Jak to bywa, tradycyjnie ujebało mi komentarz. Streszcze się tym razem.
Rożowa babeczka wzorowana na elfen lied wygląda nieco lepiej niż jej poprzedniczka, szczególnie na twarzy. Niezmiennie jednak odstrasza mnie Twój fetysz ogromnych, nieproporcjonalnych piersi, przez które wygląda na dmuchanę lalkę, do //co by tu nie mówić// ruchania.
Na pochwałe zasługują niewidzialne ręce, które są naprawdę dużym wyzwaniem do naspritowania. Brawo, że Ci się w ogóle chciało
.
Oozaru wygląda rzeczywiście zzdecydowanie lepiej niż jego oryginalny odpowiednik. Jest ładnie pocieniowany, widać mięśnie, dużo detali. Brakuje mi tu trochę czarnych konturów wewnątrz pracy. Paleta kolorów nienajgorsza aczkolwiek, można było ją dobrać nieco lepiej ( dyby tylko Ci się chciało oczywiście
).
Demon mrozu wygląda najlepiej z 3 ostatnio wrzuconych prac. Kolory rzeczywiście nieco się zlewają ( dokładniej niebieski kolor z białą skórą ). Poza tym zgodzę się z Royalem, że zamrażarka jest po prostu gruba. Dokładniej rzecz ujmując jest to wina zbyt szerokiej nogi. Co do głowy, to jej kształt jest raczej kwestią gustu. Mi specjalnie taka n ie przeszkadza, nie jest nadwymiar wykrzywiona, choć zdaje się, że rzeczywiście może mieć lekkie wodogłowie.
Na pochwałę zasługuje ciekawa //kobieca// poza, typowa dla ich //zgejowaconej// rodziny
.
PS Twój Cold, po zmniejszeniu nogi- już nie jest gruby, prawda?
[kp]3[/kp]