W chwili wolnej zabiorę się również za tą postać ; )Jak już się bierzesz za revampy, to chciałbym, żeby kojarzono mnie z tą postacią. =D
All sprites & credits!
W chwili wolnej zabiorę się również za tą postać ; )Jak już się bierzesz za revampy, to chciałbym, żeby kojarzono mnie z tą postacią. =D
@Yoh: „Oceniam Kreatywnie” - 1 KP |
To będzie pojedynczy projekt stroju. Poza tym, żółte okulary i szal to odznaka epickości.Za to niezbyt Ci wyszły te okulary u Silvii. Nigdy bym się nie domyślił, że to oksy, gdybym nie ściągnął i nie przybliżył w paintcie.
Sprity - zarówno Yoh, jak i Silvia. Zapał Lancego kopnął mnie w dupę i doszedłem do wniosku, że zdecydowanie za dużo tego OPARowania. Muszę poczuć, że żyję, jeżeli chodzi o LSW. Póki co, mam gotowy niewielki zestaw facesetów, "overworldy" dla obydwu postaci i zestawy pięciu innych strojów, poza tymi, których moje postacie używają domyślnie. Jak ogarnę przynajmniej domyślne pozycje stojące dla obydwu postaci, wrzucę progressA tak wgl to co to za projekt? Znowu bierzesz się za ficka czy może jednak sprite'y?
@Yoh: „Oceniam Kreatywnie” - 3 KP |
Niezupełnie."Zapowiedź"? Czyżbyś ich sprity miał zamiar robić w takich właśnie strojach?
@Yoh: „Oceniam Kreatywnie” - 3 KP |
Pierwsze trzy OPARy to moje OCki. Dwa kolejne to Sajren stworzona przez Sajren91 z deviantArta. Druga postać to Ian Hannock - bodajże OCek siostry Safari, stworzony właśnie przez nią. Nie jestem pewien jak tutaj wygląda sprawa.Takie pytanie, czyje to są OC ?
A ja właśnie nie przepadam za tym powszechnym stylem, gdzie przeważa ilość jasnego odcienia, zaś średniego i ciemnego jest za mało. Kwestia gustu, a o tych się podobno nie dyskutuje.Włosy pocieniowane na twój sposób, za którym prawdę mówiąc nie przepadam. Jak dla mnie zbyt małe użycie najjaśniejszego odcienia, a zbyt dużo tego średniego.
Nie bardzo rozumiem, co masz na myśli poprzez "zawinięte do góry" xdKolejna sprawa, ręka. Ręce w każdej postaci są takie same, ciągle tak brzydko zawinięte do góry.
Takie miały być w zamierzeniu, więc nie uznaję tego za błąd.Następna rzecz, zbyt duże spodnie, które wyglądają jak worki treningowe albo jakieś butle z tlenem XD
Niekoniecznie. Jeżeli mam chęć na stworzenie nowej pozy, pierw ogarniam ją do "base", a dopiero później tworzę na nim postać - póki co, zależy mi jednak na przedstawieniu ogólnego designu postaci, dlatego korzystam z tego co mam pod ręką.Wydaje mi się jednak, że po pierwsze - zacząłeś chyba lecieć na ilość, bo prace są bardzo schematyczne (prawie cały czas te same, base standy).
Jeżeli chodzi o kwestię kobiet... cóż, taki mam styl. Przynajmniej znacząco różni się od innych... xdPo drugie - kobitki robisz jakieś zbyt masywne. Przynajmniej w przypadku niektórych jakoś to widać. Ten gość z najnowszej dostawy z butlami z tlenem szerokimi spodniami miałby te spodnie fajne, ale gdybyś jakoś je konkretniej pocieniował (zrobił jakieś widoczne fałdy, przy takich szerokich spodniach powinno być ich sporo, chyba że są ostro wykrochmalone xd). Wiem, że trochę to utrudniają te dodatkowe paski na nich, ale nie takie cuda robiłeś
Yoh napisał:
Nie bardzo rozumiem, co masz na myśli poprzez "zawinięte do góry" xdKolejna sprawa, ręka. Ręce w każdej postaci są takie same, ciągle tak brzydko zawinięte do góry.
Forum Tori-girl! ~( •o•)~Yeah! Nasza forumowa ry...ry...
This work was by inspired this:the only thing I don't get is the position, why is he in a diagonal possition?
Ostatnio zmieniony przez Yoh dnia Pon Mar 10, 2014 2:31 am, w całości zmieniany 1 raz
Pozwolenia na tym forum: