Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 8 z 10]

176Biuro nieruchomości - Page 8 Empty Re: Biuro nieruchomości Sro Sie 04, 2010 11:43 am

Diwan

Diwan
Zbanowany
Zbanowany
- Dziendobry krzyknął
- Szukam jakiegoś mieszkania

177Biuro nieruchomości - Page 8 Empty Re: Biuro nieruchomości Pią Sie 06, 2010 1:01 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Pracownik widząc nowego klienta, odrazu się uśmiechnął. Ostatnio w mieście wiele się działo, więc pojawienie się jakiegokolwiek klienta w Biurze było dobrym wynikiem.
- Słucham? Mieszkanie? Musi nam Pan dostarczyć 4 pnie drzew z lasu Setrips. W zamian zbudujemy dla Pana dom. Pnie niech Pan włoży po przyniesieniu do garażu obok. - powiedział.

178Biuro nieruchomości - Page 8 Empty Re: Biuro nieruchomości Pią Sie 06, 2010 5:13 pm

Diwan

Diwan
Zbanowany
Zbanowany
- Dobrze. Szczęśliwie przytaknął i poszedł po pnie.

179Biuro nieruchomości - Page 8 Empty Re: Biuro nieruchomości Sob Sie 07, 2010 9:04 am

Diwan

Diwan
Zbanowany
Zbanowany
Diwan przylatuje do miasta i od razu wstępuje do Biura Nieruchomości
- Halooo. krzyknął
Gdzie ten doradca?
- Mam ze sobą 4 pnie!

180Biuro nieruchomości - Page 8 Empty Re: Biuro nieruchomości Nie Sie 08, 2010 12:30 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Toshi wszedł do biura, rozejrzał się poczym podszedł do lady i zadzwonił dzwonkiem.
-Halo, jest tu kto ?

181Biuro nieruchomości - Page 8 Empty Re: Biuro nieruchomości Nie Sie 08, 2010 3:06 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Mikidius wszedł do budynku z napisem "Biuro Nieruchomości".
Widząc człowieka powiedział pod nosem.
Znowu kolejka.....Usiadł na podłodze i zamknął oczy i czekał na swoją kolej.

182Biuro nieruchomości - Page 8 Empty Re: Biuro nieruchomości Nie Sie 08, 2010 3:08 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Mężczyzna pośpiesznie podszedł do lady.
- Ahh! Przepraszam. - powiedział i starał się jakoś wytłumaczyć. Po chwili, zaczął być poważniejszy, jak na takiego biurowca przystało.
- Dziękuję za pnie. Do środy pański dom powinien być gotowy. Niech Pan mi jeszcze poda imię, nazwisko i wiek i może Pan już iść. - powiedział do Diwana.
- Hmm.. Witam. Jeżeli chce Pan dom, musi pan iść do lasu Setrips i dostarczyć nam cztery pnie drzew, jak ten pan obok. - wskazał na Diwana.
- Resztę załatwimy kiedy pnie będą w garażu. - dodał.
- To samo pan! - krzyknął do siedzącego na podłodze chłopaka.
- Jeżeli chce pan dom, niech pan idzie z nim do lasu Setrips i przynieście po 4 pnie drzew od osoby. - powiedział do Mikidiusa.

183Biuro nieruchomości - Page 8 Empty Re: Biuro nieruchomości Nie Sie 08, 2010 3:11 pm

Diwan

Diwan
Zbanowany
Zbanowany
-Dziękuje. powiedział z uśmiechem.
-Moje dane to, Diwan Teppich 23 lata.

184Biuro nieruchomości - Page 8 Empty Re: Biuro nieruchomości Nie Sie 08, 2010 3:12 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Mikidius sie usmiechnął
Pnie?Hehe to będzie łatwe.Niedługo wróce.
(W tych stronach chyba drewno cenią bardziej niż złoto.)
Mikidius wstał i wybiegł z budynku.
Odbił sie od ziemi i poleciał w strone lasu Selvas.

185Biuro nieruchomości - Page 8 Empty Re: Biuro nieruchomości Nie Sie 08, 2010 3:27 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Mikidius po kilku minutach od kiedy wyszedł pojawił sie ponownie w drzwiach.
Uśmiechnął sie i podszedł do lady mówiąc
-Mam se soba 4 pnie.Czy teraz dostane dom?
Połozył pnie na podłodze i patrzył na sprzedawce.

186Biuro nieruchomości - Page 8 Empty Re: Biuro nieruchomości Nie Sie 08, 2010 7:11 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Wyszedł z budynku i zniknął.

187Biuro nieruchomości - Page 8 Empty Re: Biuro nieruchomości Nie Sie 08, 2010 7:24 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Pojawił się przed budynkiem poczym położył drzewa do garażu.
Wszedł do budynku i powiedział:
-Położyłem drzewa w garażu, a jeśli chodzi o moje dane to Toshi Akamura wiek 16 lat

188Biuro nieruchomości - Page 8 Empty Re: Biuro nieruchomości Pon Sie 09, 2010 11:06 am

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Mikidius na skraju sił zobaczył formularz.
Dobra wypełnie go i wezme te pnie do garazu jak tamten gość
Mikidius wypełnił formularz i krzyknął:
Pnie położe w garażu i wpadne niedługo zapytac kiedy będe miał dom
Poczym wyszedł położył pnie i poleciał gdzies poza miasto.

189Biuro nieruchomości - Page 8 Empty Re: Biuro nieruchomości Sro Sie 11, 2010 11:41 am

Halls

Halls
Logia User
Logia User
Reizer przyleciał do Biura
- Dzień Dobry..
- Czy pańscy ludzie mogli by mi naprawić dom ?.

190Biuro nieruchomości - Page 8 Empty Re: Biuro nieruchomości Sro Sie 11, 2010 3:01 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- Cóż.. Kogoś tam wyślemy. Proszę się nie martwić. - powiedział pracownik i zadzwonił gdzieś. Po chwili odłożył słuchawkę.
- Już jadą. - powiedział uśmiechnięty.

191Biuro nieruchomości - Page 8 Empty Re: Biuro nieruchomości Czw Sie 12, 2010 3:57 pm

Halls

Halls
Logia User
Logia User
- Dziękuje bardzo.
Po chwili Reizer wyszedł.

192Biuro nieruchomości - Page 8 Empty Re: Biuro nieruchomości Wto Sie 31, 2010 2:58 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max wchodzi do budynku. Podchodzi do okienka.
-yyy dzień dobry... ja emm chciałem... eee... domek dla 3 osób. Trzeba coś wypełniać ?
(rany, nie lubię takich miejsc)

193Biuro nieruchomości - Page 8 Empty Re: Biuro nieruchomości Wto Sie 31, 2010 6:37 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- Witam szanownego klienta.. Większy dom dla trzech osób? Proszę mi dostarczyć kilka pni (6) z Lasu Selvas. Wszystko załatwimy gdy pnie będą już w garażu. - powiedział z uśmiechem na twarzy, widocznie zadowolony z nowego klienta.

194Biuro nieruchomości - Page 8 Empty Re: Biuro nieruchomości Wto Sie 31, 2010 6:57 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak nagle pojawił się w biurze z zerową energią. Ogólnie, osoby które go nie znały dość dobrze powiedziałyby że to jakaś ofiara losu z techniką teleportacji.
- Witam. Chciałem się jedynie zapytać czy przebudowę domu na większy mam wykonać na własną rękę czy po prostu dostarczyć dodatkowe materiały, a resztą zajmą się odpowiedni ludzie. - rzekł i czekał na odpowiedź.

195Biuro nieruchomości - Page 8 Empty Re: Biuro nieruchomości Wto Sie 31, 2010 6:58 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
-Dziękuję... eee wrócę jak zdobędę... umm... pnie.

196Biuro nieruchomości - Page 8 Empty Re: Biuro nieruchomości Wto Sie 31, 2010 7:08 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- Żeby rozbudować dom musi pan dostarczyć odpowiednie materiały i powiedzieć jak mamy rozbudować dom. W przypadku dorobienia drugiego piętra, musi pan dostarczyć 5 pni. W przypadku poszerzenia domu o nowe pomieszczenia musi dostarczyć pan 6 pni. W przypadku połączenia, czyli poszerzenia domu, stworzenia piwnicy, dodatkowych pokoi oraz dodatkowego piętra musi dostarczyć pan nam 25 pni drzew. - powiedział sprzedawca. Trochę oszukał chłopaka z ilością pni, ale czasy są ciężkie, a on też musi z czegoś żyć.

197Biuro nieruchomości - Page 8 Empty Re: Biuro nieruchomości Wto Sie 31, 2010 7:10 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- 25? Cóż.. Będzie problem z przeniesieniem tego, ale powinienem dać radę. Dzięki. - powiedział i wybiegł z Biura po czym wzbił się w powietrze i poleciał w stronę Gór, czyli także Lasu Selvas i Setrips.

198Biuro nieruchomości - Page 8 Empty Re: Biuro nieruchomości Wto Sie 31, 2010 7:58 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh włożył 25 pniaków drzew na oczach pracownika do garażu, po czym wszedł lekko zdyszany do biura. Wprawdzie przeniesienie tylu pniaków nie było problemem. Ale podtrzymywanie ich naprawdę grubą warstwą lodu przez czas lotu już tak.. Zmarnował na to więcej energii niż myślał.
- Proszę. Równo dwadzieścia pięć pni. Wszystkie są w garażu. - powiedział, po czym podał jedynie namiary domu i imię oraz nazwisko:
- Panoramio 14, Yoh Atsuko.

199Biuro nieruchomości - Page 8 Empty Re: Biuro nieruchomości Wto Sie 31, 2010 8:01 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- Wh..Whoa.. - powiedział jedynie pracownik, ale po chwili się opamiętał. Zanotował potrzebne dane, a następnie poszedł przeliczyć pnie drzew. Ku własnemu zdziwieniu, liczba się zgadzała.
[Skąd się biorą tacy ludzie!?]
Po powrocie, jedynie powiedział:
- Dziękuję.. Do czwartku pański dom powinien zostać przebudowany.

200Biuro nieruchomości - Page 8 Empty Re: Biuro nieruchomości Wto Sie 31, 2010 8:47 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max wszedł po raz drugi do biura.
- Dzień dobry po raz drugi. Mam te 6 kłód, gdzie je zostawić ?

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 8 z 10]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Pozwolenia na tym forum: