Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 9 z 10]

201Miejsce biwakowe na północy - Page 9 Empty Re: Miejsce biwakowe na północy Pon Maj 09, 2011 3:47 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max i Hanako pojawili się obok Yoha.
-Hej ludzie !
-Heeeej !
Dziewczynka dołączyła się do tańczących Can Cana. Chłopak natomiast usiadł na trawie i obserwował. Po chwili dostrzegł, że Silvii z kieszeni wystaje coś w rodzaju opakowania od cukierków.
//Chodzi mi o Chappy//
-Hej Silvia, podziel się cukierkiem !

202Miejsce biwakowe na północy - Page 9 Empty Re: Miejsce biwakowe na północy Pon Maj 09, 2011 4:06 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Silvia nie za bardzo skojarzyła co i jak i dalej tańczyła, kiedy do Maxa podszedł Yoh i przyłożył mu odznakę Zastępczego Shinigami do klatki piersiowej.
- Skoro chcesz Chappy, chcesz wyjść z ciała.. Później załatwię Ci jakąś zastępczą duszę. Idziesz na to? - zapytał młodzieniec. Oczywiście Max mógł w dowolnej chwili wrócić do swojego ciała.

Przypiął odznakę do paska i schował pod bluzą, następnie usiadł opierając się o pień drzewa. Patrzył w niebo.

203Miejsce biwakowe na północy - Page 9 Empty Re: Miejsce biwakowe na północy Pon Maj 09, 2011 4:21 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max leżał chwilę na ziemi, nie wiedział co się stało, wstał i rozejrzał się. Na ziemi obok niego leżało jego ciało.
-Aaaaaaaaaaa... !
Palcem wskazywał na swoje ciało.
-What the fuuuuck ?! Co ty mi... zaraz... jaką zastępczą duszę i czym ja jestem ?
Chłopak spojrzał na swoje ciuchy.
(Hmmmm stylowe...)
Miejsce biwakowe na północy - Page 9 25823072243289787363
Hanako była tak zajęta tańcem, że nie zauważyła co się stało.

204Miejsce biwakowe na północy - Page 9 Empty Re: Miejsce biwakowe na północy Pon Maj 09, 2011 5:09 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Młodzieniec strzelił facepalma kiedy Max zapytał czym jest. Czy naprawdę nikt tu nie zna już swoich mocy?
- Eh.. - westchnął i spojrzał na chłopaka.
- Jesteś Shinigami. Rayem, ja oraz Sameyaro również.. Naprawdę nic nie wiesz na temat tego czym jesteś? - zapytał z lekkim niedowierzaniem.

205Miejsce biwakowe na północy - Page 9 Empty Re: Miejsce biwakowe na północy Pon Maj 09, 2011 5:13 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max podrapał się po głowie.
-Nie, opowiesz mi ?

206Miejsce biwakowe na północy - Page 9 Empty Re: Miejsce biwakowe na północy Pon Maj 09, 2011 5:30 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Kaylin, umityad. Zaaŧ allano Delho'er Nerzal'if heko.*
- Moyro. Hadu sevsa kalzane.**
- No, drodzy państwo, mamy tu już coraz większą orkiestrę, czy widownia chce jakieś konkretne utwory?

//
Język erfelański!
* Kaylin, popatrz. Mamy tu nowego Boga Śmierci.
** Widzę. To staje się nudne.
Skoro na razie niewielu skojarzyło, co się dzieje, zachowujmy pozory. Zaraz się okaże, ilu naszych widzi dusze. A że Yoh i prawdopodobnie Silvia mogą choć odrobinę znać erfelane...
//

207Miejsce biwakowe na północy - Page 9 Empty Re: Miejsce biwakowe na północy Pon Maj 09, 2011 5:56 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
//
Viego napisał:Zaraz się okaże, ilu naszych widzi dusze.
Mam pytanie, czy Yoh podczas walki z Erebem nie był Shinigami? Jakoś nikt nie miał problemów z zobaczeniem go. Chyba, że nim nie był. I sry za spam.//

208Miejsce biwakowe na północy - Page 9 Empty Re: Miejsce biwakowe na północy Pon Maj 09, 2011 5:59 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
//Shizuka, Hanako, Tsuji.

Btw, zobaczymy też, ile osób będzie na tyle zajętych baunsowaniem, że nie zwróci uwagi xd//

209Miejsce biwakowe na północy - Page 9 Empty Re: Miejsce biwakowe na północy Pon Maj 09, 2011 6:12 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
//Bercik, był. Ja, Sami i Silvia też.//

Ray spojrzał na Maxa shinigami.
- W sumie to nie masz się czym przejmować. Ja chyba już dawno temu zostałem shinigami, ale mam luki w pamięci. Chyba nawet pamiętam jakieś Kido, ale głowy nie dam...
Chłopak zaczął zastanawiać się nad tym, czym jest kula.
A może wrzucę ją do oceanu? Zje ją ryba, potem tą rybę większa ryba, potem jeszcze większa, a na końcu jakiś potwór morski. Albo wrzucę do paszczy wieloryba? Albo Horora..? Albo sam ją zjem... DAMN! Czemu ja myślę o zjedzeniu tej kryształowej kuli?!
Chłopak w ciszy obserwował co się dzieje.

210Miejsce biwakowe na północy - Page 9 Empty Re: Miejsce biwakowe na północy Pon Maj 09, 2011 7:07 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maxi pojawił się niedaleko Raya.
- Hello again! Miałem nadzieję, że jeszcze będziecie :).

//Dawać Can Can! :D//

Ostatnio zmieniony przez Brajan dnia Pon Maj 09, 2011 7:41 pm, w całości zmieniany 1 raz

211Miejsce biwakowe na północy - Page 9 Empty Re: Miejsce biwakowe na północy Pon Maj 09, 2011 7:14 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
//Em... fajnie, że zobaczyłeś schowaną Smoczą Kulę.//

212Miejsce biwakowe na północy - Page 9 Empty Re: Miejsce biwakowe na północy Pon Maj 09, 2011 7:17 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
//Trudno, mam skan w oczach :P//

213Miejsce biwakowe na północy - Page 9 Empty Re: Miejsce biwakowe na północy Pon Maj 09, 2011 7:30 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
//Czy już nikt nie potrafi zachować chociaż pozorów prawdziwej gry...Lub inaczej. Czy już nikt nie potrafi dokładnie czytać ?//
-Haha... Ale fajna zabawa.-wykrzyknęła dziewczyna, co mogło wydawać się dziwne dla zgromadzonych.
(Chyba Shizuka zaczyna się oswajać)
Chłopak siedział sobie pod drzewem, a dziewczyny tańczyły.

214Miejsce biwakowe na północy - Page 9 Empty Re: Miejsce biwakowe na północy Pon Maj 09, 2011 7:40 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
//Ja pierdole czepiacie się zasranych szczegółów... Edytuje tego posta.//

@ Edit

//Jakieś jeszcze życzenia?//

215Miejsce biwakowe na północy - Page 9 Empty Re: Miejsce biwakowe na północy Pon Maj 09, 2011 7:48 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
//Wyluzuj XD//

Ray spojrzał na Maximusa. I podniósł rękę na powitanie.
- Siemano! Znowu...
Ray spojrzał ponownie na Yoha.
- A właśnie! 1 pytanie... Dałbyś radę skołować mi taką odznakę do wychodzenia z ciała? Przydałoby mi się coś takiego. Zwłaszcza, że dawno nie odwiedzałem mojego "Najman Kaloryfera".
Kurde... Zapomniałem o Białasie...

216Miejsce biwakowe na północy - Page 9 Empty Re: Miejsce biwakowe na północy Pon Maj 09, 2011 9:23 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Zabrałem tą odznakę z jednego z wymiarów. Nie mam ich więcej. Proponuję Wam podobnie jak Silvia, używać dusz zastępczych. - rzekł spokojnie. Sam nie zamierzał teraz wychodzić z ciała. Następnie spojrzał na Kaylin i się uśmiechnął.
- Cóż.. Ale czy poradzimy coś na to że ten wymiar to jedno wielkie skupisko wielu innych ras? - uśmiechając się, spojrzał w niebo. Dość często w nie patrzył.

217Miejsce biwakowe na północy - Page 9 Empty Re: Miejsce biwakowe na północy Pon Maj 09, 2011 9:37 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- O nie! - krzyknął stanowczo.
- Nie pozwolę, by jakiś debil się bawił moim ciałem i zgubił kulę!
Ray wstał.
- Poszukam Horora...
Chłopak użył Instant Transmission i zniknął. Co prawda nie udał się do Świata Bogów, bo nigdy tam nie był, ale swoje poszukiwania ograniczył do naszego wszechświata.

218Miejsce biwakowe na północy - Page 9 Empty Re: Miejsce biwakowe na północy Wto Maj 10, 2011 4:51 am

Max

Max
Human Interface
Human Interface
-Yoh, to opowiesz mi o tych Shinigami ?

219Miejsce biwakowe na północy - Page 9 Empty Re: Miejsce biwakowe na północy Wto Maj 10, 2011 6:32 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Nie mam siły tłumaczyć tego kim jest Shinigami kolejnej osobie. Proszę.. Poproś Viega. A właśnie.. - spojrzał w stronę Silvii, Ayano, następnie na Gemmei. Kiedy dziewczyny zobaczyły że macha ręką, podeszły do niego.
- Musimy lecieć.. Zabawa była wspaniała, miejmy nadzieję że będzie okazja to powtórzyć. - uśmiechnął się i spojrzał na Rayema.
- Pamiętaj, strzeż tego jak oka w głowie, a jak ktoś będzie chciał zabrać, strzel w głowę z szybkiego Final Flasha. - odezwał się i przyłożył dwa palce do czoła. Złapał Silvię za rękę, Ayano z Gemmei złapały go za ramiona. W pewnym momencie zniknęli.

220Miejsce biwakowe na północy - Page 9 Empty Re: Miejsce biwakowe na północy Wto Maj 10, 2011 6:45 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- No to za długo na tej imprezie nie posiedziałem :), trudno next time. Na razie.
Zniknął.

221Miejsce biwakowe na północy - Page 9 Empty Re: Miejsce biwakowe na północy Wto Maj 10, 2011 6:47 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ray po nieudanych poszukiwaniach wrócił akurat na wykładzik Yoha.
Ale sobie mam strzelić, czy temu co chciałby mi ją zabrać?
Chłopak po krótkiej chwili zastanawiania się załapał, że chodziło o strzał w kogoś.
Ale w psa, czy kota nie strzelę! Chyba...
Ray postanowił udać się do swojej podświadomości i sprawdzić "co u niego słychać". Potrzebował jednak do tego jakiegoś spokojnego miejsca.
- Też lecę! Do zobaczenia! - krzyknął, machając do reszty i znikł.

222Miejsce biwakowe na północy - Page 9 Empty Re: Miejsce biwakowe na północy Wto Maj 10, 2011 6:55 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max podszedł do Viega.
-Oh Hi Viego... mógłbyś mi wytłumaczyć o co chodzi z tym całym Shinigami ? Masz o tym jakąś książkę ?

223Miejsce biwakowe na północy - Page 9 Empty Re: Miejsce biwakowe na północy Wto Maj 10, 2011 7:03 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
-No to imprezka się rozpada.
Poweidział spoglądając na Viega.
-No niestety... Ale trzeba przyznać żebyło wyśmienicie.
-Oj tak.
Dziewczyny usiadły sobie i zaczęły plotkować, i rozmawaiać o modzie.

224Miejsce biwakowe na północy - Page 9 Empty Re: Miejsce biwakowe na północy Wto Maj 10, 2011 7:12 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
//Zakładam, że rzeczy, które przynieśliście ze sobą, również teraz wzięliście... Jak zostawiliście, to je spalimy.//

- No i tyle z imprezy... Ponad połowa się rozeszła, chyba nie ma po co to jeszcze ciągnąć...
Nacisnął przycisk od dołu instrumentu - ten zniknął do przenośnego wymiaru w zwoju. Kaylin wzięła od Viega Jigendriver i wyjęła z niego kartę, odsyłając również Ongekigen Raika. //Czemu jedno w zwoju, drugie w karcie? Lekka katalogizacja, te o zdolności militarnej są przy Jigendriverze, te pasywne przy zwojach//
- Ktoś się z nami zabierze? Jak wolicie swoją teleportację i zostawienie tu współorganizatorów, nie obrazimy się. A jeśli jednak chcecie się z nami zabrać, weźcie swoje rzeczy i wsiadajcie do Epsilona.
Kaylin z Viegiem przebrali się w namiocie, złożyli go i załadowali do swojej torby, a tą do Epsilona. Brali również wszelkie "bezpańskie" pozostałości, żeby nie marnować przydatnych i nie zaśmiecać nieprzydatnymi. Gdy Kaylin wsiadała, Viego jeszcze podszedł do swojej rzeźby i rozgrzanym palcem wskazującym wypalił u podstawy jeszcze napis: "Nulaŧ heko - Team Taimatsu" //Byliśmy tu - Team Taimatsu//, po czym wsiadł na fotel kierowcy i czekał na ewentualną resztę, włączając wszystkie systemy.
- Mogłaś się dołączyć, Nsaya-chan.
- No, impreza była całkiem dobra.
Może następnym razem. Dzisiaj coś nie byłam w nastroju.
- Wykapana Saya. Niewiele się od niej różnisz.
//historia o wymiarze, w którym żyła niejaka Saya Damen, na której wzorowana była osobowość Damensayi, to opowieść na inną okazję xd//
- Max, opowiem ci o Shinigami w drodze powrotnej. Już wiem, że widoki z góry was nie interesują, więc wcisnę gaz do dechy.
- A Shizuka? Nie mówiła właściwie, czy umie latać, więc może akurat chętnie by spojrzała na okolicę z tej perspektywy. To jak, Shizuka?

225Miejsce biwakowe na północy - Page 9 Empty Re: Miejsce biwakowe na północy Wto Maj 10, 2011 7:18 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max nie bardzo chciał lecieć Epsilonem ale musiał się czegoś dowiedzieć na temat Shinigami. Wrócił do swojego ciała, chociaż nie bardzo wiedział jak to zrobił. Hanako na szczęście nic nie zauważyła. Wsiadła razem z bratem Epsilona i zajęli miejsca jak najbliżej Viega.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 9 z 10]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Pozwolenia na tym forum: