Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 8 z 12]

176Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Pią Kwi 15, 2011 6:04 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- No.. To by było na tyle.
Maximus zszedł z formy demona do normalnej i zaczął się regenerować.
- Dobra to teraz trzeba się dowiedzieć gdzie są Ci co zniknęli.
Podleciał do Ray'a.
- Potrafisz się zregenerować prawda? Czy może potrzebujesz pomocy?

177Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Pią Kwi 15, 2011 6:14 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
//Tak serio, NPC mnie coraz bardziej zaskakuje. Fajny pomysł na nowy atak dla Shigeru.//

Gdy Shigeru użył swojej nowej techniki Arisa była naprawdę pod wrażeniem.
(To nad tym tak trenowałeś? Hah, jestem pewna, że nie tylko. Jeszcze nie raz nas zaskoczysz. Ice Coffin, genialna technika, kiedyś to z ciebie wyciągnę. Teraz nie będę cię o to męczyć bo i tak jestem za słaba. Tak czy inaczej, dobra robota!)
Chwilę później, gdy w stronę Borysa ruszył Final Flash dziewczynę trochę odepchnęło do tyłu. Próbowała się opierać resztkami sił. Śmiertelny atak dotarł do bestii i zmiótł ją z powierzchni ziemi. Dziewczyna lekko się uśmiechnęła mając nadzieje, że to już koniec. Jednak niczego nie mogła być pewna po takim monstrum. Zanim Maximus podleciał do Rayema ta zmęczona powoli opadała na ziemię. Kiedy wylądowała usiadła na ziemi. Mimo, że zostało jej jeszcze trochę energii była naprawdę zaspana. Wolała też oszczędzać energie, pamiętała ona o swoim poprzednim przeciwniku, który w każdej chwili mógł wrócić. Siedząc uniosła głowę do góry spoglądając na Shigeru, po chwili przeniosła wzrok na Raya.

178Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Pią Kwi 15, 2011 6:31 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Chłopak po udanym zmieceniu połowy wyspy i Borysa, wrócił do normalnej postaci i powoli lądując, ostatecznie zawisł w powietrzu jakieś pół metra nad ziemią. Nie chciał ryzykować, gdyż wiedział, że gdy wyląduje, ból nogi będzie o wiele większy.
- Ale... kurde... jazda... - powoli wypowiadał słowa, ciężko dysząc.
W momencie, gdy Maximus podleciał do Raya, ten na niego spojrzał z jakby wymuszonym uśmiechem.
- Medyka, poproszę...
- Rany... Niezła jazda, ale... Następnym razem odradźcie mi użycia tego... Ok..? He... Hehehe... - powiedział i zaczął się krótko oraz głupawo śmiać.

179Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Pią Kwi 15, 2011 6:46 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max, zleciał do Arisy i położył Keisuke na ziemi. Zwrócił się do Arisy:
-Nic ci nie jest ?
Widział, że jest zmęczona więc oddzielił z kulki, trochę mocy i dał Arisie.

180Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Pią Kwi 15, 2011 7:06 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Yess, więcej energii dla mnie na potem.
Rozłożył ręce na bok, obie kule się odpowiednio przemieściły. Przeszedł w Entei i jednym ruchem skrzyżował ręce przed sobą, obie kule pomknęły w jego stronę i się dosłownie zlały z jego energetycznym ciałem. Na krótką chwilę, zachowując stałą gęstość energii ciało Viega się trochę powiększyło, ale po ściśnięciu zgromadzonej energii wróciło do normalnych rozmiarów i przeszło z powrotem do postaci materialnej.
- Czuję, że w najbliższym czasie będę coś musiał rozwalić... Chyba właśnie tak się czują Saiyanie przechodząc na te swoje super-formy i dostając te nadwyżki energii...
Zleciał na dół, do Rayema.
- I widzisz, następnym razem zostaw w spokoju wszelkie wbite w ziemię pręty. Sorry, ale moje zdolności mało się nadają do leczenia. Mógłbym wprawdzie wyciągnąć energię cieplną z twojej nogi, żeby krew przestała wyciekać, ale to akurat o wiele lepiej zrobiłby Shigeru, bezpośrednio schładzając. Dobra, czas do roboty.
Wyjął WDG.
- Kod Cathedral Terra, słyszysz mnie? //i tak nie pamiętacie, że to był ustalony dla komunikacji z Unicronem//
Oczywiście. Czyli szczęśliwie dotarłeś na Terrę? Nie, że moja technologia jest wspaniała?
- Bez wątpienia. Jest sprawa, mogę na ciebie liczyć?
Jasne. Informacje, transport czy zniszczenia?
- Informacje. Przeszukaj tutejszą heliosferę. Cele: niezidentyfikowane statki lub bazy kosmiczne. Jest duże prawdopodobieństwo, że mają struktury uniemożliwiające łączność wewnątrz z resztą świata. //heliosfera - zasięg oddziaływania wiatru słonecznego, sięga gdzieś za pas Kuipera//
Zaczynam przeszukiwanie.
- Dobrze. Nsaya-chan, odbiór.
Próbować się połączyć jeszcze raz?
- Dokładnie. Przygotuj też napęd G, skrzydło szpitalne, główny hol oraz W.O.R.L.D. Bardzo możliwe, że zaraz do Miasta może zawitać wiele osób.
Gyaku JigenRide?
- Tak. Jeśli okaże się, że zabrano ich gdzieś poza układ słoneczny, a będziemy musieli się do nich dostać, najlepszym wyjściem jest Miasto. Hmmm... Ustaw osłony w stan gotowości. Jeśli przeniesiemy Miasto do Yoha używając Gyaku JigenRide, możemy mieć bliski kontakt z jakimiś ścianami.
Dobrze.
Schował WDG.
- Słyszeliście, prawda? Jeśli mielibyśmy wyciągnąć Yoha, Toshiego... i chyba Smoka również, bo gdzieś niespodziewanie zniknął, najpewniej będziemy musieli za nimi ruszyć w kosmos. O ile oni nie przylecą do nas. Niestety, Ray, nie mogę teraz zrobić trzech skoków - zabrać cię do skrzydła szpitalnego u Damensayi, wrócić i zabrać całej reszty. Do tej pory raz użyłem tej technologii, jeszcze aż tak wydajna nie jest. A nie wykonamy tego skoku dopóki nie będziemy mieli pewności, że musimy lecieć w kosmos. Ale jeśli masz zdolności regeneracyjne, mogę ci dać trochę z tej zgromadzonej energii, mam jej teraz naprawdę sporo, prawie dwa Kintaiyōkage, będziesz mógł z niej skorzystać. Może jedynie trochę piec.

//NPC, pewnie podasz rezultaty prób Damensayi i Unicrona.//

181Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Pią Kwi 15, 2011 7:13 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Dziewczyna spojrzała na Maxa.
- Nie, nic mi nie jest. Mi ta moc nie jest potrzebna, nic nie zrobiłam.(To tak jak ty...)Pomóż tym, którzy nas uratowali. Dzięki za pomoc z Keisuke. Posiedzimy tu jeszcze chwilę i możemy wracać do domu jak nic ciekawego się nie wydarzy.
Keisuke nadal leżał nieprzytomny na ziemi.
- Może zrobić mu usta-usta? - zażartowała.
Podniosła się z ziemi. Wiedziała, że nie ma co czekać. Teleportowała się do Shigeru.
- A ty wracasz z nami czy do treningu? Chyba, że wybierzesz się gdzieś z tą resztą. Jak się zdecydujesz daj znać.
Wróciła do Maxa i Keisuke, całkowicie zignorowała słowa Viega.

//Npc daj znać jak Kejske wróci do siebie//

182Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Pią Kwi 15, 2011 7:50 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maximus zregenerował siły.
- No problem.
Chłopak zaczął leczyć Ray'a (ogólnie obrażenia)

183Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Pią Kwi 15, 2011 7:55 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max położył się na ziemi a Keisuke posłużył mu za poduszkę. Spojrzał na Arisę i pociągnął ja za bluzkę tak aby klapnęła na ziemi obok niego.
-Na pewno z tobą wszystko w porządku ? Trzeba by zabrać Keisuke do jakiegoś szpitala albo gdzieś.
(Na pewno nie na Demensaya, mają tam strasznie niewygodne łóżka i pielęgniarka też nie za miła)

184Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Pią Kwi 15, 2011 8:04 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Kiedy było po wszystkim, Maximus rozpoczął leczenie nogi Rayema co chwilę zajmie. Keisuke po upływie około dwóch, trzech minut od rozpoczęcia leczenia Rayema odzyskał przytomność, choć nie mógł się ruszać. Obok niego pojawił się Shigeru.
Viego zaabsorbował energię ze stworzonych wcześniej kul, zyskując nieco dodatkowego "powera". Jeżeli zaś chodzi o rezultaty prób Damensayi oraz Unicrona, są one następujące.
Unicron
Żadnych statków kosmicznych, baz i tym podobnych.
Damensayia
Połączenia nie udało się nawiązać.

Shiganori wylądował niedaleko Rayema i Viega. Zamknął oczy i schował Zanpakutou. Nie odzywał się, nie widział takiej potrzeby. Jeżeli zaś chodzi o Shigeru, to usiadł zaraz przy już przytomnym Keisuke na ziemi i popatrzył w niebo. Kiedy Arisa zadała mu pytanie, uśmiechnął się do niej.
- Poleciałbym, ale pojawiły się pewne komplikacje i trudno mi stwierdzić czy będę mógł lecieć. Na razie po prostu odpocznę, jak będziemy wyruszać, zobaczę. - odpowiedział, kładąc się na ziemi. Właściwie, żadne z Was nie zajarzyło o co mu chodzi. Kiedy Max wspomniał o szpitalu, ten wskazał palcem na Viega.
- Jak chcesz zregenerować siły to polecam skrzydło szpitalne Damensayi. Łóżka nie są najwygodniejsze, ale technologia zdecydowanie przewyższa tą, dostępną w szpitalach w miastach. - zasugerował, dalej leżąc.

185Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Pią Kwi 15, 2011 8:16 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Keisuke słysząc o zaawansowanej technologi Damensayi od razu przytaknął głową.
- Jeżeli to nie sprawi problemu, to chętnie polecę.
- Jesteś świadom tego, że ja nie lecę, nie? - powiedziała podnosząc się z ziemi.
- A ty co sobie wyobrażasz?! - krzyknęła na Maxa.
(Shigeru, jak zwykle tajemniczy i niezdecydowany.)
- Nie wiesz co stało się z naszym przeciwnikiem z równin? Ty najszybciej ruszyłeś za nim. Odrobinę mnie to niepokoi. - powiedziała patrząc na Nakatoniego.
- Ja nie wiem co się stało po naszym przylocie tutaj i się jakoś nie przejmuje, bo widzę, że żyjemy.
- Eh... Mniejsza. Shigeru, ten nowy atak, on jest niesamowity. - powiedziała uśmiechając się.

186Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Pią Kwi 15, 2011 8:29 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Odczytuje wyniki na WDG.
[Nie w tym obszarze i nie mamy łączności. Nie mam jak na razie pojęcia, dokąd powinniśmy lecieć. Możemy tylko czekać na jakikolwiek sygnał... Nienawidzę takich sytuacji.]
Słysząc Shigeru, uśmiechnął się.
- Łóżka szpitalne nie mają być luksusowe. Sektor szpitalny powinien być miejscem, które opuszczasz jak najszybciej w pełnym zdrowiu. A jak ktoś nie chce się udać do Miasta, nie widzę problemu. Po całej sprawie Latające Miasto wróci na Terrę, na razie mi wystarczy galaktycznych wycieczek.
[Potrzebuję informacji... Wszelkich możliwych. Musieli zostawić jakieś ślady...
Uniósł się na jakieś 100 metrów i się porządnie skupił, zamykając oczy. Aktywował Worldwide Reading. Zaczął się rozglądać po miejscach, gdzie walczyli przybysze i drogach, którymi lecieli, przyjrzał się też "strefie zero", czyli miejscu, gdzie wszyscy stali, a gdzie chwilę temu był Borys oraz prętowi, który przykuł uwagę Rayema.
[Coś MUSI być. Jeśli nie w miejscach walki, tu przy tym cholernym pręcie...]

187Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Pią Kwi 15, 2011 9:12 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- Cholewka... To musi tyle trwać? Trzeba jeszcze znaleźć resztę. Gdybym pewnie nie dotknął tego pręta, jak się uspokoiłem, to by tu pewnie byli. Cholerny drut...
Chłopak czekając, aż Maximus pomoże mu z nogą, patrzył na wszystkich i na ziszczenia jakie spowodował.

188Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Pią Kwi 15, 2011 9:30 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- No już chyba dobrze :D I nie narzekaj! Powinieneś dziękować!
Maxi zakończył leczenie.

189Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Pią Kwi 15, 2011 9:40 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- Dziękuję, Ariso. Ale wiedz że jeszcze nie raz Was zaskoczę. - powiedział i zaczął spojrzał się w stronę Shiganoriego zaciskając pięść. W pewnym momencie również Shiganori złapał Zanpakutou. Nie wiedzieliście co się dzieje, mieliście wrażenie że rzuci się na Was. W pewnym momencie, nie zdejmując Haori, wystrzelił przez nie do tyłu Hadō #4 : Byakurai. Nagle za nim pojawił się jakiś wojownik.
Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 8 Hoshigosakumo
Uniknął on Byakurai, przechylając się kawałek w prawo. W tym samym czasie, Shigeru zniknął z ziemi i pojawił się przy przeciwniku, trzymając mu przy szyi Lanza de hielo. Zdziwiło Was przede wszystkim to, że Shigeru jedynie zniknął, a już miał Lanza de hielo oraz to że używa go nawet w tej formie. Shiganori natomiast za pomocą Bakudō #1: Sai, chwilowo unieruchomił przeciwnika, przystawiając mu Zanpakutou do miejsca w którym znajduje się serce.
- Żałosne. Nie widziałeś innej możliwości na wygraną z tyloma przeciwnikami, więc postanowiłeś zaatakować mnie od tyłu i miałeś nadzieję że coś z tego wyjdzie? - zapytał lekko wkurzony Shiganori.
- Może..? - odpowiedział krótko przeciwnik w pułapce.
- Jesteś zablokowany i nie możesz Nam uciec. Mów, kim jesteś i co tu robisz albo stracisz głowę. - ostrzegł go Shigeru.
- Jeżeli wszystko dobrze obliczyłem, właśnie teraz Waszym przyjaciołom ucięto łby. Byli uwięzieni przez dosyć ciekawą technologię, blokującą ich moce i tworzącą z nich ludzi. Ścięcie głów było tylko kwestią czasu. Ładnie również poradziliście sobie z Borysem.. Brawo. Borys jednak wykonał swoje zadanie. - tu koleś stworzył w rękach dwie prześwitujące kule których Wy nie dostrzegliście i odrzucił Shigeru oraz Shiganoriego na znaczną odległość.
- Powstrzymał Was od ratowania przyjaciół na dosyć długo. Ja jestem tu tylko po to by sprawdzić czy jest wśród Was jakiś demon. - od kolesia zaczęła emanować o wiele większa energia niż od samego Borysa po przemianie.
Shiganori spojrzał na Shigeru stojącego dalej i jedynie przytaknął. Chłopak dobrze wiedział o czym mowa. W pewnym momencie obaj zniknęli i pojawili się tuż przy przeciwniku. Shiganori zamierzał wziąć zamach ostrzem, Shigeru swoją włócznią. Obie bronie zostały zablokowane dłońmi mężczyzny. Następnie przyciągnął je do siebie, razem z nimi Shiganoriego i Shigeru. Wymierzył im solidne ciosy w brzuch. Na tyle mocne że odlecieli kawałek dalej. Nic im się jednak nie stało i dość szybko wstali.
- Jest mocniejszy niż przypuszczałem. Lanza de hielo zatrzymać jedną ręką? Kim on jest? - zastanawiał się Shigeru.
Shiganori natomiast otrzepał Haori i popatrzył na przeciwnika. Miał swoją dumę, dać zaatakować się takiemu przeciwnikowi? Uważał że to przypadek. Nie zamierzał powtarzać tej samej czynności dwa razy.

Wy natomiast patrzyliście się na nowego przybysza. Wiele osób miało energię na wykończeniu, fasolek Senzu nie było. Jedynie Viego, Shiganori i może ze dwie osoby miały siłę by jeszcze walczyć. Rayem mimo że zregenerował ranę, miał niewiele energii.

- Po co mnie atakujecie? Nie dacie mi rady, to po pierwsze. A po drugie, chodzi mi tylko o demony, nie o tych którzy ich nie mają. - powiedział przeciwnik, którego imienia nie znaliście.

Efekt Worldwide Reading:
W miejscach w których walczyli inni przybysze, nic.
W "strefie zero", nic.
Natomiast co innego, pręty. Przeanalizowałeś dokładnie ich budowę i tak dalej. Co Cię zdziwiło i czego się dowiedziałeś? Otóż, pręty są pewnego rodzaju teleporterem. Dotknięcie ich przez silnego wojownika przenosi osoby mające w sobie demona do konkretnego miejsca. W żaden sposób nie zmienisz tego co w nich zapisano i kogo mają przenosić, bowiem informacje te są przekazywane z całkiem innego miejsca.
Doszedłeś również do prostego wniosku, dlaczego właśnie ich przeniosło, nikogo innego.
Yoh ma w sobie Nightmare Lorda, czyli jednego z przedstawicieli rasy Vida. Na jego nieszczęście, zalicza się on do demonów, a nie jak Twój Gyuahen czy Shiro, Sameyara do istot zamieszkujących podświadomość, nie będących demonami.
Smoku ma w sobie demona cienia. Najsilniejszego zresztą. Dalej nie trzeba tłumaczyć.
Ciekawił Cię tylko Toshi u którego demona nigdy nie widziałeś. Więc dlaczego? Tego jednego nie potrafiłeś zrozumieć.
Nic więcej.

190Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Pią Kwi 15, 2011 9:59 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Viego przeanalizował zdobyte dane i uważnie posłuchał wypowiedzi przybysza. Sięgnął do kieszeni i wyjął kartę Gyaku JigenRide: Yoh Atsuko, przyjrzał się jej i odłożył z powrotem.
[Zgodnie z danymi od Unicrona gdyby karta zawierała błędne odniesienie czasoprzestrzenne, uległaby sformatowaniu, by zapobiec wytworzeniu "ślepej uliczki" w czasoprzestrzeni, bo to by utworzyło czarną dziurę. Skoro karta nie jest czysta, Yoh powinien jeszcze żyć. I tak bym nie uwierzył, że taki wariat by się dał łatwo zabić. Gyuahen, jesteś demonem?]
- Nie.
[Tym lepiej.]
Zleciał na powierzchnię. Stał kilkanaście metrów od przybysza.
- Technologia blokująca moce? Ciekawe, muszę coś takiego skonstruować. A propos, demony nam już się skończyły. Z tego, co mi wiadomo, więcej raczej nie znajdziemy. Przy okazji, gdzie jest wasza baza? Przyniósłbym wam ciastka i soczek.
Pełna gotowość do Clock Up.

191Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Pią Kwi 15, 2011 10:30 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Mężczyzna spojrzał się z zażenowaniem na Viega.
- Mówił Ci już ktoś że jesteś żałosny? - zapytał. Kiedy dowiedział się że wśród nich nie ma już żadnych demonów, wyjął jakieś urządzenie z kieszeni.
- Zabierzcie mnie stąd. Już nie znajdziemy tu żadnych demonów. - zapytał. Szybko dostał odpowiedź.
- Co?! Zabierzcie mnie stąd natychmiast! Trzeba ich jakoś zamknąć bo zniszczą Nam bazę. Zresztą.. Zaraz! Jak to Kogomaru im pomaga!? DO CHOLERY JASNEJ! CZY WY NIE UMIECIE NICZEGO ZROBIĆ SAMI?! Zabrać mnie stąd, natychmiast! - krzyknął do urządzenia, był wyraźnie na coś wkurzony.
- Jeżeli Wy ich nie zatrzymacie, sam to zrobię!.. CO?! JAK TO KURWA SĄ JUŻ PRZY PANELU STEROWANIA!? A WY TAK SIĘ OPIERDALACIE?! POCZEKAJCIE TYLKO JAK WRÓCĘ, POLICZĘ SIĘ Z WAMI! - krzyknął jeszcze głośniej. Coś szło nie po jego myśli, a Viego zaczynał chyba dobrze wiedzieć o co chodzi. Mężczyzna się rozłączył.
- To chwilę zajmie, ale inaczej się tam nie dostanę. - w pewnym momencie mężczyzna przykucnął. Otoczyła go jakaś ciemna, lecz prześwitująca bariera. Nawet się nie zorientowaliście jak i kiedy, ale koleś odbił się od ziemi i zostawił po sobie jedynie krater. Zupełnie jakby gdzieś zniknął, a on zwyczajnie poleciał..
Właściwie, po kilku sekundach mijał już słońce. Był w bezpiecznej odległości od niego, nie martwcie się.
Technologia blokująca cudze moce ma też swoje minusy. Osobnicy tacy jak on muszą tam lecieć, nie przenosić się.

Mimo to, każdego, a zwłaszcza Viega zaskoczyła taka szybkość.

192Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Pią Kwi 15, 2011 11:05 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- Taa, sorry... Dzięki za pomoc. - powiedział do Maximusa, gdy skończył leczyć jego rany.

- Co... Co to do cholery było? Tego kolesia dosłownie wystrzeliło w kosmos... - powiedział, obserwując krater jaki pozostał po przybyszu.
Chłopak przestał się unosić. Spadł na ziemię i od razu wstał. Zaczął iść w stronę pręta.
- Nie wiem, czy to ma sens, ale może spróbujemy się przenieść tam gdzie on, dzięki tym prętom? - zapytał reszty, szukając jakiegoś pomysłu.

193Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Sob Kwi 16, 2011 6:41 am

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
//NPC mi senzu nie potrzebne, ja mam swoją regeneracje ran i siły.. :P//

- Wiesz.. Mi tam nie spieszy się do zablokowania mi mocy, a jak słyszałeś już nieźle sobie tam radzą :). Wątpię, żeby ktoś taki jak ten co tu był dał im radę. Chociaż może i dobrze było by się tam zabrać, Viega na pewno interesuje ich technologia. To jak?
Chłopak czekał na odpowiedź innych.

194Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Sob Kwi 16, 2011 7:13 am

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Ale wystrzelił...
Znów wyjął WDG.
- Unicron, Nsaya-chan, obiekt właśnie opuścił planetę i minął słońce, namierzajcie go. Nsaya-chan, gdy Unicron zacznie gubić zasięg, leć w stronę sygnału, żeby poprawić łączność, ale nie nawiązuj jakiegokolwiek kontaktu. Zachowuj optymalny odstęp. Obiekt porusza się z z hiperprędkością, wyłapiecie go efektem Dopplera. Gdy tylko zwolni lub się zatrzyma, natychmiast mi dajcie informacje.
Już się za to biorę.
Tak jest.
- Nsaya-chan, daj mi jedno wolne łącze do WDG. Wy lokalizujcie, ja spróbuję jeszcze raz nawiązać łączność.
Kanał Upsa-3 gotowy.
- Dzięki. Słuchajcie, powinniśmy zaraz dostać lokalizację. Odradzałbym użycie pręta, nie znamy dokładnej sytuacji w punkcie docelowym, dodatkowo przesiadka w Latającym Mieście nikomu jeszcze nie zaszkodziła, a moją nową technologię już wypróbowałem na sobie, jak widać żyję i tu jestem. Pytam od razu - kto leci ze mną do Damensayi? Wykonamy skok zaraz jak dostaniemy dane o położeniu docelowym. Można by i bez tego, ale to byłoby naprawdę niebezpieczne. Szybka decyzja, ludziska.
Cały czas poprzez WDG próbował nawiązać łączność, czekał też na wyniki od Unicrona i Damensayi.

195Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Sob Kwi 16, 2011 7:21 am

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- Piszę się na to!
Maximus podleciał do Viega.

196Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Sob Kwi 16, 2011 9:57 am

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Też idę. - powiedział z uśmiechem na twarzy.
Stanął w pobliżu Viega i Maximusa. Zapalił aurę, napinając mięśnie i zaczął regenerować swoją moc. Zupełnie jak w DBZ na PlayStation. Możliwe, że wiele sobie w tą chwilę nie odnowi, ale w końcu zawsze może zaryzykować i założyć maskę pustego...

197Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Sob Kwi 16, 2011 11:03 am

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Sameyaro zawiedziony iż nie zdążył zaatakować potwora zebraną energię wchłonął by uzupełnić jej ewentualne braki. Chłopak "zszedł" z formy smoka.
-Dobra ja też mogę z wami iść ale...- czuł lekki przewiew, ponieważ w czasie gdy przechodził w tą formę większość jego ubrania uległa zniszczeniu.- ... najpierw się przebiorę.- Sameyaro otworzył swój schowek i szukał za jakimś ubraniem, znalazł swoje stare ciuchy i je założył, po czym stanął wraz z innymi i czekał.

Aktualny wygląd Sameyara:
Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 8 1alpha3

198Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Sob Kwi 16, 2011 5:58 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max leżał jeszcze chwilę po czym wstał, wziął Keisuke.
-Wygodna z ciebie poduszka była Keisuke. Dobra, lecę z nim do domu.
Chłopak wzbił się w powietrze.
-Arisa, lecisz ?
Powiedział Max i odleciał w stronę domu.

199Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Sob Kwi 16, 2011 6:06 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Dziewczyna spojrzała się na Maxa.
- Ta... nic tu po mnie.
Podeszła do Shigeru. Stanęła na czubkach palców chwytając się go za ramię. Przystawiła usta do jego ucha.
- Zrozumiem jak polecisz z nimi albo sam. Wiesz gdzie nas szukać, jakby co. Możesz na nas liczyć. Aha i nie myśl sobie, że kiedyś mnie tego nie nauczysz. Poczekaj tylko aż zdobędę więcej energii.
Stanęła już normalnie po czym idąc tyłem nie spuszczając wzroku z Nakatoniego ruszyła za Maxem i Keisuke.

200Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 8 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Sob Kwi 16, 2011 9:09 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Yoh, Smoku, Toshi oraz Kogomaru pojawili się zaraz przy Was kiedy zastanawialiście się jak do nich dotrzeć.
- Wróciliście? - zapytał wyraźnie zdziwiony Shigeru. Najmniej się ich spodziewał właśnie teraz.. Shiganori popatrzył na Yoha i schował Zanpakutou który wyjął na wcześniejszą, acz nieudaną walkę. Nie odzywał się, a po prostu odwrócił się i pokierował w stronę posiadłości Atsuko.
- Cóż.. Ja też się zbieram. Do zobaczenia wkrótce. - powiedział Shigeru, po czym wzbił się w powietrze i poleciał gdzieś, nie wiadomo gdzie.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 8 z 12]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Pozwolenia na tym forum: