Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 7 z 10]

151Biuro nieruchomości - Page 7 Empty Re: Biuro nieruchomości Sro Lip 14, 2010 4:42 pm

Krychu269

Krychu269
Paramecia User
Paramecia User
Shane wszedł do biura nieruchomości
[O.o Jakiś nowy chłopak w mieście przywitam go]
-Siemasz nieznajomy!-krzyknął do nieznanego chłopaka

-Przepraszam zna pan jakieś miejsca dobre na polowania?-zwrócił się do właściciela biura

152Biuro nieruchomości - Page 7 Empty Re: Biuro nieruchomości Pią Lip 16, 2010 3:46 pm

Krychu269

Krychu269
Paramecia User
Paramecia User
Krychu wyszedł z biuro
[Hmmmmmm...Wyczułem energię tego gościa który umię przywołać stwora idę do niego]
Shane udał się na ulicę sweet

153Biuro nieruchomości - Page 7 Empty Re: Biuro nieruchomości Nie Lip 25, 2010 11:25 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu zniszczył lodową rybę i ułożył w hangarze drzewa..
No, zrobione - powiedział
Co teraz ?

154Biuro nieruchomości - Page 7 Empty Re: Biuro nieruchomości Pon Lip 26, 2010 11:01 am

NPC

NPC
NPC
NPC
- Dz..Dziękuję. W związku z ostatnimi wydarzeniami, trudniej będzie nam zbudować dla Pana szybko dom, ale myślę że.. - przerwał i wyciągnął jakąś listę.
- Tak, do środy, maksymalnie czwartku, dom powinien być gotowy. Proszę więc cierpliwie poczekać. - powiedział do chłopaka.

155Biuro nieruchomości - Page 7 Empty Re: Biuro nieruchomości Pon Lip 26, 2010 11:08 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Jak można chciałbym dom w cichym miejscu, ładnym ale cichym

156Biuro nieruchomości - Page 7 Empty Re: Biuro nieruchomości Pon Lip 26, 2010 2:10 pm

Krychu269

Krychu269
Paramecia User
Paramecia User
Shane wszedł do biura
-Witam.Ja w sprawie domu nie można by byłoby zbudować dodatkowo w nim sali treningowej?-Zwrócił się Shane do szefa biura

157Biuro nieruchomości - Page 7 Empty Re: Biuro nieruchomości Pon Lip 26, 2010 2:19 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- Zobaczę co da się zrobić. - powiedział do Ketsa.
Spojrzał na nowo przybyłego chłopaka.
- Niestety, nie budujemy w domach sal treningowych i niema możliwości dobudowania. Sam Pan może sobie zrobić z domu salę treningową, jeżeli Pan chce. My budujemy jedynie domy. Tak więc, przepraszam, ale niema takiej możliwości. - odpowiedział na pytanie Shane'a.

158Biuro nieruchomości - Page 7 Empty Re: Biuro nieruchomości Pon Lip 26, 2010 2:25 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Żegnam, wrócę tutaj w czwartek - po tych słowach Ketsu wyszedł z budynku

159Biuro nieruchomości - Page 7 Empty Re: Biuro nieruchomości Sro Lip 28, 2010 9:34 pm

Cineg

Cineg
Zoan User
Zoan User
Cineg przyszedł wraz z Kochiyo.
-Cineg Onitenshi. Zdaje się, że zamawiałem dom jakiś czas temu. Jest gotowy?

160Biuro nieruchomości - Page 7 Empty Re: Biuro nieruchomości Sro Lip 28, 2010 10:33 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
//Emm... Nie byłeś w tym domu, ale on dawien, dawna stoi xD
https://anrevosprites.forumpl.net/mieszkania-f94/panoramio-19-t1594.htm
//

- Pański dom od dawna stoi. Nie wiedział Pan? - powiedział zdziwiony pracownik biura.

161Biuro nieruchomości - Page 7 Empty Re: Biuro nieruchomości Sro Lip 28, 2010 10:57 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ray wszedł do biura.
- Dzień dobry! - przywitał się grzecznie wchodząc.
Widzę, że będę musiał poczekać na swoją kolej...
- Dzień dobry. - zawrócił się do pary rozmawiającej z pracownikiem biura.

162Biuro nieruchomości - Page 7 Empty Re: Biuro nieruchomości Sro Lip 28, 2010 11:07 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Pracownik zobaczył nowego klienta.
- Ahh! Witam! - powiedział uśmiechnięty i zadowolony z tylu klientów.
- Proszę! Niech Pan chwilę poczeka i zaraz też Pana obsłużę. - dodał.

163Biuro nieruchomości - Page 7 Empty Re: Biuro nieruchomości Czw Lip 29, 2010 9:02 am

Cineg

Cineg
Zoan User
Zoan User
-No, dobrze. Dziekuję...

I wyszli.

164Biuro nieruchomości - Page 7 Empty Re: Biuro nieruchomości Czw Lip 29, 2010 10:09 am

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ray podszedł do pracownika biura.
- Chciałbym załatwić sobie jakieś mieszkanie lub najlepiej dom. Czy dało by się coś zrobić?

165Biuro nieruchomości - Page 7 Empty Re: Biuro nieruchomości Czw Lip 29, 2010 6:02 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- Zbudujemy panu dom, oczywiście. Jednak, musi Pan dostarczyć nam cztery pnie drzew. Myślę że Las Selvas będzie odpowiednim miejscem, by te pnie zdobyć. Gdy już Pan je przyniesie, proszę się zgłosić tutaj, a pnie zanieść do garażu obok. - powiedział uśmiechnięty pracownik biura.
- O imię i nazwisko oraz o inne dane osobowe poproszę jak już Pan dostarczy pnie. - dodał.

166Biuro nieruchomości - Page 7 Empty Re: Biuro nieruchomości Czw Lip 29, 2010 6:08 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
SUPER! ^.^ Będę miał własny dom :) Jedyne co muszę zrobić, to dostarczyć 4 pnie drzew.
- Świetnie! W takim razie powinienem za nie długo wrócić. Las Selvas to ten największy las na północny wchód stąd prawda? To nie powinno zająć mi aż tak długo...
Po tych słowach Rayem wyszedł z biura.

167Biuro nieruchomości - Page 7 Empty Re: Biuro nieruchomości Czw Lip 29, 2010 7:14 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ray wiedząc, gdzie jest biuro nieruchomości przyleciał od razu do niego.
Skierował się do garażu obok budynku i pozostawił w nim 4 dość pokaźne pnie drzew.
Następnie wszedł do biura.
- Dzień dobry! - zwrócił się do pracownika.
- Te 4 kłody, które miałem dostarczyć już są w magazynie.
- Co teraz? - uśmiechnął się i czekał na odpowiedź pracownika.

168Biuro nieruchomości - Page 7 Empty Re: Biuro nieruchomości Czw Lip 29, 2010 7:31 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- Imię i nazwisko, oraz wiek. Proszę mi podać te dane, a później może pan iść. Dom będzie gotowy za 2 do 3 dni. - powiedział.

169Biuro nieruchomości - Page 7 Empty Re: Biuro nieruchomości Czw Lip 29, 2010 7:35 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- Nazywam się Uruka Raymond. Mam 15 lat.
- Skoro to wszystko, to już nie przeszkadzam. Do widzenia.
Po tych słowach chłopak wyszedł.

170Biuro nieruchomości - Page 7 Empty Re: Biuro nieruchomości Czw Lip 29, 2010 7:48 pm

Halls

Halls
Logia User
Logia User
Reizer powoli podchodzi do Biura nie ruchomości, wchodzi do środka.
- Dzień Dobry. krzyknął do pracownika
- Czy tu mogę poszukać jakiegoś mieszkania ?. powiedział

171Biuro nieruchomości - Page 7 Empty Re: Biuro nieruchomości Czw Lip 29, 2010 7:57 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- Proszę przynieść jak ten młodzieniec który wyszedł, cztery pniaki drzew. Następnie niech wstawi je Pan do garażu i przyjdzie się tu zameldować. - powiedział pracownik.

172Biuro nieruchomości - Page 7 Empty Re: Biuro nieruchomości Czw Lip 29, 2010 8:05 pm

Halls

Halls
Logia User
Logia User
- Dobrze, Do widzenia
Potem Reizer wychodzi z biura Nieruchomości.

173Biuro nieruchomości - Page 7 Empty Re: Biuro nieruchomości Czw Lip 29, 2010 8:19 pm

Halls

Halls
Logia User
Logia User
Reizer przyleciał do Biura Nieruchomości.
- Dzień dobry, przyniosłem te 4 pniaki jak pan kazał i zostawiłem je w garażu. Powiedział do pracownika.
- I teraz mam czekać na mieszkanie tak ?.

174Biuro nieruchomości - Page 7 Empty Re: Biuro nieruchomości Czw Lip 29, 2010 8:47 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- Jeszcze pańskie imię i nazwisko oraz wiek. Tak, teraz musi pan tylko poczekać. Do końca tygodnia powinien Pan mieć swój dom. - powiedział zadowolony dzisiejszym ruchem.

175Biuro nieruchomości - Page 7 Empty Re: Biuro nieruchomości Czw Lip 29, 2010 8:51 pm

Halls

Halls
Logia User
Logia User
- Reizer Ariwara mam 19 lat. Dobrze poczekam, dziękuje i dobranoc.
Reizer wychodzi.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 7 z 10]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Pozwolenia na tym forum: