Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 3 z 8]

51Jeziora Rakai - temat ogólny - Page 3 Empty Re: Jeziora Rakai - temat ogólny Nie Sie 01, 2010 2:10 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- Ale najpierw...
Ray zrzucił SSJ i położył się szybko na ziemii.
- Drzemka! ^.^
Chłopak zaczął przysypiac.

52Jeziora Rakai - temat ogólny - Page 3 Empty Re: Jeziora Rakai - temat ogólny Nie Sie 01, 2010 2:12 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- Dobra, pokaże Ci dwie przemiany 45% i 65%, przy okazji nazywam się Smoku Ikagawashii Chłopak skupił się...
Jeziora Rakai - temat ogólny - Page 3 79191478190875825793
- Oto 45 %, a teraz...
Jeziora Rakai - temat ogólny - Page 3 17245854430595668169
- Oto 65 %, tylko tyle potrafię, jeżeli chodzi o całkowitą kontrole.

53Jeziora Rakai - temat ogólny - Page 3 Empty Re: Jeziora Rakai - temat ogólny Nie Sie 01, 2010 2:18 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh widząc że Rayem przykłada się do spania, zignorował go i przyglądał się dalej w jezioro.
Nagle wyzwolił z siebie tyle mrocznej energii, że Rayem dosłownie odleciał na najbliższe drzewo.
- Jak.. Chcesz spać.. To nie przy mnie.. - powiedział, było słychać jak się śmieje.

Widząc że Smok zamienia się w Half-Demona, nie zwrócił na niego szczególnej uwagi. Jedynie przewrócił trochę głowę w jego stronę.
- Więc.. On nie chce się poddać.. Hmm.. Daj mu przejąć kontrolę nad sobą.. - powiedział poważnie, demonicznym głosem.

54Jeziora Rakai - temat ogólny - Page 3 Empty Re: Jeziora Rakai - temat ogólny Nie Sie 01, 2010 2:23 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ray "odczepił się" od drzewa.
- I po co tak nerwowo...
Otrzepał ubranie z trocin i spojrzał na Smoka.
- WoW, Super! :D
Po tych krótkich słowach wstał i znowu zmienił się w Super Wojownika.
Jeziora Rakai - temat ogólny - Page 3 Ssjpbf
- Wyglądasz jak koleś z Avatar'a ^.^ - powiedział dla żartu.
- Mam prośbę... Uderz we mnie jakimś potężnym atakiem. Spróbuję go zatrzymać. Jeśli emocje czynią cię SSJ2, to może desperacja również.
Po tych słowach uśmiechnął się pewnie i oddalił trochę od Smoka i Yoh'a.
- Jeśli uda mi się zmienić w SSJ2 będziesz mieć partnera do treningu ;) Chyba, że mi się nie uda, to po wszystkim też mogę z tobą trochę potrenować.
O ile nie przesadzi i przeżyję... ^.^'

55Jeziora Rakai - temat ogólny - Page 3 Empty Re: Jeziora Rakai - temat ogólny Nie Sie 01, 2010 2:36 pm

Halls

Halls
Logia User
Logia User
Reizer patrzył na nich z uśmiechem i powoli leciał na dół. Zamknął oczy.
- Widać że się poznajecie. Popatrzył na nich
- Nie musicie mnie atakować, przedstawię się mam na imię Reizer Ariwara.
- A teraz wasza kolei, żeby się przedstawić.

56Jeziora Rakai - temat ogólny - Page 3 Empty Re: Jeziora Rakai - temat ogólny Nie Sie 01, 2010 2:40 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- Yoh'u, nie moge wyzwolić 100%-towej mocy, ponieważ teraz jestem za słaby. Maksymalnie mogę 85 % Skierował głowę w stronę Raya - Rey, przygotuj się ! To jest jeden z moich silniejszych ataków !
Jeziora Rakai - temat ogólny - Page 3 17822915601544727517
Paszcza smoka poleciała prosta na Rey'a

Smok zignorował Reizer'a.

57Jeziora Rakai - temat ogólny - Page 3 Empty Re: Jeziora Rakai - temat ogólny Nie Sie 01, 2010 2:49 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ray szybko naładował technikę Fali Uderzeniowej. Jednak miała ona minimalną moc, bo wypowiedział błyskawicznie "Kamehameha".
Fala trochę spowalniała smoka, jednak on pochłaniał większość energii.
- Cholera... - wydusił, gdy smok, był już 2 metry od chłopaka.
Mimo, że zwiększył moc nie udało mu się zatrzymać smoka.
Odrzuciło Raya na drugi brzeg jeziora. Miał poharatane ubrania.
- Kurna... Nie udało się... - powiedział ocierając krew z brody.
- Jeszcze raz! - krzyknął wstając.
Zauważył Rizera.
- Ooo! Hej Reizer!
I ponownie popatrzył na Smoka.

58Jeziora Rakai - temat ogólny - Page 3 Empty Re: Jeziora Rakai - temat ogólny Nie Sie 01, 2010 2:56 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- Nazywam się Smok. Powiedział do Raizera. - Ray, bądź gotów teraz wystrzele 50 % mocy, wcześniej to było zaledwie 30 % Wykonał tą samą technikę w kierunku Raya.

59Jeziora Rakai - temat ogólny - Page 3 Empty Re: Jeziora Rakai - temat ogólny Nie Sie 01, 2010 2:58 pm

Halls

Halls
Logia User
Logia User
Reizer uśmiechnął się do nich.
- Co wy tu robicie co ?.
- Kto puści lepszy atak.
Ten koleś jest naprawdę potężny
- Miło mi cię poznać Smoku, ja mam na imię Reizer Ariwara

60Jeziora Rakai - temat ogólny - Page 3 Empty Re: Jeziora Rakai - temat ogólny Nie Sie 01, 2010 3:01 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak spojrzał na lądującego Majina.
[Zbiera się ich tu zdecydowanie za dużo..]
- Przedstawię Ci się.. Jak zajdzie.. Takowa potrzeba.. - powiedział i z powrotem zaczął patrzeć się w wodę. Jakby coś mu w niej nie pasowało.

Spojrzał na atak Smoka.
[Cień.. Ten demon może używać tylko tego. Cholera.. U mnie jest bardziej skomplikowana forma.]
Chłopak wstał i zrobił krok, po czym stanął na wodzie. Mimo wszystko, ona także podlegała śmierci, którą ApocDestroyer chcąc nie chcąc, dysponował. Odpowiednie przyswojenie technik świata, których w tej formie nie mógł używać, pozwoliło mu kontrolować upływ czasu. Każda inna forma, którą Yoh posiadał była odpowiedzialna za zniszczenie i chaos. Oryginalnie, ApocDestroyer mógł panować nad koszmarami, ciemnością i mrokiem. Umiejętności Yoh'a jedynie dolały oliwy do ognia, ale jednocześnie pozwoliły wzmocnić tę formę dla Yoh'a.

W tej formie Yoh więc był w stanie kontrolować śmierć poprzez upływ czasu, wywoływać niewyobrażalnie zniszczenie i chaos, oraz panować nad ciemnością, mrokiem i władać ludzkim koszmarem. Nic gorszego nie mogło istnieć, chyba że 5 innych równie potężnych form, odpowiadających za coś innego.

Woda zaczęła znikać spod jego nóg, zamieniając się w parę. Chłopak swobodnie szedł przed siebie, idąc nie wiadomo gdzie.

61Jeziora Rakai - temat ogólny - Page 3 Empty Re: Jeziora Rakai - temat ogólny Nie Sie 01, 2010 4:26 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maximus i Akinari zbliżyli się do jeziora i zobaczyli kilku znajomych:
- Siema wszystkim. Ten obok mnie to jest Akinari jakby ktoś jeszcze go nie znał.
- Cześć.
Maximus spojrzał na wodę:
- No nie Yoh! Pijesz za dużo wody! A w ogóle z jeziora się nie pije! Dobra lecimy nad rzekę.
Maximus i Akinari polecieli nad Rzekę Kemaha.

62Jeziora Rakai - temat ogólny - Page 3 Empty Re: Jeziora Rakai - temat ogólny Nie Sie 01, 2010 7:10 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu przeleciał nad jeziorami w kilka sekund.

63Jeziora Rakai - temat ogólny - Page 3 Empty Re: Jeziora Rakai - temat ogólny Nie Sie 01, 2010 8:28 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- Dobra! Tym razem się przygotuję.
Nim smok pokonał jezioro, Ray zdołał zwiększyć moc Kamehame.
- Kame..! Hame..! Haaaa!
Chłopak wystrzelił Falę Uderzeniową. W końcu na silniejszy atak, nie można odpowiedzieć takim samym.
Ray trochę się zmagał ze smokiem. Kiedy zaczął go powoli odpychać doszło do eksplozji. Tym razem chłopak poleciał na kilkanaście metrów do góry. Bluzka była, prawie w całości zdarta i nogawki w miejscu klan były całkiem porozrywane.
Chłopak wylądował na ziemi. Jednak nie zrzucił poziomu SSJ.
- Cholera... Tak do niczego nie dojdę...
Podleciał bliżej Reizera i Smoka. Zauważył również, że Yoh powoli się oddala.
- Nic z tego. To nie ma sensu. Prawie odparłem twój atak, ale to siłowanie trwało zbyt długo i wszystko poszło.
Otrzepał ubranie i otarł się z krwi. Następnie wrócił do swojej normalnej postaci.
- Eh... Nie mam już sił. Nie w tym sensie... Po prostu jestem głodny ^.^'
Wtedy zwrócił się do Reizera.
- Hej Reizer. Nie widziałem jeszcze co ty potrafisz. Może jutro mały sparring? - Ray się uśmiechnął.
- Eh... No nic idę coś zjeść i się przespać. Pogadamy jutro. Na razie! - powiedział zwracając się do Reizera i Smoka.
- Hej! Dzięki Yoh! - krzyknął do oddalającego się powoli Yoha.
Po tych słowach odleciał kij wie gdzie.

64Jeziora Rakai - temat ogólny - Page 3 Empty Re: Jeziora Rakai - temat ogólny Nie Sie 01, 2010 8:41 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- Te YOH ! Zaczekaj ! chcesz zobaczyć 100% mocy !! Smok cały czas krzyczał do Yoh'a

65Jeziora Rakai - temat ogólny - Page 3 Empty Re: Jeziora Rakai - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 4:31 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh zatrzymał się nad jeziorem, które cały czas dosłownie pod nim parowało. Odwróciwszy się w stronę Smoka, nic nie można było odczytać z jego twarzy.
- Demon cienia to.. Potężna istota.. Ale nie jest tak potężna jak cała.. Ciemność i mrok.. - powiedział do Smoka, mało zrozumiale. Czy oznaczało to tak czy nie? Nie wiadomo.
Chłopak wzbił się trochę wyżej, wkurzało go już parujące pod nim jeziorko.
- Pokaż.. - powiedział unosząc się w powietrzu.
Sam nie pokazał nawet 1% swojej mocy, więc to byłaby dobra okazja by nie skrzywdzić przyjaciela, a wręcz mu pomóc z demonem w sobie.

Yoh przyglądał się na Smoka.

66Jeziora Rakai - temat ogólny - Page 3 Empty Re: Jeziora Rakai - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 8:41 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak nagle poczuł że niedaleko czuć jakąś mroczną energię. Co prawda, wcześniej też ją czuł, jednak nie była tak blisko jak teraz.
- Leć.. Za mną.. - powiedział do Smoka, po czym powoli poleciał na równiny.

67Jeziora Rakai - temat ogólny - Page 3 Empty Re: Jeziora Rakai - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 9:14 am

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- Dobra jak sobie chcesz. Poleciał za Yohem.

68Jeziora Rakai - temat ogólny - Page 3 Empty Re: Jeziora Rakai - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 9:32 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Jestem już niedaleko.. - powiedział i zmniejszył tak swoją energię że była nie wyczuwalna.Zleciał i dalej biegł.

69Jeziora Rakai - temat ogólny - Page 3 Empty Re: Jeziora Rakai - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 10:21 am

NPC

NPC
NPC
NPC
Ayano przyleciała nad jeziora i usiadła na brzegu przy jednym z nich. Zaczęła rozmyślać o propozycjach trójki młodzieńców. Mimo wszystko, nie miała się gdzie podziać, a prawdy też nie wypadało im mówić.

Siedziała więc i myślała nad wieloma sprawami.

70Jeziora Rakai - temat ogólny - Page 3 Empty Re: Jeziora Rakai - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 10:23 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu jako ptak zawisnął w powietrzu nad Ayano ciągle nie zdradzając swojej pozycji
[Wygląda na smutną..]

71Jeziora Rakai - temat ogólny - Page 3 Empty Re: Jeziora Rakai - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 10:26 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak przeleciał obok lodowego ptaszyska, lądując obok dziewczyny.
- Ketsu, złaź! - krzyknął w górę i usiadł obok Ayano.

Popatrzył w wodę.
- Jeżeli Cię to pociesza.. Przeszedłem przez gorsze męki niż Ty. - powiedział do dziewczyny, przyglądając się swojemu odbiciu w wodzie jeziorka.
- Niestety, nie opowiem Ci całej mojej historii. A przynajmniej nie przy tym ptaku.. - pokazał na Ketsa i zaczął się uśmiechać.

72Jeziora Rakai - temat ogólny - Page 3 Empty Re: Jeziora Rakai - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 10:27 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu zleciał w formie pięknego ptaka i stanął przy Ayano//ciągle w formie ptaka ofc.//
Nie wstydź się nas - powiedział
Jeśli potrzebujesz pomocy - tylko powiedz.

73Jeziora Rakai - temat ogólny - Page 3 Empty Re: Jeziora Rakai - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 10:29 am

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Smok wyszedł z mrocznego portalu - SIEMA !! Nie musisz się mnie bać... i nie patrz na mnie jak na zboczeńca, nie chce Ci zrobić krzywdy.

74Jeziora Rakai - temat ogólny - Page 3 Empty Re: Jeziora Rakai - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 10:33 am

NPC

NPC
NPC
NPC
Dziewczyna spojrzała na Was wszystkich.
- Nie.. Nie potrzebuję pomocy.. - powiedziała.

Ayano spojrzała na Yoh'a.
- Gorsze męki? Nie żartuj sobie ze mnie.. Uciekłam z laboratorium na pewnej małej wyspie. Przez kilka miesięcy wbijali we mnie igły, ranili na rękach i nogach by sprawdzać inne rzeczy.. Nikt tego nie przechodził.. - powiedziała do chłopaka i zaczęła płakać.

Dziewczyna widząc Smoka wychodzącego z dziwnego, ciemnego portalu, spojrzała na niego przez chwilę i znowu odwróciła wzrok w stronę jeziora.
- Władasz cieniem? - zapytała Smoka, ocierając łzy.

75Jeziora Rakai - temat ogólny - Page 3 Empty Re: Jeziora Rakai - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 10:35 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu wrócił do swojej postaci i zapytał :
Gdzie znajduję się ta wyspa ?

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 3 z 8]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Pozwolenia na tym forum: