Zdecydowanie powiew świeżości w Twoich pracach ,jednak nie wszystko zmieniło się na +.
Czyli... nic nowego.
Postacie przez dziwne umiejscowione oczy ( jeżeli nie całe głowy ). Jest to element ,który zdecydowanie wymaga poprawy.
Głowy wolę nie ruszać - przynajmniej na razie.
W kwestii umiejscowienia oczu... Well, być może ciężko w to uwierzyć, ale starałem się wrócić "do korzeni". Otworzyłem najstarszą, niecieniowaną wersję sprita Son Goku, jaką znalazłem w sieci i na tej podstawie mniej więcej ustalałem położenie oczek. W przypadku kobiet, rzeczywiście wygląda to dziwnie - zmieniłem i zapamiętam na przyszłość. W przypadku mężczyzn, odnoszę wrażenie, że jest okej.
Przez jej niefortunne ułożenie sztucznie wydłużyłeś bark ,przez co Silvia wygląda jak szkielet. Ewentualnie sam bark można nieco przesunąć.
Nah, bez przesady.
Przy poprzednim stylu, sztucznie wydłużone barki były moją specjalnością. Nie rzucały się tak bardzo w oczy przez krótką, acz masywną szyję.
Kolejną sprawą jest ninaturalnie ( nawet jak na LSW ) cieniutka szyja. Dwa pixele wcale nie pomagają jej przytyć.
*patrzy na to, co napisał wyżej*
Well... Fuck.
Kwestię "cienkiej" szyi pozostawię raczej bez zmian. Chciałem uzyskać taki efekt, i go uzyskałem - nie zamierzam w tym przypadku dostosowywać się pod i tak potężną ewolucję stylu LSW.
Szczerze powiedziawszy wygląda na nim trochę jak transwystyta.
Cienkie łapki, stosunkowo zgrabne ciało i cycki - to jak nic jest wina tych pieprzonych oczu.
Nie moja wina, że ona ma takie dzikie spojrzenie... xd
Ten dziwie wyglądający bark jest również bolączką męskiego base ,choć tutaj nie jest to aż tak widoczne ,bo postać jest bardziej masywna.
Ogółem ciekawie patrzeć jak Twój styl ewoluuje ,ale wymaga w dalszym ciągu dopracowania.
Bark w męskim base zmniejszyłem o jeden piksel. Nie zmniejszę go jeszcze bardziej, bo... postacie wyglądają dziwnie. A mi naprawdę podoba się taki efekt, jaki uzyskuję - że sztuczny? Oj tam, oj tam.
C4:
Versil Perihelion (Viego & Kaylin)
Wprowadziłem drobne zmiany w stosunku do grafik zamieszczonych w poprzednim poście.
Tak, idę tokiem rozumowania Viersilheliona - jestem zbyt mało doświadczonym spriterem, żeby tworzyć kolejne prace na podstawie komentarzy innych userów xd