Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 2 z 10]

26Biuro nieruchomości - Page 2 Empty Re: Biuro nieruchomości Nie Cze 13, 2010 1:24 pm

Krychu269

Krychu269
Paramecia User
Paramecia User
[A tego co tu przywiało?!Ten dzień robi się coraz dziwniejszy i jeszcze o kogoś pyta]

-ja nikogo takiego nie widziałem a ty właściwie to kto?-Odpowiedział Shane na pytanie kolejnego klienta

27Biuro nieruchomości - Page 2 Empty Re: Biuro nieruchomości Nie Cze 13, 2010 1:33 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Zdziwiony, nagle patrzy na nieznajomego koło drzwi.
A tego skąd przywiało- pomyślał.
-Witam, był tutaj taki jeden kupował mieszkanie, i leciał do Lasu Selvas. Odpowiedział na pytanie. -Ale właściwie po co tobie te informacje?

Nagle, kończąc rozmowę z nieznajomym, zwrócił się do aktualnego klienta.
-Chwilkę, już zapisuję. -Shane Kokyuritoshi, lat 18. Mówił do siebie pod nosem zapisując informacje do formularza.
-To wszystko, do zobaczenia! Odpowiedział podając rękę i żegnając się.

28Biuro nieruchomości - Page 2 Empty Re: Biuro nieruchomości Nie Cze 13, 2010 1:34 pm

Krychu269

Krychu269
Paramecia User
Paramecia User
Shane wyszedł z budynku

29Biuro nieruchomości - Page 2 Empty Re: Biuro nieruchomości Nie Cze 13, 2010 1:41 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
[Głupek, nawet do widzenia nie umie powiedzieć]- pomyślał.

30Biuro nieruchomości - Page 2 Empty Re: Biuro nieruchomości Nie Cze 13, 2010 2:07 pm

Hesher

Hesher
Zasłużony
Zasłużony
- Informacje potrzebne mi po to by tą osobę znaleźć [idioto] - powiedział i pomyślał. - dzięki za informacje, idę go poszukać.

31Biuro nieruchomości - Page 2 Empty Re: Biuro nieruchomości Pon Cze 14, 2010 2:54 pm

Krychu269

Krychu269
Paramecia User
Paramecia User
Przy wejściu pojawia się niebieska sylwetka Mężczyzny i 5 pni drzew po chwili sylwetki są normalne to Shane i jego 5 pni drzew.Shane wchodzi do biura ciągnąc 5 pni drzew

[huh ta teleportacja mnie bardzo zmęczyła dobrze że będe miał już jakiś dom]

-Przepraszam mam te pnie tylko o jeden za dużo-Shane mówi zmęczony do właściciela

32Biuro nieruchomości - Page 2 Empty Re: Biuro nieruchomości Pon Cze 14, 2010 4:59 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Sprzedawca, siedząc przy komputerze zobacząc Shane'a, wstał i powiedział.
-O, dzień dobry Shane. Powiedział miło. -Jak dobrze że już jesteś, chwilka muszę to udokumentować. Wyciąga z szuflady formularz Shane'a, i zaznacza że przyniósł drzewa.
-Pnie proszę położyć do naszego garażu, na zewnątrz sklepu. Nakazał sprzedawca.
-Pańskie mieszkanie będzie gotowe w środę, szesnastego. Wyjaśnił. -Ponieważ trochę trwa budowa. Dokończył.

http://16.06, twoje mieszkanko będzie już gotowe w dziale Mieszkania//

33Biuro nieruchomości - Page 2 Empty Re: Biuro nieruchomości Pon Cze 14, 2010 5:44 pm

Wzol

Wzol
Paramecia User
Paramecia User
-Witam. Chciałbym się dowiedzieć, w jaki sposób mogę wejść w posiadanie jakiegoś mieszkania? Zależało by mi na domku z dużym pokojem i małą kuchnią i łazienką. - powiedział to ze swoim uśmieszkiem i nienaganną kulturą.
[Całkiem tu przytulnie w tym mieście, może i domki są fajne]

34Biuro nieruchomości - Page 2 Empty Re: Biuro nieruchomości Pon Cze 14, 2010 6:05 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Mile zaskoczony, tygodniowym ruchem w sklepie przywitał się.
-Dzień dobry, widzę że pana wymagania są konkretne. Uśmiechnął się. -Tym lepiej dla mnie.
-Nasze biuro oferuje usługi sprzedaży mieszkań w okolicy za dostarczenie nam surowców. Potworzył.
-Na budowę średniego domu, potrzebne są 4 pnie. Przedstawił całą sytuacje.
-Jednak aktualnie mamy sporo zamówień, i zanim wybudujemy panu mieszkanie to musiałby pan trochę poczekać. Zaznaczył.
-Ale na stanie mamy jedno wolne mieszkanko, nie musiałbyś czekać zanim wybudują ale za to trzeba było dopłacić nie czterema a ośmioma pniami drzew.
-Więc jeżeli panu zależy na czasie, to polecam tę opcje. -Jednak jeżeli może pan czekać, to proponuje aby pan wrócił się za parę dni gdy już parę zamówień wykonamy.

35Biuro nieruchomości - Page 2 Empty Re: Biuro nieruchomości Pon Cze 14, 2010 6:31 pm

Wzol

Wzol
Paramecia User
Paramecia User
- Tak, przyniosę panu te osiem pni. Wie pan chciałbym się szybko zadomowić, bo zmęczony jestem po długiej podróży. - odpowiedział sprzedawcy
[8 pni ? Jak ZUS...]
Po czym udał się w stronę lasu Selvas.

36Biuro nieruchomości - Page 2 Empty Re: Biuro nieruchomości Pon Cze 14, 2010 7:15 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
Entering the building, and facing the desk(?), Tendou calmly asks
-if I may, please, I would like to ask for a house. If there is, any left.

37Biuro nieruchomości - Page 2 Empty Re: Biuro nieruchomości Pon Cze 14, 2010 7:28 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
//As NPC we will write in Polish no mather what. You have to deal with it.//

- Ostatni wolny domek właśnie sobie zarezerwował ten, który wyszedł chwilę temu. Jeśli chcesz, żebyśmy wybudowali nowy, musisz przynieść 4 pnie. Jeśli się zgadzasz, podaj swoje imię i nazwisko.

38Biuro nieruchomości - Page 2 Empty Re: Biuro nieruchomości Pon Cze 14, 2010 7:42 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
//I don't mind//
-My name is Tendou, Souji. And, do you require full trees, then?

39Biuro nieruchomości - Page 2 Empty Re: Biuro nieruchomości Pon Cze 14, 2010 10:40 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Sprzedawca zapisuję, dane w formularzu.
-Wystarczy sam pień drzewa. Odparł.

Ostatnio zmieniony przez NPC dnia Pon Cze 14, 2010 10:46 pm, w całości zmieniany 1 raz

40Biuro nieruchomości - Page 2 Empty Re: Biuro nieruchomości Pon Cze 14, 2010 10:45 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Po dłuższej chwili, sprzedawca oglądał okolice zza okna. Z daleka widział, trójkę idącą w jego stronę. Po dłuższej chwili namysłu, zaczął podejrzewać że to jego klienci idą do niego z pniami drzew. Patrząc na nich, szukał czy ktoś gdzieś trzyma pnie, niestety nie mógł nic znaleźć ale obok nich leciała dziwna chmura, przypominająca jakiś transport.
[Co to jest? Oby nie zmienili swoich zamiarów i zaczęli niszczyć miasta, ta chmura wygląda podejrzanie.] -pomyślał, uświadamiając sobie w jaki sposób na jakimś puchu utrzymują się pnie i oczekując aż dojdą pod sklep.

41Biuro nieruchomości - Page 2 Empty Re: Biuro nieruchomości Wto Cze 15, 2010 10:56 am

Krychu269

Krychu269
Paramecia User
Paramecia User
[trochę budowa domku zajmie]

-Dziękuje za informacje-powiedział Shane

42Biuro nieruchomości - Page 2 Empty Re: Biuro nieruchomości Wto Cze 15, 2010 11:32 am

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
-That sir, is quite a heavy requiment you have there, and I doublt ANYONE would lift that, can I get a car to carry the Trees?

43Biuro nieruchomości - Page 2 Empty Re: Biuro nieruchomości Wto Cze 15, 2010 12:32 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak wchodzi do środka.
- Emm.. Witam. Mam nadzieję że nie przeszkadzam..? - rzekł Yoh, jednocześnie pytając.
- Przed biurem stoi 12 pniaków na trzy domy. Ja jestem Yoh Atsuko, a tych dwóch za mną zaraz się zapewne przedstawi. Kiedy mam przyjść po klucze do domu i gdzie odłożyć pniaki? Chyba nie będą blokować ruchu na ulicy, prawda? - powiedział uśmiechnięty Yoh, przy okazji drapiąc się z tyłu głowy.
Biuro nieruchomości - Page 2 20725700
Lekkie zakłopotanie.

44Biuro nieruchomości - Page 2 Empty Re: Biuro nieruchomości Wto Cze 15, 2010 12:33 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Viego wchodzi zaraz za Yohem.
- Viego Taimatsu, trzeci to Cineg Onitenshi, zaraz wejdzie. To co z tym całym drewnem?

45Biuro nieruchomości - Page 2 Empty Re: Biuro nieruchomości Wto Cze 15, 2010 1:00 pm

Cineg

Cineg
Zoan User
Zoan User
-Jestem. 12 pni przed budynkiem. Wnieść to, czy zostawić? -powiedział z lekkim zakłopotaniem, po czym podszedł do Yoha.
- Pytałeś, czy wiem coś o tych technikach. Cóż, będąc szczerym natknąłem się kiedyś na to w jakiejś książce... prawdopodobnie... - wyszeptał.

46Biuro nieruchomości - Page 2 Empty Re: Biuro nieruchomości Wto Cze 15, 2010 1:03 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Stojąc prosto, jedynie szeptał do Cinega.
- Tak..? A czegoś ciekawego się dowiedziałeś? Czegokolwiek? Jakieś odmiany techniki czy coś? - pytał cicho, stojącego obok Cinega, czekając w międzyczasie na odpowiedź pracownika biura.

47Biuro nieruchomości - Page 2 Empty Re: Biuro nieruchomości Wto Cze 15, 2010 1:12 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Sprzedawca wstał z wrażenia, nagle jego wzrok objął 3 jego klientów ale po chwili znów wrocił do aktualnego zakupu.
Zwrócił się do Tendou i powiedział.
-Wymagania są dość wysokie, ale to tylko drzewa więc myślę że się opłaca panu. Powiedział aby uspokoić klienta.
-Niestety transport zostaje w pana rękach, jedynie możemy pożyczyć taczkę*. Powiedział współczując klientowi.

//taczkę*-barrow//

48Biuro nieruchomości - Page 2 Empty Re: Biuro nieruchomości Wto Cze 15, 2010 1:13 pm

Cineg

Cineg
Zoan User
Zoan User
-Cóż, za dużo tam nie pisało. Jedynie, mogę powiedzieć, że najwyraźniej ten, kto napisał ten artykuł, musiał to umieć. Zgadzało się to ze wszystkim, o czym mówiliście, a nawet wspominał, że w każdym świecie jest strażnik, pilnujący tego portalu... czy coś w tym stylu. Czytałem to dawno temu. W każdym razie, to wszystko. - wyszeptał do Yoha.

49Biuro nieruchomości - Page 2 Empty Re: Biuro nieruchomości Wto Cze 15, 2010 1:18 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Ciekawe.. Muszę odnaleźć ten artykuł, wydaje się on całkiem ciekawy z tego co mówisz.. - rzekł cicho do Cinega.
- 'Door of The World'.. 'Za Warudo'.. Bardzo tajemnicze, aczkolwiek ciekawe techniki w których jestem posiadaniu. - powiedział znowu, cicho do Cinega.
[Czy on nas obsłuży?]

50Biuro nieruchomości - Page 2 Empty Re: Biuro nieruchomości Wto Cze 15, 2010 1:20 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Następnie wzrok skierował na niedawno przybyłą trójkę.
-Oo, witam panów! Jestem pod wrażeniem, że zdołaliście to udźwignąć. -Dużo miałem klientów ale nie wielu się udało tutaj dotrzeć z pniami. Wielce zaskoczony, powiedział.
-Chwilkę tylko to udokumentuje. Wyciąga stertę, formularzy bierze długopis w rękę i zaczyna pisać aby zakończyć transakcje.
- Viego Taimatsu.. Cineg.. Yoh Atsuk.. Mruczał pod nosem i zapisywał.
Następnie wstał, podszedł do drzwi i skierował wzrok na pnie.
-Okej, panowie pnie możecie przenieść do garażu tutaj obok. Skierował palcem, wskazując przed sklepem mały kontener.
-Ulica.. Mamy wolną do budowy ulicę Panoramio. Jest to raczej spokojna okolica i tam nasi robotnicy wybudują wam mieszkania. Wytłumaczył.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 2 z 10]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Pozwolenia na tym forum: