit dla Yoha i chyba nawet wiem za co ... ,ale o tym później. Sama postać nie wiadomo jak bardzo zmyślna i niepowtarzalna nie jest ,po prostu nudziło ci się i zrobiłeś jak to ująłeś 'coś'.
Włosy zrobione w charakterystyczny dla Ciebie sposób ... martwi mnie to ,że prawie każde twoje kłaki wyglądają niemalże tak samo. Wyglądają niby ok ,ale zdecydowanie się przejadły. Twarz raczej mało odkryta ,więc nic o niej powiedzieć nie moge. Apaszka - no właśnie
,to chyba najbardziej kreatywna część tej pracy i zdaje się ,że jedyna. Na koszulce mało widać ,zwykła biała koszulka i tyle. Rękawice są jak na mój gust zdecydowanie za duże. Co do spodni to są za bardzo nadmuchane ... i już wiadomo za co credit >.>. Buty - Jezu ,iel razy można robić to samo i to samo. Prawie każdy robi te same czarne buty z białym dodatkiem ... to jest już tak nudne ,że ... ,ah nieważne.
Ogółem niby nie jest źle ,pod względem rozłożenia cieni jest ok ,natomiast sama postać wygląda mało ciekawie z dwóch ,a raczej trzech powodów:
-Brak jakiegokolwiek pomysłu na postać - czy to jest tak trudne żeby wymyślić cokoliwek innego ? Jak nie ma weny to trzeba jej poszukać ,chociażby na takich stroanch jak Deviant Art
-Za duże spodnie i rękawice
-trzeci powod to fakt ,że po prostu nie jestem fanem 2 tonowego cieniowania -tyle