Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 6 z 12]

126Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 6 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Pon Kwi 11, 2011 7:49 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Sameyaro znowu pojawił się na polu walki, patrzył na Borysa ze wściekłością, choć sam nie wiedząc czemu, może to przez tą nową formę. Zaciskał pięści, a zęby mu zgrzytały jego kończyny zaczęły nasycać się ogniem dla zwiększenia mocy uderzeń, w końcu Sameyaro nacierał na przeciwnika, okładając go to kopniakami to pięściami, ewentualnie z kolanka bądź łokcia, w razie gdyby chciał zaatakować go cero podobnym atakiem:
łapie go za twarz i albo czeka aż mu to wybuchnie w ustach albo chwyta za twarz i wbija go w ziemię tym samym ciskając w niego płomieniem, następnie cofa się i wzmaga obronę.
W razie gdyby uniknął natarcia i próbował jakiś niebezpiecznych manewrów poprawia obronę i utrzymuje dystans by mieć go na oku.

127Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 6 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Pon Kwi 11, 2011 8:05 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- Cześć KUTASIE!
//może przenieść duży obszar w inne miejsce, np. jakąś wyspę w kosmos//
Nagle w okół Borysa pojawiły się spore skały i jedna po drugiej waliły w niego //nie znaczy to, że są one z tej planety :)//.

128Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 6 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Pon Kwi 11, 2011 10:08 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Po ustawieniu wokół Borysa przeciwnych ładunków elektrycznych, wyłączyłeś aktywowane specjalnie po to wcześniej Clock Up. Kilka Raikōshō przeszyło ciało masywnej istoty dostatecznie wywołując u Was wszystkich wymioty. Tak, to przez zapach wciąż ruszającego się spalonego cielska Borysa. Szybko powrócił do poprzedniego stanu i już miał ruszyć w stronę Viega, kiedy mu przeszkodzono. Rayem w masce pustego pojawił się tuż przed Borysem i wystrzelił mu prosto w twarz Cero. Jego twarz wy.. Nie miał twarzy. Zamiast tego miał jakąś mielonkę, która powoli uformowała po chwili uśmiechniętą twarz.
Viego oraz Maximus, zwymiotowaliście. Kiedy Rayem wykonał technikę Ripper Bodies stało się coś dziwnego. Początkowo technika rozwaliła lewą połowę ciała Borysa, ale chwilę później znowu ją zregenerował. Kiedy przeciwnik chciał zaatakować Rayema, znowu mu przeszkodzono i tym razem był to Sameyaro. Natarł na Borysa uderzając z pięści, łokcia, nóg i tak dalej, dodatkowo nasycając je podczas uderzeń ogniem. Było słychać łamanie kości, ale sam Borys trzymał się stosunkowo nieźle i każde oparzenie szybko regenerował. W pewnym momencie złapał Cię za nogę i wyrzucił na pobliskie drzewo. Ty oczywiście je złamałeś i poleciałeś jeszcze dalej. Tym razem Borys nie zamierzał nigdzie lecieć, popatrzył na wszystkich i planował ruszyć na Maximusa. Zanim mu się to udało wokół niego nagle pojawiło się kilkanaście skał które zaczęły w niego walić. Borys był idiotą i stał jak gdyby nigdy nic kiedy kamienie i skały w niego uderzały. W pewnym momencie naładował w gębie swoją ulubioną cero-podobną technikę i wystrzelił w stronę Maximusa. Odruchowo uniknąłeś, ale nie atakujesz już przeciwnika.

129Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 6 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Wto Kwi 12, 2011 10:46 am

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Twarz Raya wyraźnie sugerowała zniesmaczenie. Nie wymiotował, ale to nie dlatego, że ma silny żołądek, ale dlatego, że nauczył się skupiać głównie na walce, niż przeciwniku.
- Bleeaaah! Paskudztwo. Ale zaraz..!
Ray przypomniał przypomniał sobie, jak zareagował Borys na jego Rozpruwacza.
- Skoro to zadziałało, to może i...
Chłopak wzbił się w powietrze, przybierając formę Hiper Wojownika. Podniósł swoją prawą rękę do góry, a nad dłonią chłopaka pojawiła się tęczowa kulka.
- Potrzebuję chwili, zajmijcie go! - krzyknął do reszty. Ponieważ Borys to dekiel, raczej nie spodziewał się teraz ataku z jego strony. Rayem wzmacnia Stardust Breakera niczym Genki Dame, by osiągnąć lepszy efekt. W razie ataku Borysa, pochłania kulkę i stara się uniknąć ataku ze strony paskudy, a gdy jest już bezpieczny, ponawia ładowanie.

130Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 6 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Wto Kwi 12, 2011 11:31 am

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Arisa przymierzała się do lądowania gdy zobaczyła Borysa. Zatrzymała się na chwilę w powietrzu. Zaraz za nią pojawił się Keisuke.
- Kto to jest?
- Nie wiem, i chyba nie chcę wiedzieć... ale gdzie podział się nasz przeciwnik? Shigeru też jakoś nie widzę. Lądujemy czy chwile popatrzymy?
(Ten tu, też włada nad elektrycznością, i chyba nie on jeden.)
- Przydałoby się im pomóc, ale zaczekajmy na Maxa.
- Dobra, wkroczymy jak tylko przyleci. Bo i tak nie wiemy kto jest po czyjej stronie.

//Zmieniłem kolor wypowiedzi Keisuke na ten gdyż Viego (i od niedawna ja) uznał go za zbyt niewyraźny na takim tle//

131Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 6 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Wto Kwi 12, 2011 11:35 am

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max leciał tak szybko, że przy hamowaniu wpadł na Arise i Keisuke.
-Wybaczcie.
Chłopak rozejrzał się po okolicy.
-Co robimy ?

132Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 6 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Wto Kwi 12, 2011 11:42 am

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Arisa spojrzała na Maxa po czym na chwilę przeniosła wzrok na walkę po czym ponownie skierowała głowę w stronę chłopaka.
- No właśnie na ciebie czekaliśmy. Nie wiemy kto jest po czyjej stronie. Może ty się orientujesz. I czy na pewno powinniśmy się wtrącać. To nie wygląda ciekawie. Wybór należy do ciebie. Nasz przeciwnik i tak uciekł.
Keisuke cały czas przyglądał się walce.

133Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 6 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Wto Kwi 12, 2011 12:13 pm

Michass

Michass
Lieutenant
Lieutenant
Chłopak zły, zrzucił formę ssj i przybrał poziom Dragon Form. Chłopak zaczął w ręce ładować technikę Soul Punisher. Cały czas był skupiony i zwiększał moc techniki. Uważał na Borysa i w razie gdyby ten go zaatakował, próbuje zwinnie unikać ataków nie przerywając ładowania ataku.

134Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 6 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Wto Kwi 12, 2011 12:26 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ray był mile zaskoczony tym, że Michass zna technikę Soul Punisher.
On zna tą technikę? Genialnie! Wystarczy, że zaatakuje tym Borysa, a ja zwiększę efekt jego ataku!
Ray unosząc się w powietrzu, przemieścił się bez przerywania techniki tak, by Michass go widział. Zaczął wykonywać różne gesty wolną ręką, by Michass dał mu jakiś sygnał nim zaatakuje Borysa.
Naturalnie chłopak wciąż jest gotowy na unik, jak w poprzednim poście...

135Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 6 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Wto Kwi 12, 2011 1:37 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Sorry, ludzie, tego nie przewidziałem. Przynajmniej już wiecie, że drugi raz go prądem nie przypalę.
[Będzie więc potrzebny jeden, potężny atak albo wiele silnych w jednym momencie. Skoro dotychczasowe ataki mogły niszczyć jego tkankę... Musimy ją tylko zniszczyć w stu procentach. Hmm... Każda regeneracja, nawet wspomagana mocami boskimi czy demonicznymi, powinna zużywać energię. Jak nie jego własną, to jego "dostawcy".]
Spojrzał w górę.
[Dobrze. Energia się zbiera. Mimo to...]
Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 6 81677084390008433833
//Wiem, że to starsza wersja sprita, ale dla nowej nie zrobiłem jeszcze Enin: Mugenzetsu.//
Poprzez Mugenzetsu uwolnił swoje zasoby energii i zaczął zbierać więcej z uwolnionej wcześniej do otoczenia. Zbiera tyle, ile tylko da radę. Jego plecy zaczynają się rozgrzewać.
- Słuchajcie, gdy dam wam znak, odsuńcie się na więcej niż pięć metrów od niego i ładujcie, ile fabryka dała. Do tego czasu... Mięso trzeba zmiękczyć przed smażeniem.

136Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 6 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Wto Kwi 12, 2011 4:19 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Rayem, po transformacji wybiłeś się w górę i zacząłeś ładować jakąś technikę. Z góry zauważyłeś że reszta wojowników z którymi walczyliście nagle zniknęła podobnie do Yoha, zostawiając jedynie Borysa. Zdziwiło Cię to, ale na chwilę obecną miałeś inne zmartwienia. Rozpocząłeś ładowanie techniki Stardust Breaker podobnie do sposobu ładowania Genki Damy co zaczęło dawać powoli bardzo ciekawe efekty.
Michass nie czekając zbyt długo przeszedł do podobnej strategii co Rayem. Zmieniając formę z SSJ na Dragon Form rozpocząłeś ładowanie techniki Soul Punisher w bezpiecznej odległości od Borysa.
Viego, zebrałeś prawie całą dostępną z otoczenia energię. Chciałeś się pozbyć Borysa jak najszybciej żeby znowu nie doprowadził Cię przypadkiem do wymiotów. Z nim nigdy nic nie wiadomo.

Arise, Keisuke i Max, Wy natomiast poczuliście jako że byliście jedynymi którzy teraz nie walczyli, że energie przeciwników z którymi walczyliście wcześniej zniknęły całkowicie z planety.

137Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 6 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Wto Kwi 12, 2011 4:23 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maxi wytworzył szybko ściany skalne, które uwięziły ręce i nogi Borysa tak, żeby nie mógł się ruszyć. Gdy je rozwali od razu tworzą się nowe i go łapią.
- No to teraz na pewno nas nie zaatakuje. Kurw.! Zapomniałem o jego mordzie! Dobra coś się poradzi.
Gdy Borys wystrzeliwuję promień, Demon tworzy sporych rozmiarów skałę przed promieniem.

138Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 6 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Wto Kwi 12, 2011 4:51 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
//Sory za spam, ale mam pytanie: Co się stało z kolesiem, którego zatrułem na pustyni?//

139Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 6 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Wto Kwi 12, 2011 5:20 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
//I tak jeszcze przy okazji - zostawiłem gdzieś wysoko dwie kule ognia, żeby zbierały energię od słońca... Już mogą się stać moją rozmiarowo największą bronią? Dobrze coś mieć, żeby go jeszcze dobić.//

- Bankai, Nenshōhane. //Tak, przypominam jeszcze raz. Nie jest Shinigami, to nie jest Bankai. Po prostu ten termin został użyty ze względu na jego znaczenie... I podobieństwo do Bankai jego alter-ego, które jest Shinigami.//
Cała zgromadzona energia się zebrała w parę sporych skrzydeł.
- Kurtyna w dół. Hikei!
W promieniu kilku metrów od Borysa z ziemi wystrzelił okrąg płomieni, który sięgnął góra dwóch metrów. Gdy te zaczynały opadać...
- Kasaisenpū!!
Krąg ognia opadł, ale jednocześnie z dużą szybkością z całego wnętrza okręgu wystrzelił w górę wielki strumień ognia, który się utrzymywał długą chwilę i wirował, robiąc się coraz cieńszym ze wzrostem wysokości. Właściwie, już przy samej ziemi się zwężał do góra dwóch metrów średnicy, całą energię kierując dokładnie na Borysa. Skrzydła zniknęły - cała zgromadzona w nich energia poszła na Hikei: Kasaisenpū.
- Zanim się rozwieje, wszyscy, ognia! Rozwalamy każdą jedną molekułę!
[Ładujcie się, małe Kintaiyōkage, ładujcie... Jeśli to nie wystarczy, właśnie wami będę go musiał dobić... Bylebym tylko nie zniszczył tej wyspy, z tego co wiem, tu jest posiadłość Atsuko...]

//Btw, Rayem i Michass, wiecie, że Stardust Breaker i Soul Punisher to dwie nazwy jednego ataku Gogety? xd W sumie nawet w kartach opisaliście ją jednakowo, więc to będzie ciekawe - rzucacie to samo, ale inaczej na to mówicie ;D //

140Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 6 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Wto Kwi 12, 2011 5:31 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
//To, że trzymam go w "więzieniu" nie znaczy, że nie mogę atakować.//
Maximus wytworzył w ręku małą kulkę:
- Atomic Granate!
Chłopak rzucił kulką w Borysa.

141Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 6 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Wto Kwi 12, 2011 6:24 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
//Wiem o tym Viego, ale w mojej wersji Stardust Breaker jest czymś w rodzaju ulepszoną techniką Soul Punisher. Nie chodzi mi tutaj tylko o możliwość poruszania się, jeśli chwyciło się kulkę, ładowanie jak Genki Dame, czy absorbowanie zgromadzonej energii. Jest jeszcze 1 trik, który zamierzam zademonstrować, ale Borys musi dożyć do tego momentu i Michass musi rzucić swoją kulkę jako pierwszy XD //

Co się z tamtymi... A zresztą... Technika ma już chyba dość duża moc. Na dodatek, jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli, to atak powinien go na dobre roznieść od środka... Michass, rzucaj..!
Chłopak wciąż jeszcze ładując swoją technikę, czekał na ruch Michassa.

142Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 6 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Wto Kwi 12, 2011 6:29 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Sameyaro zauważywszy że każdy zamierza zaatakować z większą mocą sam nie zostawał w tyle. Wypowiadał inkantację do hado 91,i jest gotów by zaatakować równocześnie z resztą.

143Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 6 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Wto Kwi 12, 2011 6:44 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Gdy Arisa poczuła, że energia najeźdźców zniknęła.
- Czujecie? Ich moc zniknęła. - powiedziała dziewczyna do osób najbliżej stojących.
- Dobra, nimi zajmiemy się później, zapewne oni przez wir walki tego nie wyczuli. To jak pomożemy im czy nie? Ja zapewne na nic się nie zdam, ale wy...
Keisuke nadal był pod wpływem Rain, na jego ciele ciągle widoczne były żyły.
- Nie mam zamiaru się wtrącać, to ich walka. Wkroczę tylko gdy sytuacja będzie tego wymagać. Max, ty rób jak chcesz.
(Na wszelki wypadek zbiorę trochę energii. Atak, który szykują i tak mało mu zrobi. Jeżeli jednak, to ten i tak przeżyje.)
Dziewczyna stanęła z założonymi rękami i obserwując walkę zbierała energię.

144Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 6 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Wto Kwi 12, 2011 6:50 pm

Michass

Michass
Lieutenant
Lieutenant
Chłopak widząc że Ray cały czas go obserwuje domyślił się o co mu chodzi. Wolną ręką pokazał znak do ataku, po czym sam podleciał szybkim tempem do Borysa i wcisnął mu tęczową kulę w plecy, przelewając jeszcze trochę energii aby wzmocnić już dosyć silny atak. Następnie młodzieniec się cofa i obserwuje co się za chwile zdarzy.

145Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 6 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Wto Kwi 12, 2011 7:01 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Tak!
Na twarzy Raya pojawił się widoczny uśmiech. Był trochę... szalony. Ray chwycił kulkę i szybkim ruchem zleciał na dół, odbił się od ziemi i wpakował Borysowi swoją technikę z przeciwnej strony (w brzuch). Tutaj powinny się zdarzyć pewne czary... Stardust Breaker połączył się z atakiem Michassa w cielsku Borysa, a raczej zaabsorbował technikę. W efekcie technika powinna zwiększyć swoje rozmiary, przypominając tęczowego Rasnegana i powielić swoją moc.
- Żryj i zdychaj. - powiedział tylko przez zęby z szalonym uśmiechem.

//Szczerze mówiąc, sądziłem, że Michass rzuci tą kulkę. Wtedy opis byłby krótszy i prostszy, a efekt w sumie ten sam Oh, oops... //

146Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 6 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Wto Kwi 12, 2011 7:47 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
-Ja bym proponował powrót do domu, oni i tak sobie dadzą radę.
Max odwrócił się i zaczął powoli lecieć w stronę miasta.

147Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 6 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Wto Kwi 12, 2011 7:53 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Dziewczyna nie spoglądając nawet na Maxa uśmiechnęła się ironicznie.
- Tchórz...
Keisuke widząc, że wojownicy atakują Borysa szybko zgromadził energię i wysłał w stronę "potwora" Emerarudo seika. Przeogromna fala uderzeniowa podobna do Kamehamy ruszyła w stronę monstrum.
(Przynajmniej tak trochę pomogę)
Arisa nadal stała z założonymi rękami, nie zwracając zbytnio uwagi na towarzysza.

148Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 6 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Wto Kwi 12, 2011 10:44 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
//Maximus, pewnie kopnie w kalendarz w Bazie..//

Maximus stworzył skalne ściany które skutecznie unieruchomiły Borysa przynajmniej na chwilę. Ten nie wystrzelił z gęby nic.. Raczej się nie ruszał, wyglądał jakby ktoś go wyłączył.
Dzięki Viegowi, Borysa otoczyły płomienie. Nie dostrzegaliście go przez nie, ale wiedzieliście w jakim miejscu się teraz znajduje. Maximus stwarzając Atomic Granate, rzucił nim w przeciwnika. Nastąpiła porządna eksplozja. Sameyaro nie zwlekając nawet chwili postanowił pomóc w walce z Borysem i uderzył od razu z całej mocy, używając Hadō #91: Senjū Kōten Taihō. Nastąpiła jeszcze większa eksplozja, która lekko wszystkich odrzuciła.

Michass stwierdzając że technika jest gotowa pomknął prosto w dym i uderzył o coś. Nie wiedząc co to, wpakował w to Soul Punishera. Kiedy Michass wyskoczył z dymu, Rayem z uśmiechem na twarzy i Stardust Breakerem w ręku, wleciał w niego ponownie. Uderzyłeś w coś twarzą i tak samo jak Michass odruchowo w to walnąłeś. Dym uniemożliwiał Ci nawet sprawdzenie, gdzie żeś trafił. Po chwili dostrzegłeś przed sobą tylko ogromną paszczę i ryk. Ryk ten sprawił że dym się rozstąpił i ukazał Wam coś czego byście się nie spodziewali zobaczyć. Borys z bezmózgiego wojownika zmienił się w Borysa bezmózgą i wielką bestię.
Właściwie, sami nie wiedzieliście co to KU*WA jest.
Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 6 86265241

Keisuke w tym samym czasie wystrzelił w niego falę uderzeniową zbliżoną wyglądem do Kamehameha. Kiedy fala była przy nim, coś Was zaskoczyło. Nie uderzyła w niego, a zwyczajnie się rozpłynęła w powietrzu. Potwór stworzył w paszczy coś na wzór tego czym była wcześniejsza technika Borysa. Tym razem jednak, wystrzelił ją prosto w Viega.
W ostatnim momencie uniknąłeś trafienia, ale bardziej przeraziło Cię to co zauważyłeś. W przeciwieństwie do poprzedniej mocy tej techniki, ta była czymś w postaci tnącej ściany, a nie promienia jak mogłoby się wydawać na pierwszy rzut oka. Ściana ta prawie przecięła całą wyspę, więc przecięcie Ciebie nie byłoby problemem.
Bestia w pewnym momencie zaczęła ryczeć. Ziemia pod nią zaczęła pękać, a niebo na chwilę zrobiło się czerwone. Borys, albo już raczej "to coś" podniosło jedną z rąk i wyrzuciło ją w górę, łapiąc niczego niespodziewającego się Keisuke za szyję. Co ciekawsze, ręka się rozciągnęła. Potwór zbliżył go do siebie i lekko przymrużył oczy. Miał dosyć zabawy.
Wystrzelił prosto w chłopaka promień podobny do Cero w białym kolorze. Następnie wyrzucił nieprzytomnego lub martwego Keisuke kilka metrów dalej. Nie wiecie w jakim jest stanie, bowiem nie jest blisko Was.

Wnioski:
- Keisuke jest nieprzytomny, w najgorszym przypadku martwy.

http://100.000j mocy dla osoby która powie mi czym jest Borys XD!//

149Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 6 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Sro Kwi 13, 2011 5:02 am

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
-Co to kurw@ jest?!- Chłopak stał jak osłupiały widząc monstrum. [Nie dobrze, teraz zapewne stał się jeszcze silniejszy, a już przedtem był w cholerę wytrzymały, cholera... co robić?] Sameyaro nie wiedząc co uczynić czekał na ewentualny atak potwora w pełni gotowości.

// To coś to na pewno ożywione gówno takie na siłę wyciśnięte, ewentualnie coś podobnego do xenomorph'a? Ale ma błony pomiędzy palcami to moze jakaś żaba czy inna syrenka.//

Hehe.. Walka z Borysem była od dłuższego czasu zaplanowana. Jego transformacja.... Również. Mam dokładny opis tego w jaki sposób można go zabić w tej formie. Choć sam wygląd jest improwizowany xD
/Yoh

150Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 6 Empty Re: Wyspa Waroyra - temat ogólny Sro Kwi 13, 2011 10:13 am

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Arisa widząc śmierć przyjaciela ostro wkurzona ruszyła na potwora. Nie zważała uwagi na to co dzieje się dookoła. Była przygotowana na efektowne uniki gdyby Borys atakował łapami. W połowie lotu na jej prawej ręce zmaterializował się mroczny ogień odrobinę przypominający szczypce.
Wyspa Waroyra - temat ogólny - Page 6 71012979313335095399
Była to jej technika Jigoku no kami no te kasai. Wysunęła tę rękę bardziej do tyłu ładując w niej ognistą kulę. Gdy była już wystarczająco blisko potwora uderzyła go ó kulą w głowę. Następnie prawą ręką uderzała jak najmocniej w nos bestii o ile stworzenie to miało nos. Cały czas byłą gotowa na unik. Gdyby atak nastąpił uskoczyłaby kilkanaście metrów do tyłu.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 6 z 12]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

Pozwolenia na tym forum: