- No tak, co zrobisz... W każdym razie, wydaje mi się, że to może mieć związek z tym, że normalnie się tutaj dostałeś. Chociaż, nie jestem pewien. - wyszeptał.
52 Re: Biuro nieruchomości Wto Cze 15, 2010 1:23 pm
Versil Perihelion
Site Admin
- A kiedy będą gotowe domy?
Viego wolał mieć wszystko przedstawione jasno zanim przekazał ostatecznie swoją część zlecenia. Po tym zwrócił się do Cinga:
- W Korytarzu nie ma strażników, jest tylko jeden gościu, który tym całym przybytkiem zarządza. Widocznie musiał używać innej formy przemieszczania się, innym meta-wymiarem, a to już nie jest Technika Świata. One nie mają wad, mają tylko ograniczenia zapobiegające zbytniej potędze.
Viego sugerował tonem głosu, by na chwilę obecną odłożyć tą dyskusję.
Viego wolał mieć wszystko przedstawione jasno zanim przekazał ostatecznie swoją część zlecenia. Po tym zwrócił się do Cinga:
- W Korytarzu nie ma strażników, jest tylko jeden gościu, który tym całym przybytkiem zarządza. Widocznie musiał używać innej formy przemieszczania się, innym meta-wymiarem, a to już nie jest Technika Świata. One nie mają wad, mają tylko ograniczenia zapobiegające zbytniej potędze.
Viego sugerował tonem głosu, by na chwilę obecną odłożyć tą dyskusję.
53 Re: Biuro nieruchomości Wto Cze 15, 2010 1:28 pm
Yoh
Site Admin
- Zbytniej potędze..? Później Cię wypytam o szczegóły.. - odpowiedział do Viega.
Zauważając że pracownik się do nich zwraca, postanowił wysłuchać go do końca.
- Emm.. Panoramio, powiada Pan? Pasuje mi... Jeżeli jest to spokojna okolica, to dobrze się składa.. A kiedy będą gotowe domy? - powiedział i jednocześnie zapytał pracownika.
- Do.. Garażu..? No dobra.. Ehh.. Dziękuję za wszystko. - rzekł, po czym skierował się do wyjścia, a następnie brał po jednym pniaku, zanosząc je do garażu.
Zauważając że pracownik się do nich zwraca, postanowił wysłuchać go do końca.
- Emm.. Panoramio, powiada Pan? Pasuje mi... Jeżeli jest to spokojna okolica, to dobrze się składa.. A kiedy będą gotowe domy? - powiedział i jednocześnie zapytał pracownika.
- Do.. Garażu..? No dobra.. Ehh.. Dziękuję za wszystko. - rzekł, po czym skierował się do wyjścia, a następnie brał po jednym pniaku, zanosząc je do garażu.
54 Re: Biuro nieruchomości Wto Cze 15, 2010 1:35 pm
Cineg
Zoan User
- No nic... - powiedział wzdychając
Cineg zaczął brać po jednym pniu i znosić do garażu. Nie chciał pokazywać ludziom prawdziwych zdolności.
Cineg zaczął brać po jednym pniu i znosić do garażu. Nie chciał pokazywać ludziom prawdziwych zdolności.
55 Re: Biuro nieruchomości Wto Cze 15, 2010 1:38 pm
Versil Perihelion
Site Admin
Viego nie ruszał się z miejsca bez otrzymania odpowiedzi na jego pytanie.
56 Re: Biuro nieruchomości Wto Cze 15, 2010 1:39 pm
NPC
NPC
Uśmiechnął się.
-Ciesze się panowie że jak na razie się dogadaliśmy. Wasze mieszkania będą gotowe mniej więcej w piątek. Zależy też czy na głowie nie będziemy mieć innych zleceń. Zaznaczył.
-Ciesze się panowie że jak na razie się dogadaliśmy. Wasze mieszkania będą gotowe mniej więcej w piątek. Zależy też czy na głowie nie będziemy mieć innych zleceń. Zaznaczył.
57 Re: Biuro nieruchomości Wto Cze 15, 2010 2:02 pm
Versil Perihelion
Site Admin
- Bueno. No to idę wnieść te pnie.
Viego wyszedł przed budynek i zabrał się do wnoszenia pni do garażu.
Viego wyszedł przed budynek i zabrał się do wnoszenia pni do garażu.
58 Re: Biuro nieruchomości Wto Cze 15, 2010 2:50 pm
Akagi Shigeru
Genin
Backing up a bit, he turned his back to the desk, grabbing his chin, and thinking for a bit
[To take the Barrow, or not to take it..hmmmmmmm.]
Tendou once again turned forward the man saying:
-Okay, I will take the Barrow, where is it located?
[To take the Barrow, or not to take it..hmmmmmmm.]
Tendou once again turned forward the man saying:
-Okay, I will take the Barrow, where is it located?
59 Re: Biuro nieruchomości Wto Cze 15, 2010 5:36 pm
Wzol
Paramecia User
- Ciaossu ! Przyniosłem te pnie. Nie było fajnie, bo spałem pod gołym niebem, ale przynajmniej klimacik był. - powiedział Wzol nawet nie ujrzawszy sprzedawcy.
[Ciekawe gdzie on może być...]
[Ciekawe gdzie on może być...]
60 Re: Biuro nieruchomości Wto Cze 15, 2010 7:19 pm
Yoh
Site Admin
Yoh skończył zanosić swoje pnie do garażu, po czym podszedł do pracownika biura.
- Skończyłem. Piątek, tak? Dziękuję i żegnam.. - powiedział, znowu cicho i udał się w stronę wyjścia.
[Co mogę teraz porobić.. Hmm..?]
- Skończyłem. Piątek, tak? Dziękuję i żegnam.. - powiedział, znowu cicho i udał się w stronę wyjścia.
[Co mogę teraz porobić.. Hmm..?]
61 Re: Biuro nieruchomości Wto Cze 15, 2010 7:46 pm
Versil Perihelion
Site Admin
Viego zaczął wnosić pnie później od Yoha i Cinga, ale przyłożył się i przeniósł je w miarę szybko, po czym wrócił do budynku i powiedział:
- Moje też wniesione. Piątek, ulica Panoramio. Będę tam. Hasta luego.
Udał się do wyjścia, mijając po drodze Yoha i Cinga, który wnosił ostatnie drzewo.
- Nie wiem jak wy, ja widziałem góry i pustynię na północ stąd. To będzie super miejsce na odpoczynek... i może jakiś trening, żeby się kości nie zastały.
Odchodził powoli od budynku.
- Hmmm... A może parapetówa w piątek? Hasta.
Odleciał w stronę miasta, coraz bardziej się unosząc.
//Hej, NPC, czy czekanie 3 dni, gdy Krycha czeka 2 wynika z tego, że on przyniósł 5 pni?//
- Moje też wniesione. Piątek, ulica Panoramio. Będę tam. Hasta luego.
Udał się do wyjścia, mijając po drodze Yoha i Cinga, który wnosił ostatnie drzewo.
- Nie wiem jak wy, ja widziałem góry i pustynię na północ stąd. To będzie super miejsce na odpoczynek... i może jakiś trening, żeby się kości nie zastały.
Odchodził powoli od budynku.
- Hmmm... A może parapetówa w piątek? Hasta.
Odleciał w stronę miasta, coraz bardziej się unosząc.
//Hej, NPC, czy czekanie 3 dni, gdy Krycha czeka 2 wynika z tego, że on przyniósł 5 pni?//
62 Re: Biuro nieruchomości Sro Cze 16, 2010 12:02 pm
Cineg
Zoan User
-Dobra jest! Piątek, będę pamiętał. -Wyszedł z budynku dosyć wolnym krokiem.
63 Re: Biuro nieruchomości Sro Cze 16, 2010 1:07 pm
NPC
NPC
Patrzał jak wychodzą klienci.
-Do widzenia, polecamy się na przyszłość.
//Nie. Bo budowanie, tylu domów na raz na jednej ulicy nie pójdzie tak szybko jak budowanie jednego. A robotników za dużo nie ma.//
-Do widzenia, polecamy się na przyszłość.
//Nie. Bo budowanie, tylu domów na raz na jednej ulicy nie pójdzie tak szybko jak budowanie jednego. A robotników za dużo nie ma.//
64 Re: Biuro nieruchomości Sro Cze 16, 2010 1:15 pm
NPC
NPC
Następnie podszedł i usiadł na swoim krześle. I głowę skierował w stronę Tendou.
-Taczka jest na zewnątrz, przy garażu.
-Taczka jest na zewnątrz, przy garażu.
65 Re: Biuro nieruchomości Sro Cze 16, 2010 1:19 pm
NPC
NPC
Teraz postanowił zająć się niedawno przybyłym klientem.
[Ciaossu? Co to znaczy, dziwny koleś chyba pochodzi z Hiszpanii.]
-Witam, bardzo się ciesze że przyniosłeś. Powiedział szczęśliwy.
-Pnie proszę zanieść do garażu obok sklepu na zewnątrz, i przyjść. Wytłumaczył, i nakazał bo chciał udzielić jeszcze informacji.
[Ciaossu? Co to znaczy, dziwny koleś chyba pochodzi z Hiszpanii.]
-Witam, bardzo się ciesze że przyniosłeś. Powiedział szczęśliwy.
-Pnie proszę zanieść do garażu obok sklepu na zewnątrz, i przyjść. Wytłumaczył, i nakazał bo chciał udzielić jeszcze informacji.
66 Re: Biuro nieruchomości Sro Cze 16, 2010 1:29 pm
Wzol
Paramecia User
Wzol wziął się za przeniesienie pni do garażu.
- Trzeba trochę poćwiczyć. Nie będę przecież swojej mocy tracił, jeżeli mogę użyć ciała, prawda ? - Powiedział do sprzedawcy, gdy wrócił po 4 pniaka.
Po chwili wszystko było już zrobione. Wszedł do biura.
- No, skończone.
- Trzeba trochę poćwiczyć. Nie będę przecież swojej mocy tracił, jeżeli mogę użyć ciała, prawda ? - Powiedział do sprzedawcy, gdy wrócił po 4 pniaka.
Po chwili wszystko było już zrobione. Wszedł do biura.
- No, skończone.
67 Re: Biuro nieruchomości Sro Cze 16, 2010 1:35 pm
NPC
NPC
Sprzedawca, pociągnął za szufladę i wyjął z niej dokumenty.
-Dobrze. -Proszę napisać tutaj. Wskazał palcem na dokumencie. -Twoje imię i nazwisko.
-Dobrze. -Proszę napisać tutaj. Wskazał palcem na dokumencie. -Twoje imię i nazwisko.
68 Re: Biuro nieruchomości Sro Cze 16, 2010 1:35 pm
Akagi Shigeru
Genin
-Okay, danke.
Thanking the man, Tendou left the building, grabbing the barrow, and heading forward the forest in a comedyish way, moving his legs like scissors.
Thanking the man, Tendou left the building, grabbing the barrow, and heading forward the forest in a comedyish way, moving his legs like scissors.
69 Re: Biuro nieruchomości Sro Cze 16, 2010 1:39 pm
NPC
NPC
Ucieszył się że jakoś pomógł Tendou dając taczkę.
-Do widzenia, a raczej do zobaczenia! Wykrzyknął.
-Do widzenia, a raczej do zobaczenia! Wykrzyknął.
70 Re: Biuro nieruchomości Sro Cze 16, 2010 1:41 pm
Wzol
Paramecia User
[W z o l W r i g h t]
-Done ! Dziękuje panu. Życzę miłego dnia. - Powiedział. Potem wziął dokumenty i wyszedł. Udał się w kierunku nowego domu.
-Done ! Dziękuje panu. Życzę miłego dnia. - Powiedział. Potem wziął dokumenty i wyszedł. Udał się w kierunku nowego domu.
71 Re: Biuro nieruchomości Czw Cze 24, 2010 9:21 am
Akagi Shigeru
Genin
Stopping his car, Tendou got out of said vehicle, heading inside.
-Sorry for taking so long, the Wood is outside, on the Trailer. I got me a car to make this more comfy.
-Sorry for taking so long, the Wood is outside, on the Trailer. I got me a car to make this more comfy.
72 Re: Biuro nieruchomości Czw Cze 24, 2010 10:09 am
NPC
NPC
Zaskoczony, nowo przybyłym.
-Witam! No trochę trzeba było czekać, ale jeżeli jest drewno to nie ma problemu. Powiedział zadowolony.
-Drewno proszę włożyć do hangaru, tam na zewnątrz. Wymachując rękoma wskazał palcem.
-Witam! No trochę trzeba było czekać, ale jeżeli jest drewno to nie ma problemu. Powiedział zadowolony.
-Drewno proszę włożyć do hangaru, tam na zewnątrz. Wymachując rękoma wskazał palcem.
73 Re: Biuro nieruchomości Czw Cze 24, 2010 3:41 pm
Maximus
Dragon Slayer
Maximus zobaczył napis 'Biuro nieruchomości' i wszedł do środka. Znowu zauważył tego chłopaka od, którego czuł jakąś dziwnie znajomą energię.
- Witam. Czy można tu kupić dom? Zapytał.
- Witam. Czy można tu kupić dom? Zapytał.
74 Re: Biuro nieruchomości Czw Cze 24, 2010 4:33 pm
Akagi Shigeru
Genin
Headed forward the exit, creating a electric bolt bewteen his fingers to play around as the whole adventuring was boring in his eyes, outside, he turned on his car once again, reversing forward the garage, quickly unpacking the wood into it, then going back
-Done. he said, waiting for the man's response
//I'm doing this just so we can -finally- have a fight that doesn't last for two attacks//
-Done. he said, waiting for the man's response
//I'm doing this just so we can -finally- have a fight that doesn't last for two attacks//
75 Re: Biuro nieruchomości Czw Cze 24, 2010 5:05 pm
Maximus
Dragon Slayer
Maximus nie czekając na odpowiedź sprzedawcy zwrócił wzrok na chłopaka i powiedział:
- A więc elektryczność tak? Stawaj do walki!! Wychodź na zewnątrz!
Maximus wybiegł ze sklepu czekając na elektrycznego chłopca.
- A więc elektryczność tak? Stawaj do walki!! Wychodź na zewnątrz!
Maximus wybiegł ze sklepu czekając na elektrycznego chłopca.
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: