Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 9 z 12]

201Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 9 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Sob Kwi 16, 2011 9:19 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Nawiązał przez WDG połączenie z Unicronem i Damensayą.
- Ale się guzdrzecie... Yoh, Toshi i Smoku zdążyli wrócić, a wy nie namierzyliście bazy wroga?
Schował WDG, nie czekając na odpowiedź.
- Co tak długo? Ominęła was walka z bydlakiem zmieniającym się w gigantyczną żabę. Mieliśmy już polecieć do was Latającym Miastem i zrobić tam solidny zapieprz. Sądząc po czwartym pasażerze teleportu, konflikt interesów? Może nam powiesz, kto dokładnie tą szopkę urządza i wysłał do nas Borysa? A przy okazji. Fajnie się rozpieprzało bazę? Jakiś posłaniec wstąpił na chwilę i najwyraźniej się wkurwił sytuacją u siebie. Skończę wam truć dupy tuż po powrocie po następnym pytaniu: wiecie może, gdzie była wasza baza? Nsaya-chan i Unicron coś jeszcze nie namierzyli, gdzie tamten koleś leciał.
Wyjął jedną kartę JigenRide //z perspektywy wszystkich wokół nie widać, jakiego typu jest to karta// i mając jedną rękę w kieszeni, drugą ręką bawił się kartą.

202Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 9 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Sob Kwi 16, 2011 9:35 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Chłopak przestał odnawiać swoją moc, a jego aura zgasła. Spojrzał dość dziwnie na Viega i resztę, która wróciła.
- Nie za dużo tych pytań? Zgubiłem się przy "Co tak długo?" :awesomeface:
Ray usiadł na porozwalanej ziemi i patrzył na ocena. Jednocześnie nasłuchiwał, co mówią inni.

203Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 9 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Sob Kwi 16, 2011 10:30 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
-Eeeee.... Ale że o co chodzi.
Chłopak powrócił do normalnej postaci.
-Ciekawe czy bedzie chcial sie zemscic...
Chłopak usiał koło Rayema.
-Kogomaru opowiadaj, też jestem ciakwy.

204Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 9 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Nie Kwi 17, 2011 12:03 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak z lekkim uśmiechem wzbił się w powietrze. Przyłożył dwa palce do czoła i zniknął.

205Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 9 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Nie Kwi 17, 2011 8:12 am

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Spojrzał w stronę Eminy.
- A niech cię diabli, Yoh.
Wyjął WDG.
- Unicronie, kontynuuj. Nsaya-chan, pełna moc silników, kierunek: Terra.
A jednak? Dobrze.
Schował WDG.
- Kogomaru, tak? Zamieniam się w słuch.

206Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 9 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Nie Kwi 17, 2011 9:51 am

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Chłopak spojrzał w stronę reszty. Zobaczył Kogomaru i coś mu nie grało.
- Hej, a czy przypadkiem nie ten koleś o mało nie zabił Smoka?

207Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 9 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Nie Kwi 17, 2011 10:04 am

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
-No tak...
Chłopak wstał.
-No to może ja trochę wyjaśnię.
Chwile pomyślał i zaczął opowiadać.
-Jak wiecie przez Rayema który bawił się prętem wystającym z Ziemi:Yoh, Smoku i Ja znikneliśmy. Pojawiliśmy się w bazie naszych najeźdźców...-złapał oddech-...byliśmy przykuci łańcuchami do ściany, a co dziwniejsze nie mogliśmy użyć żadnej z naszych mocy. Byliśmy zwykłymi ludźmi. Gdy tak sobie knuliśmy jakby uciec Kogomaru przyszedł nam z pomocą. Uwolnił nas, a potem razem obmyśleliśmy plan ucieczki.
Znów troche pomyślał.
-A teraz tak w skrócie.... Zabiłem kilkunastu ludzi... No i w Formie SSJ2 Zmiażdżyłem jakiemuś sayianinowi jaja. Wiem że to niebyło jakieś sportowe zachowanie ale naprawde chciałem już wrócić.
To było w takim skrócie ale powinniście już załapać.

208Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 9 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Nie Kwi 17, 2011 10:42 am

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Tego ostatniego... chyba wolałem nie wiedzieć... Kogomaru, z czym mamy do czynienia, skoro postanowiłeś porzucić swój dawny zespół? I w jakim dokładnie celu oni "zbierają" demony?
[Ciekawe, jak często natrafiamy na zdrajców. Gidayu, Dokuohtei Gidayu, Tesserakt... Na każdym stopniu wtajemniczenia komuś coś się przestawało podobać. I powtórka z rozrywki...]
Tacy już jesteście, co się dziwisz. ]]
[Ta, coś w tym jest.]

209Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 9 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Nie Kwi 17, 2011 10:47 am

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- Aa... Aha... - wydusił tylko z siebie.
Ray wstał i popatrzył na wszystkich, a potem w kierunku drutów, które pewnie zostały niezniszczone lub nawet nie trafione przez Final Flasha.
- Skoro o tym mowa... To idę się nimi jeszcze pobawić. - powiedział i zaczął iść w kierunku drutów.

//Ale na razie tylko iść XD//

210Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 9 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Nie Kwi 17, 2011 11:00 am

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Po włączeniu Clock Up z waszego punktu widzenia zajmie to mniej niż sekundę, żebym przywołał Mankaitō, rozłożył je i utworzył ostrze, a potem przeniósł się tuż przed ciebie i przystawił ci ostrze do szyi. Dalej chcesz się bawić tymi cholernymi drutami?

211Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 9 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Nie Kwi 17, 2011 11:18 am

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- Emmm... ._.
Dalej! Idź!
Nie.
Idź!
Nie!
RÓB CO KAŻĘ!
Pocałuj mnie w dupę! Ty gnijący ochłapie.
...

Chłopak wrócił na miejsc, w który był wcześniej. Usiał i spoglądał trochę znudzony na resztę.

212Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 9 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Nie Kwi 17, 2011 2:54 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- Nie wiem po co je zbierają, ale nie podoba mi się to, jedyne co powiedział nam Kogamaru to, to że potrzebują ich jako bateryjek. Smoku spojrzał na brata - Podzielisz się z nami swoją wiedzą, a może byłeś na tak niskim stanowisku że nawet nie byłeś informowany po co tam jesteś ? Wiem! Pewnie Zajmowałeś się tylko rozeznaniem, a resztę załatwiali twoi koledzy. Smoku usiadł na ziemi i czekał jak zareaguje Kogamaru.

213Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 9 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Nie Kwi 17, 2011 3:25 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
[Hm?]
Schował kartę, którą się bawił i wyjął Gyaku JigenRide: Yoh Atsuko. Wyglądało, jakby uleciało z niej odrobinę słabo widocznego dymu. Cała karta była czarno-biała.
[No bardzo zabawne, niech cię diabli. Żeś sobie moment znalazł.]

214Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 9 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Nie Kwi 17, 2011 3:59 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Kiedy Viego zaczął wypytywać Kogomaru, ten starał się odpowiedzieć na każde pytanie. Tyle że Viego leciał pytanie po pytaniu, z czego Kogomaru nie mógł zapamiętać wszystkiego. Zaczynając od nowa, chłopak zaczął powoli wypytywać przybysza o wszystko, tak by ten tym razem wiedział o czym mowa.
- Borys? Cieszcie się że to tylko Borys, a nie Błażej który po transformacji wygląda jak drugi księżyc. Ale i tak gratuluję Wam że go pokonaliście, Borys łatwy nie był choć to tylko Nasz przydupas. - wyjaśnił krótko chłopak.
- Co do bazy.. Wiem gdzie była, ale już pewnie jej tam nie ma. Jakby to.. No, przemieszcza się co jakiś czas. - powiedział i podał Viegowi współrzędne bazy. Była tam zanim się przenieśli, teraz nie wiadomo. Kogomaru usiadł sobie na ziemi.
- Nie uratowałbym mojego brata i jego kompanów gdyby nie to czego się dowiedziałem. Od pewnego czasu coś nie pasowało mi w Naszym przywódcy.. Od kiedy dołączyłem do Łowców Demonów, moim jedynym celem było zniszczenie brata który zabił w formie demona całą swoją rodzinę. No, prawie. Wtedy zostałem wysłany poza miasto do pewnego starca. Nieważne po co.. Kiedy wróciłem, miasto stało w płomieniach, nie było w nim nikogo, każdy martwy. Straszny widok.. Kilka lat później trafiłem na Hoshigo, aktualnego przywódcę Łowców Demonów. Wiedziałem że z jego pomocą znajdę Smoka, to jest mojego brata i się zemszczę. Coś mi jednak nie pasowało. Lata mijały, a Hoshigo nie zmieniał się nawet trochę. Postanowiłem pogrzebać więc nieco w komputerach Naszej organizacji, poczytać książki, archiwa i tak dalej.. - tu przerwał, wziął oddech i spoważniał.
- Hoshigo się nie starzeje. To prosty wniosek do jakiego doszedłem. Wraz z przebiegiem mojego małego śledztwa, okazało się że nie zabija on schwytanych demonów. Zabija ich posiadaczy, a demony wchłania przedłużając sobie życie. Nie może używać mocy jakie one miały. Po prostu służą mu jako przedłużenie życia. Najstraszniejszego dowiedziałem się wkrótce po tym jak schwytaliśmy Smoka i jego dwóch kolegów. Smoku ma w sobie demona o niewiarygodnej mocy.. On wystarczyłby aby go zbudzić. Hoshigo nie przewidział jedynie mojej zdrady. Chciał użyć Was do przyzwania Boga Demonów, władcy ciemności... Ereba. - właściwie, większość Was nie interesowała, ale kiedy Smoku, Viego i Rayem usłyszeliście nazwę "Ereb" przełknęliście ślinę.
Rayem czytał kiedyś książki o demonach, poszukując wtedy informacji o swoim mieczu. W większości z nich natrafiał na imię Ereb. Zainteresowany nieco bardziej tą nazwą, postanowiłeś poszukać więcej informacji na temat tego całego Ereba z nadzieją że znajdziesz również coś na temat swojego miecza. To Ereb stworzył demony, jest ich władcą, królem i bogiem. Nad nim wisi jedynie kilka ważniejszych ras o których teraz zapomniałeś. Tym że ktoś chce go przyzwać przeraziłeś się naprawdę, a nie na chwilę i na niby. Strach opanował całe twoje ciało, bowiem dobrze wiedziałeś czym grozi przyzwanie Ereba.
Viego podróżując ze swoją towarzyszką natknął się na pewien wymiar niszczony przez Ereba. Dlaczego utknęło Ci to w pamięci skoro tyle już wymiarów zwiedziłeś? Zanim Ereb się pojawił, tamten świat wyglądał jak Terra. Po jego przybyciu, zmienił się na Hueco Mundo z popiołem zamiast ziemi. Natychmiast opuściliście ten wymiar. Kątem oka zauważyłeś wtedy jedynie wielką postać. Kiedy tak pomyślałeś o tym dłużej, wyglądała nieco jak ApocDestroyer w którego Yoh wcześniej się zamieniał.
Smoku nie musiał nigdzie czytać i podróżować.. Poznając moc swojego demona, powoli dowiadywał się coraz ciekawszych rzeczy na temat ogólnie demonów. Ereb był jedyną istotą której bała się istota wewnątrz Smoka.

Reszta nie kojarzyła o co chodzi.

Wnioski:
- Rayem: Strach opanował Twoje ciało bardziej niż przypuszczałeś. Mimo swojej silnej woli, cały się trzęsiesz.
- Viego: Panika. Po prostu przewróciłeś się na ziemię i siedzisz. Nie możesz się ruszyć, przypominając sobie bestię którą wtedy dostrzegłeś.
- Smoku: Dobrze wiesz o czym mówi reszta, a mimo wszystko i Ty i Twój demon jesteście przerażeni i choć trzęsiesz się mniej niż Rayem, to widać iż to robisz.

215Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 9 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Nie Kwi 17, 2011 4:20 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- Przeciwnik jak przeciwnik. Jak każdego do tej pory pokonaliśmy, to tego też damy rade :).

216Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 9 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Nie Kwi 17, 2011 4:42 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- Haha, też chciałbym być takim optymistą. Smok spojrzał na Kogramaru. - Macie jeszcze jakieś bazę, oprócz wcześniej wymówionej ? Chodzi mi o jakąś na stałej planecie.

217Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 9 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Nie Kwi 17, 2011 4:44 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
(Erba...Erba...Co to może być...
Popatrzył na Raya oraz Viega...
-Musi to być jakieś strzaszne stworzenie ten Erba...Widząc wasze zachowanie to raczej bym nie chciał tego spotkać.
Po dość krótkim zastanowieniu i przemyśleniu paru spraw znów nasuneły mu się pytania.
-Skoro jesteście łowcami demonów... To czemu porwaliście akurat mnie ? Od dość dawna nie mam w sobie demona, poprostu mnie opuścił. No i druga sprawa... Skoro to demon cienia siedzący w Smoku może obudzić tą Erbe to wystarczy że bedziemy pilnować Smoka i nie damy Hoshigiemu//Jak to sie odeminia ?//go dorwać.

218Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 9 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Nie Kwi 17, 2011 4:48 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Ereb, Toshi, nie Erba. Gyuahen, mógłbyś?
Oczy Viega zrobiły się czerwone, tęczówki ciemnoczerwone. Viego oddał na chwilkę kontrolę Gyuahenowi...
...by ten solidnie mu przywalił w twarz jego własną ręką. Zaraz po tym oczy wróciły do normalnego stanu, a Viego wstał.
- Dzięki, tego mi było trzeba. Czyli już wiem, co zniszczyło świat #333... Wy nie wiecie, więc wam powiem. #333 to jeden ze światów, który odwiedziliśmy dwukrotnie. //NPC, ratuję ci tutaj dupę. Gdybyśmy natychmiast opuścili ten świat, skąd byśmy wiedzieli, jak wyglądał wcześniej?...// Może kojarzycie opowieść o Atlantydzie, zniszczonym raju? Z tego, co zauważyłem, pojawia się w prawie każdym wymiarze w różnych formach. #333 to właśnie taka Atlantyda. Oddani nauce, dobrzy ludzie, byli praktycznie pierwowzorem dla cywilizacji, którą wznieśli Jigen Tankenka w zasiedlonym przez siebie wymiarze. Ich wersja tej planety przypominała tą, na której stoimy, a pierwsza metropolia i największe miasto było tutaj, na Waroyrze. Gdy odwiedziliśmy ich kolejny raz, nie było nic. Cała powierzchnia planety była pustynią, tylko piach i pył. Oceany zniknęły, atmosfera się zmieniła, powietrze było ciemne, półprzezroczyste. Wszelkie ślady cywilizacji, czy nawet życia przestały istnieć. Natychmiast wyszliśmy z tamtego wymiaru, ale zauważyłem mimochodem gigantyczną ciemną istotę. Trochę jak... ApocDestroyer Yoha, coś takiego. Kilku Tankenka ma wtyki u bogów, więc się dowiedzieliśmy, co to była za istota. Zgadujcie.
Spojrzał na zegarek, a potem w niebo.
- Długo jej to schodzi... Dobra, mniejsza o to. Borys, Błażej... Do diabła, Kogomaru, czy wyście poszaleli, że Słowian bierzecie do armii? To by wyjaśniało, czemu mieliśmy z nim taki problem...
//Jak się okaże, że Borys był z tutejszego odpowiednika Czelabińska, to pierdzielę, spieprzam na drugi koniec galaktyki.//

219Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 9 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Nie Kwi 17, 2011 4:54 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- Każdy ma swoje słabe punkty, nie ma istoty idealnej, więc gdyby połączyć siły na pewno dalibyśmy mu radę. Takie jest moje zdanie.

220Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 9 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Nie Kwi 17, 2011 5:02 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
-Tak... Maximus musisz wiedzieć... Choć i tak pewnie wiesz że we wszechświecie istnieja owiele potężniejsze istoty od nas. Nawet niektóre twoje odpowiedniki z innych wymiarów są silniejsze. My w każdej chwili możemy przegrać.
Stał z założonymi rękoma.

221Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 9 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Nie Kwi 17, 2011 5:14 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Jak dla mnie, jego słabym punktem będzie ten, kto go wezwie. Pomyślcie, ktoś taki jak Ereb bez problemu by sprawił, że Hoshigo by się osrał na miętowo uchem. Żeby mieć jakiś pożytek z tego demona, musiałby znaleźć sposób, by go choć trochę kontrolować, a największe na to szanse daje przyjęcie tego demona do własnego ciała. A jego ciało na pewno ma słabe punkty. Na szczęście demony chyba lubią żerować na śmiertelnikach, bo dość rzadko się widuje osobniki luzem, popieprzające sobie po świecie. A propos, Kogomaru, wasz szef sobie dość głupią metodę na długowieczność znalazł. Dylatacja czasu związana z podróżami międzywymiarowymi działa chyba nawet lepiej.

222Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 9 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Nie Kwi 17, 2011 6:06 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Kiedy Viego wspomniał o Borysie, Kogomaru jedynie się uśmiechnął.
- Ja nie mam z tym nic wspólnego. To Hoshigo wszystkich rekrutuje. - wyjaśnił krótko.
Podejście Maximusa nieco go zdziwiło, zwłaszcza że wiedział on jakiej rasy jest chłopak.
- Nie wiem jak się nazywasz, ale twój optymizm jest niewiarygodny. Ereb to nie jest byle przeciwnik którego można ot tak pokonać, to Bóg wszelkiej maści demonów, ich król, władca. - powiedział, po czym popatrzył na Toshiego.
- No w tym problem.. Wszystko było zaprogramowane w taki sposób żeby ściągnąć same demony. System nie mógł się pomylić. Musisz mieć w sobie coś zapieczętowanego, coś o czym nie wiesz i to coś jest demonem. Tylko takie wyjaśnienie nasuwa mi się na myśl. - wyjaśnił chłopakowi na spokojnie. Gdy Viego powiedział że widział Ereba ten przełknął ślinę.
- Zaraz.. Powiadasz że była to rozwinięta cywilizacja? - w tym momencie podszedł do Viega.
- Podróżujesz między wymiarami więc mam pewne pytanie... Czy ten świat który wtedy zniszczył Ereb mógł mieć swój odpowiednik jeszcze w innym wymiarze? Na przykład taki, którego on nie zniszczył? - zapytał, po czym spojrzał w niebo.
- Jeżeli tak, istnieje prawdopodobieństwo że Hoshigo właśnie z tego świata ma technologię która może przyzwać tego potwora. Ereb nie atakuje światów ot tak sobie, o nie. Z tego co wiem, ktoś musiał go tam ściągnąć. Jeżeli więc tamten świat był aż tak zaawansowany technologicznie i posiada swój odpowiednik w którym na czas przerwano badania nad technologią pozwalającą ściągnąć Ereba to wszystko się wyjaśnia. - tu znowu chłopak spojrzał na Viega.
Kiedy Viego wytłumaczył na jakiej zasadzie Hoshigo planuje przejąć kontrolę nad Erebem, Kogomaru był pod wrażeniem.
- Jest raczej tak jak mówisz.. Zaraz.. - przerwał i coś sobie przypomniał.
- Z archiwalnych wpisów dowiedziałem się że Hoshigo pracował w pewnym czasie nad technologią pozwalającą podróże między wymiarami. Miał kawałek jakiegoś artefaktu.. Jak on się..? Coś związane z królem.. Moment.. To się chyba nazywało Ōin, ale nie jestem pewny. - wyjaśnił.

Viego i Sameyaro, nagle Was olśniło. Od razu skojarzyliście Królewską Pieczęć. Z drugiej strony, nie wiedzieliście czy to możliwe aby posiadał jej kawałek, wszak jest CHOLERNIE dobrze strzeżona. Z jeszcze większym naciskiem na cholernie. Viego znał jednak jako jedyny jedną ciekawostkę i choć mógł przypuszczać czyja to zasługa, nie zostało to nigdy udowodnione.

Ciekawostka: Dwóm Jigen Tankenka udało się ukraść ten przedmiot. To samo spotkało Klucz Króla i Hōgyoku.

223Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 9 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Nie Kwi 17, 2011 6:21 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Ciekawe, a więc mogę mieć w sobie moc o której nawet nie wiem ? To by było Cool.
Chłopak znów zaczął myśleć, ostatnimi czasy dość często to robił i dobrze na tym wychodził.
-Żebyśmy mieli jeszcze kogoś w szeregach łowców. Wtedy znów użylibyśmy pręta aby się tam przenieść. Choć znów nie wszyscy byśmy sie przeniesli. Cholerenie trudno coś teraz wymyśleć. Ale zaraz ! Może Bogowie by nam pomogli... oni powinni wiedzieć wiecej o Erebie, no i powinni wiedzieć jak można go przywołać.

224Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 9 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Nie Kwi 17, 2011 7:18 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- Nie igraj z ogniem Toshi. W tym momencie spojrzał ironicznie na Viega. - Wystarczy że mój braciszek jest po naszej stronie. Kogamaru, dlaczego to muszę być ja i do cholery powiesz mi czy macie jeszcze jakąś stałą bazę !? Co do pomysłu z bogami, ja jestem za.

225Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 9 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Nie Kwi 17, 2011 7:40 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
-Eh, gadacie jakieś kosmiczne farmazony z których nic nie rozumiem i rozumieć nie chce, z tego co słyszę będziemy mieli do czynienia z jakimiś super potężnymi gośćmi, i co z tego przecież nie myśleliście, że jesteście nimi wy...- Chłopak stał, wydawał się nieobecny, przez chwilę rozmyślał nad zaistniałą sytuacją, kończąc rozmyślanie spojrzał na resztę i spytał.- I co teraz zrobimy?

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 9 z 12]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

Pozwolenia na tym forum: