Yoh napisał:HERO TIME!
Na potrzeby forumowego projektu, rzecz jasna.
Yohsy, ten opar jest zajebisty. Opar zajebisty. Wpierdalaj.
Serio, wyszedł zajebiście, nic dodać, nic ująć. Trafiłeś w sedno z nim. Good job.
Yoh napisał:HERO TIME!
Na potrzeby forumowego projektu, rzecz jasna.
@Yoh: „Oceniam Kreatywnie” - 1 KP |
@Yoh: „Oceniam Kreatywnie” - 1 KP |
Proszę bardzo!Shiroge i arceb wymiatają - MAxiu mówił, zebyś rewampnąl jego lodwóke i mojego Ivero. <3
@Yoh: „Oceniam Kreatywnie” - 3 KP |
Otóż to. Mnie nikt nie ogarn-... Zaraz, co?Jeżeli chodzi o Neon Gen Ev. to zdaje mi się ,że niektóre Twoje niemowlaki były wyższe niż te tutaj sprity ... ,ale cóż zrobić (?) - wszak Yoha nikt nie ogarnie. Na szczęście samym wykonaniem nadrabiają
"Szczerze powiedziawszy", z włosami miałem taki sam problem jak Ty. Narysowałem sobie spokojnie całą postać i stwierdziłem, że zostanie jedynie fryzura - nic trudnego. Gówno prawda. Nie dostawałem ataku szału, ale kurwica mnie strzelała przy cieniowaniu i proporcjach. Mimo wszystko, nie uległem i jakiś - przynajmniej minimalnie - przyzwoity efekt wyszedłJune ma ... jest ok. Taki sobie szczerze powiedziawszy. Poza dla niej dość charakterystyczna - to dobrze ,ale włosy niespecjalnie mi się podobają. To chyba jej najtrudniejsza część do wykonania ,mi niestety też słabo wychodziły i wreszcie po ataku szału dałem sobie z nią spokój.
It's Shiroge, duuude!Majin wygląda tragicznie w tej koszulce i spodniach ... jak żebrak ,ale cóż poradzić (?). Wszak to nie Twój OC. Cooler wygląda naprawdę fajnie ,chociaż nie wiem którego wolę - czarnego ,czy białego.
Dzięki... Ale, serio? Jeżeli chodzi o mnie to lubię cieniować właśnie takie elementy jak ogonki - czasami sprawia mi to problemy, ale ostatecznie - co wnioskuję po Twoim komentarzu - nie idzie najgorzejCo do dwóch ostatnich spritów ,to bardzo ciekawie powychodziły Ci ich ogony. Mimo wszystko ( a przynajmniej jeżeli chodzi o mnie ) ogon nie jest tak łatwym elementem do wykonania ,a Tobie wyszły naprawdę schludnie . Z te dwójki najardziej podoba mi się ziomek w czerwieni ,a w szczególności jego maska.
Dlatego, że to są właśnie "drobne poprawki"... xdYoh, ja nie widze "drobnych poprawek" , bo raczej aż tak szczególnie się nie przyglądam (nie licząc nowych postaci, które kolą w oczy)
Masz czas robić tyle postaci ,ale nie ruszysz pośladków żeby zabrać się za projekt ? T-TYoh napisał:
Wszystkie credity znajdują się w pełnym pliku, dostępnym poniżej:
http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2014/142/b/7/lswsprites___update__22_05_2014_by_yoh92-d701p66.png
Poza drobnymi poprawkami, dodałem następujące postacie:
» trzy ostatnie w pierwszym rzędzie (moje OCki),
» ostatnia postać w trzecim rzędzie (Death aka. Cypher - przy następnej edycji dopiszę dla niego credit na grafice),
» w ostatnim rzędzie, czternaście nowych postaci.
...a teraz zerknij do działu w którym realizujemy projekt xdMasz czas robić tyle postaci ,ale nie ruszysz pośladków żeby zabrać się za projekt ? T-T
Tą postać akurat tworzyłem od podstaw, dopiero później zmieniając ją na kolejną pozę do swojego base. Wszystkie postacie tworzę na własnym szablonie, bądź - jeżeli dany OCek tego wymaga - od zera.I podał byś mi base na którym robiłeś te wszystkie postacie??
@Yoh: „Oceniam Kreatywnie” |
Jestem tępy, albo ty nie znasz znaczeń słów. Wydawało mi się, że pierwotna, to ta pierwsza. Co w tym wypadku, jak mniemam, powinno oznaczać tę pracę. Ci chyba chodzi o coś zupełnie innego, gdyż dopiero zamierzasz coś "zmieniać", wiec to raczej będzie przyszła praca, a nie pierwotna... ewentualnie finalna wersja. Mniejsza, taki błąd, na który poświęciłem 4 linijki. Wiecie co te cztery linijki mogą? Mogą zapewnić Maximusowi taki trening, jakiego nigdy nie przeszedł. Te cztery linijki są dłuższe od jego postów na PBF! Pewnie dostane za nie miliony KP.Yoh napisał:W pierwotnej wersji zmienię prawdopodobnie włosy.
Pozwolenia na tym forum: