Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 4 z 6]

76Półwysep Zyonaf - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Półwysep Zyonaf - temat ogólny Nie Cze 05, 2011 8:11 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak mocno krwawił. Kiedy Viego wraz z Kaylin go złapali i wylądowali lekko się uśmiechnął. Uśmiech nie był jednak kierowany do tych którzy go uratowali od upadku, a jakby niewidzialnej osoby.
- Przy..Przynajmniej dotrzymałeś.. słowa.. - wyszeptał spokojnie. Kiedy dostrzegł że dwóch przeciwników leci w stronę Eminy, nieco zmienił wyraz twarzy.
- Silvia..! - wyrwał się Viegowi i mimo że za pierwszym razem upadł gdy Sameyaro podleciał, dosyć szybko się podniósł i przyłożył do czoła dwa palce. Kiedy zlokalizował jej energię, lekko odetchnął. Spojrzał na Viega, Kaylin i Sameyaro.
- Wybaczcie.. Ale.. Muszę ją.. chronić. - zniknął.

77Półwysep Zyonaf - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Półwysep Zyonaf - temat ogólny Nie Cze 05, 2011 8:39 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
-No co za typ...- Powiedział wkurzony, spojrzał na przeciwników a dokładniej na Isao i Tango. - To teraz mogę się wami zająć...- Przyłożył dłoń do twarzy, zebrał w niej energię następnie szybkim ruchem, machnął ręką a z energi powstała maska pustego, wyzwalając dużo energii. Sameyaro zaryczał swoim lekko zdeformowanym przez tą formę głosem i błyskawicznie pojawił się przy Tango, zamachnął się prawą ręką, załadował w niej energię równocześnie kopiąc przeciwnika w kierunku ziemi, jeśli spada w dół Sameyaro używa najpotężniejszego Cero, Cero Tiburon, by ten już spokojnie leżał na ziemi. Jeśli coś poszło nie tak, nadal próbuje wykluczyć jednego z nich.
Gdy z tym już skończy bierze się za następnego, tym razem atakuje wręcz. Po chwili używa Bakudo 61: Rikujoukoro by na chwilę unieruchomić przeciwnika i następnie władować w niego Hado 88: Hiryugekizokushintenraiho. Zdejmuje maskę, i w gotowości czeka na następne ruchy przeciwnika.

78Półwysep Zyonaf - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Półwysep Zyonaf - temat ogólny Nie Cze 05, 2011 9:00 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
//Aleście naspamili!//

Maxi szybko ogarnął sytuację, ale nie zamierzał interweniować, bo i tak było nas tu dużo, a każdy przeciwnik był zajęty.

79Półwysep Zyonaf - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Półwysep Zyonaf - temat ogólny Pon Cze 06, 2011 8:55 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu pojawił się wysoko nad przeciwnikami i obserwował sytuację.Był gotowy w sumie na wszystko.Czekał na odpowiedni moment, by zaatakować.

80Półwysep Zyonaf - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Półwysep Zyonaf - temat ogólny Pon Cze 06, 2011 1:54 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
//Nie no, Ketsu, pogratulować bystrości. Jesteś tutaj od dawna.
🤦
//

81Półwysep Zyonaf - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Półwysep Zyonaf - temat ogólny Pon Cze 06, 2011 3:16 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
//Pogratulować dokładności.
"Wszyscy pojawiliście się na Wyspie Waroyra" - nigdzie nie pisało, że tutaj..Chyba, że nie doczytałem ;o jestem lekko niedojebny po wycieczce jeszcze.//

82Półwysep Zyonaf - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Półwysep Zyonaf - temat ogólny Pon Cze 06, 2011 5:48 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
//Czwarta strona, post NPC, numer posta 59. Mogliśmy równie dobrze cię zostawić w tamtym wymiarze, bo miało cię nie być do soboty, a w niedzielę już róbta co chceta, ale cię przytargaliśmy aż tutaj, więc może czytaj temat, w którym odpisujesz.//

83Półwysep Zyonaf - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Półwysep Zyonaf - temat ogólny Pon Cze 06, 2011 8:13 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
//Rayem, jeśli uda ci się w racjonalny sposób wyjaśnić, w jaki sposób zaatakowałeś Ami, która chwilę temu zniknęła, dostajesz 100 kp.
Piszę tak, bo nie ma absolutnie żadnego sposobu, żebyś mógł to wytłumaczyć bez robienia badziewia.//

Nie minęła chwila, gdy zaczęliście wszystkich czterech ostrzeliwać atakami, które przy sprzyjającej okazji mogły być dla nich śmiertelne. Nie stało się jednak to, czego się spodziewaliście - gdy ataki były blisko nich, ci nagle znikali. Najwidoczniej wiedzieli, że będą mieli do czynienia z takim powitaniem i się przygotowali na tą okazję. Wokół obszaru, gdzie wszyscy się znajdowaliście, //poza Yohem, który się zmył// w powietrzu zaczęła się pojawiać dziwna siatka energetyczna. //mówi wam coś nazwa "kopuła geodezyjna"?//
Siatka zaczęła się zmniejszać i przybierać kształt sfery, spychając bliżej środka tych, którzy byli na zewnątrz. Spychała również do góry Viega i Kaylin, którzy byli na ziemi.
Wtedy pojawiła się z powrotem cała czwórka, Isao i Tango znów się zbierali do odlotu.
Tetsui: Isao, Tango, weźcie chociaż trochę pomóżcie.
Tango: Daj no spokój, to wy dwaj macie smykałkę do barier.
Seigo: A wiesz może, że wszystko potrzebuje energii? Więc ruszcie tu dupy i trochę tu dajcie. Zabicie ludzi nie powinno być tak wyczerpujące.
Isao: Mam nadzieję, że to "dajcie" się odnosiło do energii, a nie do...
Tetsui: ... Cieszę się, że to nie ja z tobą lecę.
Isao i Tango zawrócili i zaczęli robić niemalże to samo, co pozostali dwaj, jednak to właśnie Tetsui i Seigo kończyli formować barierę, a Isao i Tango tylko ją stabilizowali. Po krótkim momencie wszystko było gotowe, a Isao i Tango odlecieli w stronę miast.

Jesteście zamknięci w tej barierze //tak, wszyscy, którzy tu byliście//. Pomimo niskiego poziomu mocy jej twórców, ona sama jest naprawdę solidna. Macie wystarczająco miejsca, żeby się ruszać i nie siedzieć jeden drugiemu na głowie. Tetsui i Saigo wiszą w powietrzu gdzieś niedaleko i was obserwują. Niektórzy z was, zdolni do teleportacji, próbowali jej użyć, ale bezskutecznie. Nawet komunikacja //inna niż gadanie przez barierę do tych dwóch// jest niemożliwa.

84Półwysep Zyonaf - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Półwysep Zyonaf - temat ogólny Wto Cze 07, 2011 1:43 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
-Myślicie że to nas powstrzyma ? Bo ja myślę że nie bardzo.
Naładował kulę energi i wypuścił w barierę. Jeżeli to nic nie daje to schodzi do normalnego poziomu i stara się odpocząć.

Nagle Obok Saigo i tego drugiego pojawiają się Theylin wraz z Shizuka.
Climbers Attack
Nagle Saigo oplątały jakieś pnącza które wydłużyły się aż na taką wysokość, a Theylin podleciała i uderzyła go z mocnego kopa, a następnie strzeliła w niego kulą ki. Shizka szybko gdzieś odbiegła ponieważ narazie nie potrafiła dobrze walczyć. Theyli jednak wylądowała gdzieś na Ziemi.
Toshi szybko podbiegł do "ściany".
CZY JA DO CHOLERY NIE KAZAŁEM ZOSTAĆ WAM W DOMU !?
Dziewczyna jednak nie odpowiadała ponieważ skoncentrowana była na przeciwnikach.

Ostatnio zmieniony przez Ykmo dnia Wto Cze 07, 2011 2:23 pm, w całości zmieniany 2 razy

85Półwysep Zyonaf - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Półwysep Zyonaf - temat ogólny Wto Cze 07, 2011 2:17 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
//Ykmo... wydaje mi się, że oni są poza barierą to jak ty go zaatakowałeś? Jeżeli się mylę to NPC popraw mnie. Narazie powstrzymam się od odpisania. Poczekam na odpowiedź czy oni są poza barierą czy nie.//

//Są za barierą, oczywiście. Powiedziałem o tym Ykmowi zanim ty napisałeś swojego posta.

Btw, czy gdybyś był (powiedzmy sobie wprost) względnie słabym gościem, zamknąłbyś się w swojej roboty barierze, o której wiesz, że jest mocna jak jasna cholera, z tłumem ludzi dużo od ciebie silniejszych, gotowych cię zabić? Oh please, trochę logicznego myślenia.//

//Czemu ty zawsze mnie chcesz zgasić? To nie ja odjebałem coś takiego jak Ykmo. Tylko już zacząłem wątpić...//

//Ależ nie miałem zamiaru cię gasić. Oryginalnie tutaj geniuszem był przecież Ykmo, a skorzystałem jedynie z twojego posta, żeby dodać tą informację. A jako że właśnie pożyczyłem posta, tamto pytanie zadałem formułując je, jakby było kierowane do ciebie (bo do twojego posta się wryłem). W przypadku skierowania go do ciebie nie miało mieć wydźwięku "ale z ciebie dureń", tylko uzasadnić moją odpowiedź na pierwsze pytanie, przy okazji może dając do myślenia wszystkim innym.
Wątpliwości rozwiane?//

Ostatnio zmieniony przez Mr.Bercikovsky dnia Wto Cze 07, 2011 4:39 pm, w całości zmieniany 1 raz

86Półwysep Zyonaf - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Półwysep Zyonaf - temat ogólny Wto Cze 07, 2011 3:22 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maximus popatrzył na barierę:
- Nie wiem czy w tej formie ją próbować rozwalić, jak to nie zadziała, a pocisk się odbije lub nawet wybuchnie, to możemy nieźle oberwać. Macie jakieś propozycje?

87Półwysep Zyonaf - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Półwysep Zyonaf - temat ogólny Wto Cze 07, 2011 3:34 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Sameyaro próbował użyć Garganty i przejść na chwilę do innego wymiaru i wrócić gdzieś do tego wymiaru, poza barierą.
Jeśli się nie udaję to czeka na propozycje innych.

//Garganta to nie teleportacja, jbc.///

88Półwysep Zyonaf - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Półwysep Zyonaf - temat ogólny Wto Cze 07, 2011 3:49 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Mocna rzecz. Próbujemy ją rozwalić?
- Chyba wiem, kto chętnie by to sprawdził. Tylko precyzyjnie, dobra?
Wizjer się przyciemnił, "energetyczny kręgosłup" na zbroi rozszerzył, tworząc żebra i przyciemniając zbroję.
- Postaram się.
- A właśnie, może sprawdźcie, czy któreś z waszych mocy będą akurat odpowiednie, żeby przełamać tą barierę. Jakieś muszą.
Gyuahen dobył Mankaitō, utworzył ogniste ostrze standardowej długości, ale o wiele dłuższą rękojeść, tworząc coś na kształt włóczni. Trochę nią pokręcił, aż wbił ostrze w barierę, próbując się przebić.

89Półwysep Zyonaf - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Półwysep Zyonaf - temat ogólny Wto Cze 07, 2011 4:54 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Arisa, Tsuji i Keisuke stali bez ruchu. W prawdzie ten ostatni myślał nad rozwiązaniem ich obecnego problemu ale jakoś mu to nie wychodziło. W przeciwieństwie do Maximusa, który też miał tą świadomość cała trójka unika odbicia ataku Toshiego, jeżeli takowe następuje.
(Przebicie czy przecięcie nie jest takim złym pomysłem. Warto spróbować.)
Keisuke popatrzył na Arisę.
- Mogłabyś mi pomóc? Potrzebuję Akiry.
- Doggutagu, Akira. - powiedziała tworząc męską postać obok siebie.
Półwysep Zyonaf - temat ogólny - Page 4 36028729041863171488
- Przywołaj miecz. - powiedział po czym sam zmaterializował Terosupiningu.
Akira wyciągną rękę do góry. W jego dłoni pojawił się miecz.
Półwysep Zyonaf - temat ogólny - Page 4 31081635615875442309
- Max, a ty spróbujesz? Twój miecz też się nada.
Po tych słowach wraz z Akirą zbliżył się do bariery i wspólnie próbowali ją przeciąć.
- Doggutagu, Shuuske. - Tym razem Arisa przywołała długowłosego mężczyznę.
Półwysep Zyonaf - temat ogólny - Page 4 44454801900724295183
- Tu przed wami...
- Zamknij się, i pomóż się przebijać. - Przerwała wejściówkę.
Shuuske zrobił to samo co Akira. Z tym wyjątkiem, że w jego dłoni pojawiła się włócznia.
Półwysep Zyonaf - temat ogólny - Page 4 72035312131136312119
Ten zbliżył się do Gyuahen'a i starał się robić to co on. Bez względu na efekt Arisa później dematerializuje obydwa Doggutagu. Tsuji tylko obserwuje, ewentualnie unika możliwych skutków prób przebicia się przez barierę.

90Półwysep Zyonaf - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Półwysep Zyonaf - temat ogólny Wto Cze 07, 2011 8:51 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
(Ja się przebiję ! Daj mi to zrobić.)
(Cicho, japa !)
(No weź, mi się uda.)
(Nie, jeszcze kogoś zranisz.)
(Będę ostrożny.)
(Nie !)
(No proszę, proszę, proszę !)
(Nie !)
(Będę grzeczny.)
(Mówię ci, że nie !)
(No ale...)
(Nie.)
(Foch. ;< )

Max zbliżył się do bariery i także próbował ją przeciąć.
-Jakoś nie sądzę, że ten pomysł wypali ale warto spróbować.

//Dla tych co nie czytali postów w Soul Society: Tym kolorem zaznaczam to co mówi Hollow//

91Półwysep Zyonaf - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Półwysep Zyonaf - temat ogólny Wto Cze 07, 2011 9:41 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
//Sorka za tamto niedopatrzenie. Jakoś tylko to przeoczyłem X< Czyli nie było przemiany w boga i jedynie obserwowałem. Bóg zostaje na bossa... XD//

Ray podszedł do bariery.
- Hmmm... Gdzieś, w którejś bajce słyszałem, że barierę można łatwiej zniszczyć uderzając w 1 punkt od środka i ten sam od drugiej strony. Albo grzmotnąć wszystko w 1 miejsce...
Ray przesunął rękę po twarzy, na której pojawiła się maska.
- Rozwalę cię... - powiedział cicho, zdeformowanym głosem.
Nastąpił skok reiatsu, a z podłoża wystrzelił i zmaterializował się miecz. Chłopak błyskawicznie go złapał i skupił swoje reiatsu wokół ostrza. W efekcie powstało coś jakby wielki, czerwonawy bicz. Kiedy skumulował już całkiem dużo energii, wykonał zamach uderzając niemal całą długością ostrza o barierę.

92Półwysep Zyonaf - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Półwysep Zyonaf - temat ogólny Wto Cze 07, 2011 10:16 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- Dobra, może inaczej.
W chłopaka ręku pojawiła się Axe Atlantis.
- Water Dragon!
Z topora wyleciał wodny smok, który przed uderzeniem w barierę zamienił się w lód.

93Półwysep Zyonaf - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Półwysep Zyonaf - temat ogólny Sro Cze 08, 2011 9:33 am

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Chisato ułożyła z rąk w złożoną pieczęć. Gouryuuka no Jutsu Dziewczyna wystrzeliła ze swoich ust ogromny strumień ognia, który ułożył się w Smoka i uderzył w barierę. Katon:Karyuu Endan Chisato ponowienie złożyła skomplikowaną pieczęć i wystrzliła ze swoich ust kolejny ognisty atak. Wygląd ataku
Kogamaru w dłoni wytworzył małą kulę energii - Dark Drill ! uderzył gigantycznym wiertłem w barierę, z każdym obrotem atak powiększał się. Smoku ułożył charakterystycznie ręce i wystrzelił Shadow Cannon.

Ostatnio zmieniony przez SmokuXD dnia Sro Cze 08, 2011 2:06 pm, w całości zmieniany 1 raz

94Półwysep Zyonaf - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Półwysep Zyonaf - temat ogólny Sro Cze 08, 2011 1:24 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu jak na razie nic nie robił i przyglądał się innym.Myślał, jak można zniszczyć barierę.

95Półwysep Zyonaf - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Półwysep Zyonaf - temat ogólny Sro Cze 08, 2011 5:10 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Saigo i Tetsui nie spodziewali się ataku z zewnątrz. Gdy Saigo bronił się przez Ki Blastem, Tetsui utworzył małą barierę wokół Theylin, taką samą, jak ta większa. Saigo jednak oberwał tym Ki Blastem.
Saigo: Niech cię...
Tetsui: Spokojnie. Teraz nic nie zrobi.
Saigo chciał już lecieć za Shizuką, ale Tetsui go zatrzymał.
Tetsui: Jak mówiłem, spokojnie. Ja się tym zajmę.
Tetsui zleciał gdzieś na ziemię i znalazł Shizukę. Utworzył wokół niej taką samą barierę, którą czymś w rodzaju energetycznej nici zaciągnął w powietrze, do Theylin. Obie bariery się połączyły jak bańki mydlane.
Saigo: Znalazł się pacyfista... Naprawdę obaj przychodzimy z tego samego piekła? Co teraz z tą dwójką?
Tetsui: Wrzućmy do reszty. Większa bariera jest mocniejsza.
Saigo przytaknął i pchnęli barierę z dwoma dziewczynami do tej większej, obie się tak samo połączyły.

Sameyaro z powodzeniem otworzył Gargantę, wszedł do środka, a ta się zamknęła. Jednakże gdy otworzył drugą, by wrócić, był dalej w barierze.
Tetsui: To nie zadziała. Nasza bariera zapętla przestrzeń, więc próbując wyjść "górą", wrócisz do punktu wyjścia. Ale pomysł miałeś cwany.

Wszelkie cięcia nie skutkowały, jedynie dwa ataki naruszyły lekko barierę - atak Gyuahena oraz oba jutsu użyte przez Chisato. Wybiły małe wgłębienia w barierze, jednak ta się szybko odtworzyła.
Tetsui i Saigo to zauważyli i na zewnątrz na środku każdego segmentu bariery pojawił się punkt, który się łączył z innymi sąsiednimi, tworząc drugą siatkę, która się "zestaliła".
Saigo: Cholera, nie spodziewałem się, że znajdą jeden czynnik.
Tetsui: No to dajemy drugą barierę. Szanse na to, że to powtórzą, nie powinny być za duże.

96Półwysep Zyonaf - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Półwysep Zyonaf - temat ogólny Sro Cze 08, 2011 5:32 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Hm, a już myślałem, że to tylko kwestia chwili. Viego, oddaję ci głos.
Czerwone elementy zbroi odzyskały oryginalny kolor, a "szkielet energetyczny" zniknął.
- Hm. Czyli wygląda na to, że do tej pory mógł działać ogień. No i już nie mamy takiej pewności. Słuchajcie, mam pomysł. Próbujcie użyć takich mocy, jakich jeszcze nie wykorzystaliście. Skoro dodali drugą barierę, to może coś innego na nią zadziała i jakoś oba aspekty połączymy. Przynajmniej jeśli dobrze zgadłem. Ta druga bariera wydaje się być na tej pierwszej, więc najpierw trzeba przebić nieco pierwszą, żeby sprawdzić drugą. Kaylin, otocz całą kulę ognistą zasłoną, żeby nie widzieli, co dokładnie robimy. Chisato, uderzaj w losowych miejscach swoimi jutsu typu Katon, wystarczająco, żeby przebić wewnętrzną barierę chociaż na chwilkę, nawet jeśli będzie to mała wyrwa. I tu będzie występ całej reszty. Musimy wyczaić odpowiedni moment, gdy Chisato uderzy i zaatakować zewnętrzną barierę. Ale nie używajcie na razie mocnych technik, na chwilę obecną tylko sprawdzimy, co zadziała. Dopiero gdy się upewnimy, pojedziemy pełną mocą. I tak przy okazji, pojedynczo. Inaczej gówno z tego. Kaylin, zaczynaj.
W rękach Kaylin utworzył się ogień. Zrobiła kilka piruetów i rzucając ogniem utworzyła zasłonę.
- Słuchaj, tej zasłony nie trzeba utrzymywać, to też będę dawała okazje, dobra?
- Dobra. To daj mi już pierwszą wyrwę.
Viego przełączył Linker.
LINK UP
CHANGE GARUDA

Gdy Kaylin uderzyła gdzieś w barierę podobnym atakiem, jak ten Gyuahena (co do mocy, co do techniki użyła Taiyōshō), a zaraz po tym Viego uderzył Raikenem w wyznaczone miejsce.

Niezależnie od efektów Viego zaprzestaje ataku i przełącza się w Lightknight Mode, Kaylin kontynuuje, dając okazje do ataku każdemu po kolei. Viego czeka na swoją kolej, dając teraz możliwość innym. Jeśli ktoś użyje już ataku światła, to przygotowuje się on do tego, że ktoś znajdzie metodę na drugą barierę. Wtedy //w nowym poście, w nowej kolejce// użyje Cast Off i przełamie pierwszą.

//Czyli pisząc posta możecie uznać, że macie już zrobioną wyrwę. Smoku, weź też się przyłóż xd//

97Półwysep Zyonaf - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Półwysep Zyonaf - temat ogólny Sro Cze 08, 2011 6:13 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu popatrzył na Viega, a potem na Tetsui i Saigo.
Może lód zadziała..? - powiedział pod nosem.
Wystrzelił Super Ice Blast, potem momentalnie Ice Claw i zakończył to techniką Super Ice Fish.

98Półwysep Zyonaf - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Półwysep Zyonaf - temat ogólny Sro Cze 08, 2011 6:18 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- Moja kolej Chisato złożyła pieczęć: Katon: Housenka no Jutsu Dziewczyna zaczęła strzelać ognistymi pociskami. tyle że więcej ognistych pocisków. W międzyczasie, Smoku, naładował w ręce kulę energii. - Zjedz to. Wyrzucił ją, po czym ta, rozproszyła się na tysiące nieznacznie mniejszych kul, które uderzały w barierę.

99Półwysep Zyonaf - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Półwysep Zyonaf - temat ogólny Sro Cze 08, 2011 6:27 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Lekko zawiedziony Ray zdjął maskę i zdematerializował miecz. Stał i patrzył na podejście Ketsa. Zacisnął pięść, otaczając ją nieco wyładowaniami elektrycznymi. Jeżeli czynnik lodu Ketsa lub ciemności Smoka zawiedzie, Ray próbuje swoich sił. Jeżeli się uda, ale nałożą kolejną warstwę, próbuje na kolejnej.

100Półwysep Zyonaf - temat ogólny - Page 4 Empty Re: Półwysep Zyonaf - temat ogólny Sro Cze 08, 2011 6:52 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- To może jeszcze lepiej...
Maximus zaczął ładować - Attack Of The Four Elements.
- Na pewno jakiś żywią zadziała.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 4 z 6]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Pozwolenia na tym forum: