- Nie pytaj, tylko zostaw w garażu.. Podaj mu tylko najważniejsze informacje.. - powiedział Yoh, trzymając ręce w kieszeniach i wychodząc z biura. Był w sumie z niewiadomych przyczyn zadowolony.
202 Re: Biuro nieruchomości Wto Sie 31, 2010 8:52 pm
NPC
NPC
- Hej, ale to moja kwestia.. Ehh.. No, niech zrobi Pan tak jak powiedział ten chłopak. Proszę podać mi imię, nazwisko i wiek, a pnie zanieść do garażu. Resztą się zajmiemy. - powiedział, po czym wziął kartkę i długopis by zanotować informacje które mu podasz.
203 Re: Biuro nieruchomości Wto Sie 31, 2010 8:55 pm
Max
Human Interface
Max popatrzył w stronę nieznajomego chłopaka. Pobiegł do garażu, wypakował tam pnie po czym szybko wrócił.
- Jestem Max Hatsutoku i domek chcę mieć na ulicy Sweet Street nr. 17 i żeby był ogródek bo jak nie będzie to pozabijam. I jak wcześniej mówiłem domek dla 3 osób. Kiedy będzie gotowy?
- Jestem Max Hatsutoku i domek chcę mieć na ulicy Sweet Street nr. 17 i żeby był ogródek bo jak nie będzie to pozabijam. I jak wcześniej mówiłem domek dla 3 osób. Kiedy będzie gotowy?
204 Re: Biuro nieruchomości Wto Sie 31, 2010 8:58 pm
NPC
NPC
- Dobrze. To wszystko. Dom będzie gotowy w czwartek. - powiedział i poszedł do garażu przeliczyć wszystkie pnie.
206 Re: Biuro nieruchomości Czw Wrz 02, 2010 5:13 pm
Max
Human Interface
Po przeteleportowaniu się do miasta Max od razu wchodzi do biura.
-Mam już ten domek czy nie ?
-Mam już ten domek czy nie ?
207 Re: Biuro nieruchomości Pią Wrz 03, 2010 9:55 pm
Max
Human Interface
Max wylatuje teleportuje się z biura na równiny.
208 Re: Biuro nieruchomości Czw Gru 23, 2010 7:35 pm
Saske
Zoan User
Shade wszedł do budynku.. Podszedł do biura i powiedział.
-Dzień dobry ! Szukam domu dla 2 osób. Podać jakieś dane?
-Dzień dobry ! Szukam domu dla 2 osób. Podać jakieś dane?
209 Re: Biuro nieruchomości Czw Gru 23, 2010 7:56 pm
Saske
Zoan User
Shade zaczyna się niecierpliwić i oznajmia.
- Przylecę później, albo nigdy.
Wylatuje z biura na polane.
- Przylecę później, albo nigdy.
Wylatuje z biura na polane.
210 Re: Biuro nieruchomości Pią Gru 24, 2010 1:04 am
Ykmo
Sniper
Wpadł do biura, trzskając drzwiami.
-Gdzie jest do cholery mój dom ?!
Wydarł się na recepcjoniste.
Miał być gotowy już bardzo dawno !
-Gdzie jest do cholery mój dom ?!
Wydarł się na recepcjoniste.
Miał być gotowy już bardzo dawno !
211 Re: Biuro nieruchomości Pią Gru 24, 2010 7:48 am
Saske
Zoan User
Shade wszedł do domu.
-Już jestem, przyjęliście moje podanie za dom?
Nikt się nie odzywał więc usiadł na krześle i zaczął spać po walce z Brollym.
-Już jestem, przyjęliście moje podanie za dom?
Nikt się nie odzywał więc usiadł na krześle i zaczął spać po walce z Brollym.
212 Re: Biuro nieruchomości Pią Gru 24, 2010 1:36 pm
NPC
NPC
Pracownik popatrzył na Toshiego robiąc FacePalm'a.
- Jeżeli chce Pan składać zażalenia, to niech przynajmniej dokładniej Pan poszuka swojego domu i kiedy rzeczywiście go nie znajdzie, złoży skargę. Proszę się nie drzeć i uważać na słowa. Nasza firma się nieco rozrosła. - odpowiedział pracownik biura, po czym wyjął mapę spod lady i położył ją na niej.
- Tu. - wskazał palcem.
- Tu jest pański dom... - powiedział po chwili i kiedy już wiedziałeś co i jak, schował mapę.
Pracownik zauważywszy Shade'a uśmiechnął się.
- Na szczęście pni mamy ostatnio pod dostatkiem. Proszę poczekać 3-4 dni, a dom powinien się pojawić. Proszę tylko o dane. Imię, nazwisko, wiek. - odpowiedział do nieco zaspanego chłopaka.
- Jeżeli chce Pan składać zażalenia, to niech przynajmniej dokładniej Pan poszuka swojego domu i kiedy rzeczywiście go nie znajdzie, złoży skargę. Proszę się nie drzeć i uważać na słowa. Nasza firma się nieco rozrosła. - odpowiedział pracownik biura, po czym wyjął mapę spod lady i położył ją na niej.
- Tu. - wskazał palcem.
- Tu jest pański dom... - powiedział po chwili i kiedy już wiedziałeś co i jak, schował mapę.
Pracownik zauważywszy Shade'a uśmiechnął się.
- Na szczęście pni mamy ostatnio pod dostatkiem. Proszę poczekać 3-4 dni, a dom powinien się pojawić. Proszę tylko o dane. Imię, nazwisko, wiek. - odpowiedział do nieco zaspanego chłopaka.
Ostatnio zmieniony przez NPC dnia Pią Gru 24, 2010 1:45 pm, w całości zmieniany 1 raz
213 Re: Biuro nieruchomości Pią Gru 24, 2010 1:42 pm
Ykmo
Sniper
-Ach ci ludzie...
Powiedział machnął ręką. Odwrócił się uśmiechnął się głupio do stojacego obok kolegi i wyszedł.
-Muszę znaleźć Yoha.
Powiedział do siebie poczym próbował go wyczuć.
Tu jesteś robaczku.
Znikł.
Powiedział machnął ręką. Odwrócił się uśmiechnął się głupio do stojacego obok kolegi i wyszedł.
-Muszę znaleźć Yoha.
Powiedział do siebie poczym próbował go wyczuć.
Tu jesteś robaczku.
Znikł.
214 Re: Biuro nieruchomości Pią Gru 24, 2010 5:57 pm
Saske
Zoan User
Shade popatrzył na zegar w biurze.
- O cholera ! Emi !
Po czym znikł.
- O cholera ! Emi !
Po czym znikł.
215 Re: Biuro nieruchomości Pią Gru 24, 2010 6:05 pm
Saske
Zoan User
Shade pojawił się z swoją dziewczyną Emi.
Powiedział do pracownika firmy.
Mam na imię : Shade Ohitokki Wiek 19 lat. Dom dla dwóch osób, jak już pan zauważył mam dziewczynę
Powiedział do pracownika firmy.
Mam na imię : Shade Ohitokki Wiek 19 lat. Dom dla dwóch osób, jak już pan zauważył mam dziewczynę
216 Re: Biuro nieruchomości Pią Gru 24, 2010 9:13 pm
Samey
Badass Fighter
Do biura wszedł Sameyaro.
-Dzień dobry, rozglądam się za domem na sweet street, wystarczy dom dla jednej osoby z kuchnią, łazienką, kiblem i sypialnią z telewizorem i kablówką, byle by ogródek był spory i sąsiedzi nie hałasowali w sobotę rano, trzeba podać jakieś dane?
-Dzień dobry, rozglądam się za domem na sweet street, wystarczy dom dla jednej osoby z kuchnią, łazienką, kiblem i sypialnią z telewizorem i kablówką, byle by ogródek był spory i sąsiedzi nie hałasowali w sobotę rano, trzeba podać jakieś dane?
217 Re: Biuro nieruchomości Pią Gru 24, 2010 9:41 pm
NPC
NPC
Pracownik zapisał dane Shane'a.
Następnie spojrzał na "zamówienie" Sameyara, lekko się uśmiechając.
- Ee.. No.. Imię, nazwisko i wiek. Póki co, pni mamy aż za dużo więc myślę że nic nie musi Pan przynosić z lasu. - odezwał się spokojnie, czekając na odpowiedź chłopaka.
Następnie spojrzał na "zamówienie" Sameyara, lekko się uśmiechając.
- Ee.. No.. Imię, nazwisko i wiek. Póki co, pni mamy aż za dużo więc myślę że nic nie musi Pan przynosić z lasu. - odezwał się spokojnie, czekając na odpowiedź chłopaka.
218 Re: Biuro nieruchomości Pią Gru 24, 2010 9:46 pm
Samey
Badass Fighter
-Dobra, Imię to Sameyaro Nazwisko zaś Umagi, wiek...lat siedemnaście.
219 Re: Biuro nieruchomości Pią Gru 24, 2010 10:34 pm
Samey
Badass Fighter
Sameyaro nagle poczuł kilka energii o wysokich poziomach w jednym miejscu.[ To chyba tam gdzie zostawiłem Rayem’a czyżby miał gości?] Wyszedł z biura, wzbił się w powietrze i udał się w stronę gdzie ostatnio widział Rayem’a. Będąc w locie powiedział:
- Mahou no Kanmon.- Jego energia stała się niewyczuwalna oraz stał się nie widzialny, dalej lecąc przed siebie.[Później załatwię sprawę z domem].
- Mahou no Kanmon.- Jego energia stała się niewyczuwalna oraz stał się nie widzialny, dalej lecąc przed siebie.[Później załatwię sprawę z domem].
220 Re: Biuro nieruchomości Sob Gru 25, 2010 6:50 pm
Saske
Zoan User
Shade mówi do Emi.
- Emi, ja polecę potrenować, a ty czekaj na nasz dom, dobrze?
Dobrze, Shade...
Shade teleportował się na Górę Debziha do Wielkiego Wodospadu.
- Emi, ja polecę potrenować, a ty czekaj na nasz dom, dobrze?
Dobrze, Shade...
Shade teleportował się na Górę Debziha do Wielkiego Wodospadu.
221 Re: Biuro nieruchomości Pon Gru 27, 2010 9:52 pm
Saske
Zoan User
Emi się nie cierpliwiła więc krzyknęła do okienka.
Kiedy będzie ten dom? Walnęła w biurko wypięła pupę i poszła siedzieć na krześle opierając głowę o rękę.
Kiedy będzie ten dom? Walnęła w biurko wypięła pupę i poszła siedzieć na krześle opierając głowę o rękę.
222 Re: Biuro nieruchomości Wto Gru 28, 2010 7:12 am
NPC
NPC
Dzieciaki.. - pomyślał sobie pracownik patrząc na Emi.
223 Re: Biuro nieruchomości Pon Sty 03, 2011 9:10 pm
Samey
Badass Fighter
Sameyaro wszedł do biura nieruchomości, podszedł do okienka.
-Dzieńdobry, ja w sprawie domu, byłem tu już przedtem, ale miałem sprawe i poszedłem bez pożegnania, więc jak z tym domem?
-Dzieńdobry, ja w sprawie domu, byłem tu już przedtem, ale miałem sprawe i poszedłem bez pożegnania, więc jak z tym domem?
224 Re: Biuro nieruchomości Pon Sty 03, 2011 9:18 pm
NPC
NPC
- Pan Sameyaro Umagi jeżeli dobrze pamiętam, tak? Wybudowaliśmy już panu dom.. - mężczyzna dał Ci adres domu i poszedł na zaplecze.
225 Re: Biuro nieruchomości Pon Sty 03, 2011 9:23 pm
Samey
Badass Fighter
-Tak, aha, dziękuje, dowidzenia -Chłopak wyszedł z biura i udał się do swojego domu.
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: